Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΕΑΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟ


ΑΘΗΝΑ 26-8-2012.
Οι εντεταλμένοι υπηρέτες των αμέτρητων δουλικών ναι, γνήσιοι κατοχικοί συνεργάτες των ξένων μισελλήνων αφεντικών τους, διαχειρίζονται ένα φτηνό και ξεπεσμένο ψευτορωμέϊκο που έχει γίνει παράκλητος και υποδοχέας κάθε σκοτεινής ψυχής και κάθε βρώμικης συνείδησης. Και έτσι από την τρόικα των τοκογλύφων και την τρόικα της πρόθυμης συγκυβέρνησης με την εξίσου πρόθυμη αριστερή ψευτοαντιπολίτευση ξεπηδάει ενισχυμένη η τριπλή απόφυση του διαμοιρασμού των εθνικών μας ιματίων. Ο οικονομικός και κοινωνικός στραγγαλισμός, η στρατολόγηση της λαθρομετανάστευσης και η Τουρκία με τα τσιράκια της, άπαντες προσωρινοί καταπατητές εδαφών που θα απελευθερώσουμε. 
Κοιτάξτε τη συστολή με την οποία αντιμετωπίζει η ελληνόφωνη πολιτική διοίκηση τους άθλιους και ψωραλέους Αλβανούς που προσβάλλανε την τιμημένη ελληνική σημαία στην μαρτυρική γη των Καλαβρύτων πυροβολώντας και καίγοντας την. Αυτοί οι άθλιοι λαθροεισβολείς της αλβανικής προπαγάνδας τράβηξαν ένα προκλητικό βίντεο γνωρίζοντας ότι θα εντοπιστούν για να μας πουν ότι θα εφαρμόσουν σχέδιο για να μας σκοτώσουν και να μας κάψουν. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=vl0wC0Vlfdg&NR=1
Αν υπήρχε κράτος εθνικό και αντίστοιχο νομικό πλαίσιο, αυτά τα ανθρώπινα σκουπίδια θα έπρεπε να δικαστούν για προσβολή εθνικού συμβόλου, υπόθαλψη ρατσιστικού μίσους σε βάρος των Ελλήνων και σύσταση εχθρικής και παρακρατικής δολοφονικής συμμορίας με στόχο στρατιωτικά χτυπήματα. Με ποινή αυτήν ακριβώς με την οποία μας απειλούν. Οι αστυνομικές αρχές άλλωστε κάνανε το καθήκον τους με τις πρώτες συλλήψεις και τη συμμετοχή της ΕΥΠ στις έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι συγκεκριμένοι κατσαπλιάδες δρούσαν μόνοι τους ή σε συνεργασία με άλλες ομάδες όταν κρύπτες όπλων και εξεγέρσεις λαθραίων μας απειλούν.
Υπενθυμίζουμε ότι το αλβανικό υπουργείο εξωτερικών είχε διαμαρτυρηθεί σε εκπρόσωπο της Ελληνικής πρεσβείας στα Τίρανα επειδή δεν είχε επιτραπεί η είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε «δημοσιογράφο» που προπαγάνδιζε για τα ψευτοδικαιώματα των Τσάμηδων στη Θεσπρωτία μας που εποφθαλμιούν οι προσωρινοί «γείτονες». Όμως το ελληνόφωνο καθεστώς ασχολείται με την ανάδειξη και την καταδίκη ψεύτικων ρατσιστικών επιθέσεων Ελλήνων κατά αλλοδαπών όταν αποδεικνύεται η αλληλοσφαγή αυτών και τα ξεκαθαρίσματα των λάφυρων που προκύπτουν από τις δολοφονίες και τις ληστείες σε βάρος Ελλήνων.
Απέναντι λοιπόν στα στημένα αυτά επεισόδια με σκοπό τις αναταραχές στα κοινωνικά μας θεμέλια οι ανευθυνοϋπεύθυνοι ταγοί δημιουργούν ειδική υπηρεσία στην Ασφάλεια για την αντιμετώπιση του ρατσισμού(!), ενώ παράλληλα μελετούν από το υπουργείο προστασίας του πολίτη την καθιέρωση επιβαρυντικής περίστασης για τα αδικήματα με ρατσιστικό υπόβαθρο! Πράμα που σημαίνει πώς αν κάποιος Έλληνας αντισταθεί σε κάποιο λαθρομετανάστη δολοφόνο, μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή και μάλιστα προσαυξημένη με τη μαρτυρία «ευαίσθητων προστατών» και λαθροεισβολέων. Οι σχετικές προτροπές της αριστερής αντιπολιτευτικής συμπολίτευσης πιάνουνε τόπο.
Ο αρμόδιος υπουργός Δένδιας αναγνώρισε μετά από τις αποκαλύψεις των Ελλήνων Εθνικιστών ότι πίσω από τους εμπρησμούς που συμβαίνουν σε όλη τη χώρα με δολοφονική μανία και τη χρήση εμπρηστικών μηχανισμών υπάρχει η ισχυρή πιθανότητα, στην πραγματικότητα η βεβαιότητα, ξένων χεριών και σχεδίων. Και ενώ ενεργοποιείται και εδώ η συμμετοχή στις έρευνες της ΕΥΠ, εκφράζονται οι σκέψεις για τη μετατροπή του στρατοπέδου του Κέντρου Νεοσυλλέκτων Άρτας σε χώρο φύλαξης λαθρομεταναστών! Στην δε Κόρινθο μεταφέρθηκαν μεταμεσονύχτιες ώρες γύρω στους 400 λαθροεποίκους ενώ οι κάτοικοι με το βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μπούκουρα μπροστά αντέδρασαν στην τοποθέτηση της βραδυφλεγούς ανθρώπινης βόμβας δίπλα στα σχολεία και τις αθλητικές εγκαταστάσεις των παιδιών τους. Ταυτόχρονα η είσοδος των πρώτων Συρίων λαθρομεταναστών έχει ξεκινήσει.
Όμως το μνημονιακό καθεστώς είναι απασχολημένο με την πώληση ελληνικών βραχονησίδων και ακατοίκητων νησιών για αναπτυξιακές δραστηριότητες αν και εφόσον τάχα δεν πληγεί η εθνική ασφάλεια. Το είπε ο πρωθυπουργός Σαμαράς σε γαλλική εφημερίδα. Όμως η Τουρκία και ο σύμβουλος του ΟΗΕ για το Κυπριακό μας γνωστοποιούν ότι η Άγκυρα θέλει να πατήσει στο αδιέξοδο της ψευτολύσης τους για να προσαρτήσει τα κατεχόμενα εδάφη. Ο «σύμβουλος» αναφέρεται μάλιστα στα κοιτάσματα του φυσικού αερίου που μπορούν να γίνουν πηγή πλούτου αν δεχτεί το θύμα την σύζευξη με το θύτη ή σε διαφορετική περίπτωση να γίνουν αιτία έντασης μεταξύ των ιδίων και ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία.
Κι όμως, σε στρατόπεδο ελληνικό καταμαρτυρήθηκε η εντολή για την αναφώνηση του εθνικού μας ύμνου μονάχα κατόπιν ειδικής αδείας! Τουρκόφωνος και τουρκόψυχος υποψήφιος βολευτής της ΝΔ ευχήθηκε στο ραμαζάνι χρόνια πολλά στο διαδίκτυο με φόντο μεταξύ άλλων την διαβόητη τουρκοσημαία της «ανεξάρτητης Θράκης». Πακιστανοί συνδικαλιστές γράφουν στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ για τις κοινές τους επιδιώξεις μεταξύ των οποίων βρίσκεται σε υψηλή θέση η καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής.
Αλλά παράλληλα αυξάνει η άγρια εγκληματικότητα σε βάρος των Ελλήνων, πολλαπλασιάζονται οι Έλληνες άνεργοι και κλείνουν χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις και καταστήματα όταν τα επώδυνα οικονομικά μέτρα πολλαπλασιάζονται αρπάζοντας περιουσίες και εισοδήματα και των πλέον αδυνάμων αδελφών μας. Το δε ηλεκτρονικό φακέλωμα των δεδομένων μας στις δημόσιες υπηρεσίες προχωράει με τη διαταγή του «περιούσιου» νεοταξίτη αδελφού. Μόνοι αλώβητοι στέκουν τα τρωκτικά του συστήματος και οι λαθροεισβολείς. Όλα υπέρ και στο λογαριασμό των τοκογλύφων και της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Η Ελλάς ούτε παρακαλεί ούτε υποδέχεται τον τύραννο. Τον συντρίβει τελειωτικά. Στηρίζεται στο στράτευμα που σχηματίζουν αποφασισμένοι Έλληνες και βαδίζει μπροστά με ηγέτη τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου