Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Ο Σουλεϊμάν ο παιδεραστής, ο δουλέμπορος, ο βιαστής, ο σφαγέας βρεφών - Άλλη μία πολιτιστική προσφορά του ΑNT1 !!



Γέμισε ο τόπος μας προδότες και ανθέλληνες

Τώρα οι Έλληνες μπορούν να εκπολιτιστούν για άλλη μία φορά με τους αγαπημένους ήρωες του Αδόλφου Χίτλερ! 

Η περίλαμπρη αυτή προσφορά του Αντένα έρχεται προφανώς για να αρχίσουν οι ραγιάδες να συνηθίζουν στον ρόλο που τους επιφυλάσσει η νέα κατοχή που έρχεται.

Ήλθε επιτέλους η στιγμή της δικαίωσης για αυτούς που...


επέμεναν να παραμένουν αμετανόητοι βιαστές, παιδεραστές, κοπρολάγνοι, σαλιγκαρόστρατες, κοκάκηδες, λαμόγια, εκσυγχρονιστές, ρουφιάνοι κλπ σε μία κοινωνία που τους καταπίεζε με τον απεχθή ηθικό της κώδικα.

Η περίλαμπρη Οθωμανική αυτοκρατορία, ξαναζωντανεύει στις οθόνες σας! 

Περίλαμπροι τσέτες μπουκάρουν σε ένα Ελληνικό χωριό και αφού βαρεθούν να βασανίζουν, να βιάζουν και να ακρωτηριάζουν, παίρνουν μία όμορφη Ελληνίδα έχοντας προηγουμένως ξεκοιλιάσει μπροστά της όλη της την οικογένεια και την παραδίδουν ως σκλάβα στον Σουλεϊμάν τον μεγαλοπρεπή.

Αυτός ως ευσεβής μουσουλμάνος, αποδέχεται το λάφυρο.

Ένα μεγάλο μπράβο στον Αντένα που με αυτή του την πρωτοβουλία καταρρίπτει αρρωστημένα επιστημονικά μυαλά όπως τον Δαρβίνο και δικαιώνει τους τούρκους που επιμένουν να βρίζουν τον πολιτισμό ακόμα και στον εθνικό τους ύμνο.

Απολαύστε, μορφωθείτε, προετοιμαστείτε από αυτή την μοναδική πολιτιστική πρωτοβουλία του Αντένα. 

Έπειτα ενημερωθείτε από τον Στρατή Λιαρέλη, διασκεδάστε τα γιουσουφάκια με τον Μάικ τον φασολάκη και αγοράστε φανατικά όλα τα προϊόντα εταιρειών που στηρίζουν το κανάλι με τις διαφημίσεις τους.

Δείτε και το δελτίο τύπου του σταθμού για την σειρά – σταθμό: 

Η σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» προβλήθηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση της Τουρκίας τον Ιανουάριο του 2011 και κέρδισε αμέσως το τηλεοπτικό κοινό της γειτονικής χώρας. 

Ταυτόχρονα, αναδείχτηκε ως μια από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές, καθώς απέσπασε σπουδαίες διακρίσεις, όπως: 4 Βραβεία “ Antalya Television”, τα αντίστοιχα δηλαδή Emmy Awards, συμπεριλαμβανομένου και του “Best Drama 2011”. Ο σεναριογράφος της σειράς Meral Okay, είναι από τους διασημότερους και πιο καταξιωμένους στην Τουρκία και θεωρείται κορυφαίος στο είδος του. Στο ρόλο του Σουλεϊμάν, ο αγαπητός και ιδιαίτερα δημοφιλής στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, Halit Ergenc (Ονούρ, «1001 Νύχτες») και στον ρόλο της Αλεξάνδρας (La Rossa / Hurrem) η ταλαντούχα Meryem Uzerli.

Το εντυπωσιακό δράμα «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1 για να μας ταξιδέψει σε μια υπέρλαμπρη εποχή, όπου η Τουρκική Αυτοκρατορία κυριαρχούσε σε Ανατολή και Δύση. Η σειρά εστιάζει στον 16ο αιώνα και περιγράφει τη δυνατή ερωτική ιστορία της Ορθόδοξης Αλεξάνδρας (La Rossa / Hurrem) που συλλαμβάνεται από τους Τούρκους κατακτητές και καταλήγει στο χαρέμι του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή.

Η βασιλεία του ξακουστού Σουλτάνου σηματοδότησε την έναρξη ενός αιώνα υπεροχής της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Σε ηλικία 26 ετών, ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν ξεκίνησε για να χτίσει μια πανίσχυρη αυτοκρατορία, μεγαλύτερη κι από αυτή του Μέγα Αλέξανδρου (Σ.Σ. ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΨΕΜΑ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ!)

Έτσι, στα 46 χρόνια της βασιλείας του έγινε γνωστός ως ο ισχυρότερος πολεμιστής και ο κυβερνήτης Ανατολής και Δύσης.

Ο νεαρός Σουλεϊμάν ανέβηκε στον θρόνο το 1520. Μη γνωρίζοντας ότι θα ξεκινήσει σε μια εποχή που αργότερα θα μπορούσε να θεωρείται το απόγειο της Οθωμανικής κυριαρχίας, άφησε πίσω του τη σύζυγό του Mahidevran του και τον γιο τους Μουσταφά, στη Manisa και μαζί με έναν καλό του φίλο, πήρε τον δρόμο για το παλάτι Τοπ Καπί στην Κωνσταντινούπολη.

Στη διαδρομή, ένα οθωμανικό πλοίο διασχίζει τη Μαύρη Θάλασσα, φέρνοντας σκλάβες ως δώρα για το παλάτι. Σε αυτό το πλοίο βρίσκεται και η Αλεξάνδρα La Rossa. Η νεαρή κοπέλα, έχει απαχθεί από την οικογένειά της και πωλείται ως σκλάβα στο παλάτι.

Η κοπέλα γοήτευσε με την πρώτη ματιά τον Σουλτάνο Σουλεϊμάν κι εκείνος δεν δίστασε να της προσφέρει… τα πάντα! Όμως το πάθος του αυτό, φέρνει μαζί αιματοχυσία και πρωτοφανείς ίντριγκες στην αυλή του. Πώς θα διαχειριστεί τον αθεράπευτο έρωτα του Σουλεϊμάν η σύζυγός του και Βασίλισσα, Mahidevran; Τι ρόλο θα παίξει η σχέση του Μεγάλου Βεζίρη και της αδελφής του Σουλεϊμάν; Η ένταση μεταξύ της Χριστιανικής Ευρώπης και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας πώς θα επηρεάσει τις ζωές των πρωταγωνιστών και την εξέλιξη της ιστορίας;

Εντυπωσιακές πολεμικές σκηνές, φανταχτερά κοστούμια, μαγευτική σκηνοθεσία, ξεχωριστή πλοκή, έρχονται με την υπερπαραγωγή, «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής». Σε μια συναρπαστική ιστορία με έντονες διαμάχες για εξουσία, δυνατές συγκρούσεις, παθιασμένους έρωτες, ίντριγκες, αλλά και παιχνίδια συνομωσίας δίνουμε ραντεβού τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1 για την πιο μεγαλοπρεπή σειρά που είδαμε ποτέ στην τηλεόραση!





.24gr
 
 http://dienekis480.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου