Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Η "επανάσταση" θα έρθει από τους Εθνικόφρονες γιατί οι αριστεροί βολεμένοι δεν μπορούν να κάνουν πια....

 

Οι "αριστεροί" Σοσιαλιστές - Κομουνιστές, έχουν διαβρωθεί τόσο πολύ από το καπιταλιστικό σύστημα που ουσιαστικά το εξυπηρετούν με όλες τους τις κινήσεις, ενώ παραδοσιακά αυτοί σήκωναν πρώτοι την σημαία της επανάστασης, τώρα δεν μπορούν καν να πείσουν τον εαυτό τους, όντας βολεμένοι όλοι τους με αξιοζήλευτες ακίνητες και κινητές περιουσίες. 
 Οι δήθεν διανοούμενοι - που αυτοαποκαλούνται και.....
"προοδευτικοί" έχουν προστατευθεί τόσο πολύ από το σύστημα.  Η προστασία της ιδιοκτησίας ισχύει και για την πνευματική ιδιοκτησία (copyright) που ουσιαστικά δεσμεύει το αόριστο και το απροσδιόριστο αφού εμπεριέχει το στοιχείο του πνεύματος, και με αυτό τον τρόπο εμπορευματοποιεί το "πνεύμα" κατατάσσοντας τους αυτόματα στην "αστική τάξη", βάση της ταξικής δικαιοσύνης. 
 Ο υπερπροστατευτικός δυτικός τρόπος αντιμετώπισης των διανοουμένων - "προοδευτικών" τους έχει οδηγήσει σε κάθε δυσκολία της καθημερινότητας τους να στρέφονται στην τακτική δικαιοσύνη με μηνύσεις και αγωγές, αναζητώντας να βρουν στους θεσμούς την υποστήριξη που αναζητούν στην πραγματική ζωή. 
 Αποτέλεσμα στο πέρασμα του χρόνου αυτό να έχει γίνει μοτίβο ζωής και να δειλιάζουν μπροστά σε κάθε κίνδυνο, όπως προσφάτως στο μεταναστευτικό πρόβλημα που δεν είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο αλλά υπάρχει σε πολλές χώρες του κόσμου εφόσον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Παγκοσμιοποίησης και κιμαδοποίης των λαών. Σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης οι αριστεροί συμπαραστέκονται πέραν του δέοντος στους κάθε λογής μετανάστες γιατί είναι επιταγή του ίδιου συστήματος που εξυπηρετεί, "προστατεύει" και αυτούς τους ίδιους. 
 Η ασφάλεια που τους προφέρει το ίδιο το σύστημα, δεν τους επιτρέπει να δουν έστω, τις επιπτώσεις που θα έχει μακροπρόθεσμα και στους ίδιους η νέα τάξη πραγμάτων. Αισθάνονται ότι θα συνεχίσει να προστατεύει ο "νόμος" τους ίδιους την ώρα που αυτοί μαθαίνουν ουσιαστικά στους διαδόχους, προστατευόμενους του συστήματος δηλαδή, τους μετανάστες, πως να προστατεύονται μέσο του συστήματος.
 Η δειλία λοιπόν είναι "γονίδιο" καλά θρεμμένο από τι ίδιο το σύστημα που θέλει τώρα να φέρει τη νέα τάξη και έχει πάρει με το μέρος του τους αριστερούς, οι οποίοι παραδοσιακά ήταν αυτοί που υποκινούσαν μέχρι τώρα τις επαναστάσεις, δεν τους αφήνει να υψώσουν τα λάβαρα της επανάστασης αυτή την φορά. Έτσι αντιμετωπίζουν τους Εθνικιστές ως μιάσματα και προσπαθούν να τους κάνουν να φανούν ως κατώτερα όντα μη καλλιεργημένα και αρχέγονα ένστικτα. 
 Ουσιαστικά οι Εθνικιστές είναι οι μόνοι που μπορούν να κάνουν αυτή την εποχή πραγματική επανάσταση και ανατροπή των σχεδίων της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης. Οι Εθνικιστές η μόνη περιουσία που κουβαλάνε είναι η εθνική κληρονομιά τους η οποία και είναι πολυτιμότερη για αυτούς από τα 20 διαμερίσματα που έχει ο κάθε "αριστερός" και δεν έχουν σε τίποτα να θυσιαστούν για την πατρίδα σε αντίθεση με τους προοδευτικούς που προστρέξουν σε διεθνή δικαστήρια αναμένοντας για ακόμα μια φορά να τους προστατεύσει το σύστημα, το οποίο όμως θα τους εγκαταλείψει αβοήθητους εφόσον θα έχει εκπληρώσει τον σκοπό του όπως και έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.
 Μη ξεχνάτε ο Εθνικισμός είναι το αντίπαλο δέος του συστήματος και αυτή την φορά αυτός θα είναι και ο επαναστάτης για το καλό του λαού και του Έθνους !   

http://nyxtobaths.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου