Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ Η μεταπολιτευτική Γ’ «Ελληνική» «Δημοκρατία» γεννημένη με το ξεπούλημα της Κύπρου κι ανασυγκροτημένη μετά την τραγωδία των Ιμίων αποτελεί την νεότερη μορφή του κράτους – φάρσα των ραγιάδων. Το μνημόνιο του ΔΝΤ αποτελεί απλά το τωρινό θλιβερό του περιεχόμενο.

Οι άνθρωποι που δήλωναν ότι η «Κύπρος είναι μακριά», που αρνήθηκαν τις αναπηρικές συντάξεις και τις ηθικές τιμές στους Μαχητές του 1974, είναι οι ίδιοι μ’ αυτούς που μετέβαλαν τον Λαό σε ψοφοδεή τουρκόφοβη και τουρκόφιλη αγέλη, θεωρώντας  ότι στα Ίμια την Σημαία «….την πήρε ο αέρας».Είναι οι ίδιοι που αποδέχτηκαν την παράδοση της εθνικής ανεξαρτησίας μας στους Πλουτοκράτες του ΔΝΤ , στις δυνάμεις του σιωνιστικού κεφαλαίου, που παρουσιάζεται ανάλογα με την περίπτωση άλλοτε «τιμωρός» κι άλλοτε «σωτήρας» μας.
Επαναλάβαμε συχνά την θέση μας : Η Πατρίδα μας μετά την Εθνεγερσία δεν υπήρξε ποτέ πραγματικά ανεξάρτητη. Σήμερα δεν είναι πλέον ούτε τυπικά, ούτε «κατ’ όνομα» ελεύθερη. Κατέχεται από ξενοκίνητες δυνάμεις και διοικείται επί της ουσίας από τους διεθνείς πλουτοκράτες και Σιωνιστές δανειστές μας, μέσω των ντόπιων λακέδων τους.
Αυτό που συμβαίνει στην Πατρίδα μας είναι καταστροφικό και συνάμα δαιμονικό. Την οικονομική διάλυση συνοδεύουν εμφανέστερες η πνευματική και κοινωνική κρίση, ενώ συμβαδίζει και η πάσης φύσεως ανατροπή. Πρόκειται για μια συστηματική προσπάθεια ξεριζώματος και ισοπέδωσης  όλων των παραδοσιακών αξιών κι εθνικών χαρακτηριστικών τα οποία ως τώρα θεωρούνταν αυτονόητα και θεμελιώδη στην ζωή του Λαού μας.
Σήμερα επιβάλλεται από το ξενοκίνητο Καθεστώς, με περισσό θράσος και προκλητική σκαιότητα,  μια ριζική ανατροπή της κοινωνικής δικαιοσύνης και μια απροκάλυπτη απομείωση της εθνικής ανεξαρτησίας, για τις οποίες άλλοτε κυριολεκτικά θα  είχε πυρποληθεί ολόκληρη η Πατρίδα μας, ενώ τώρα οι καταστροφικές κι υπονομευτικές αλλαγές επέρχονται σχεδόν δίχως αντιδράσεις. Οι «αριστερές» έχουν σιγήσει μ’ ένοχη σιωπή, ενώ οι «δεξιές» προβαίνουν σε σιωπηρή ή φωνασκούσα συναίνεση.
Μ’ επείγουσες θεσμοθετήσεις της υβριστικής εξουσίας επιβάλλονται δυσβάστακτα κι ατελέσφορα οικονομικά μέτρα. Αυτά τα μέτρα, όταν δεν τα προσφέρουν οι ξενοκίνητοι που μας εξουσιάζουν, τ’ απαιτούν οι «γνωστοί άγνωστοι» διεθνείς δανειστές μας. Είμαστε δηλαδή μια ξεφτιλισμένη κατεχόμενη  χώρα, γεμάτη χορτάτους και πρόθυμους δοσίλογους, που εξαναγκάζουν την εθνοφοβική αγέλη των υπηκόων να εκτελεί τις εντολές των διεθνών επικυρίαρχων – δανειστών μας.
Σκεφτείτε αναλυτικά και μεθοδικά : Όλες αυτές τις πραγματικές ή κατασκευασμένες χρόνιες παθολογίες και παθογένειες της μεταπολιτευτικής οικονομίας και της κοινωνικής οργάνωσης, που σήμερα επιχειρούν με σκαιό και βίαιο τρόπο ν’ «αλλάξουν» οι εκσυγχρονιστές «σοσιαληστές» «σωτήρες», γιατί δεν τις άλλαξαν οι σοσιαλφιλελεύθερες πολιτικές σπείρες επί τρεισήμισι δεκαετίες; Τα πρόσωπα στην πολιτική σκηνή του τόπου μας σ’ αυτές τις δεκαετίες δεν ήσαν τα ίδια κι απαράλλακτα, που απλά εναλλάσσονταν στη νομή της εξουσίας ; Γιατί έπρεπε να οδηγηθεί το Έθνος στο χείλος της αβύσσου; Γιατί προηγουμένως τα ποικιλόχρωμα εθνικά σκουπίδια του πολιτικού κατεστημένου υπολόγιζαν το εκάστοτε «πολιτικό κόστος», ενώ εξ αρχής γνώριζαν ξεκάθαρα ότι οδηγούν την Πατρίδα σε βέβαιη καταστροφή;
Για τον ίδιο λόγο που σήμερα αισθάνονται άθικτοι και ασφαλείς : Επειδή ήταν και παραμένουν εντολοδόχοι των Σιωνιστών επικυριάρχων, ξενοκίνητοι και ξενόδουλοι απάτριδες, έμποροι ονείρων και ψεύτικων υποσχέσεων!
Μια ελεεινή αλληλοδιάδοχη σειρά από πολιτικές εξουσίες (ανάμεσά τους δεν υπήρξε καμιά Εθνική Ηγεσία) στάθηκε ανίκανη κι απρόθυμη  να συμπεριφερθεί υπεύθυνα απέναντι στις υποχρεώσεις της και στον Λαό, που τον μετέβαλλε σε συνένοχό της καταναλωτικό όχλο. Υπήρξε μιά άθλια πολύχρωμη σπείρα αγυρτών, απατεώνων κι εθνοπροδοτών, που δεν τόλμησε και δεν ήθελε ούτε να ψιθυρίσει την αλήθεια, μια πολύχρωμη εξουσιαστική κλίκα που συστηματικά καλλιέργησε αντεθνικά, αρρωστημένα και κίβδηλα πρότυπα, θεμελιώνοντας και θεσμοθετώντας έντεχνα τις πολιτικές πελατειακές σχέσεις γιατί είχε ως μόνο στόχο της  την κατοχή και τη νομή της εξουσίας.
Αυτοί οι θρασείς πολιτικοί θεατρίνοι συναπαρτίζουν την συλλογή των σοσιαλφιλελευθερων αθλίων, η οποία έμπρακτα κι ολοφάνερα αποδεικνύεται ότι υπονόμευσε βαθειά τα συμφέροντα της Πατρίδας και του Λαού.
Αυτοί οι είναι οι θρασύδειλοι κάλπικοι «ταγοί» του Έθνους όπως κατάντησε. Οι «εκ του ασφαλούς», προκλητικοί και βωμολόχοι εξουσιαστές. Οι «τσαμπουκάδες» του κοινοβουλευτικού ασύλου. Κρυμμένοι πίσω από τ’ αναχώματα ασφαλείας εκατοντάδων ενστόλων αστυνομικών και ποικιλόμορφα παραλλαγμένων  ασφαλιτών, ταγμένων αποκλειστικά για να προστατεύουν την ζωή και την ακεραιότητα αυτών των πατριδεμπόρων.
Αυτοί με την ανύπαρκτη τιμή, την φενακισμένη υπόληψη και την ξεπουλημένη ατομική και πολιτική αξιοπρέπεια. Οι ασυνείδητοι βολεμένοι και καλοπληρωμένοι που αντάλλαξαν το είναι τους με την καλοπέραση κι επιδιώκουν να ξεπουλήσουν τις ζωές μας και την Ελλάδα στα σκλαβοπάζαρα της διεθνούς πλουτοκρατίας. Οι «τζάμπα μάγκες» που έχουν μετατρέψει την Πατρίδα σε χρεοκοπημένη εταιρία για να την αρπάξουν ανυπεράσπιστη οι αιώνιοι διεθνείς τοκογλύφοι και τα ντόπια τσιράκια τους.
Οι ξενοκίνητοι ρολίστες της εθνικής τραγωδίας που ψηφίζουν ναι σε όλες τις εντολές των διεθνών αφεντικών τους και μετά «αντιστέκονται» στα προβλήματα που γέννησαν οι ίδιοι, προκαλώντας με απύθμενο θράσος τους ίδιους τους αποχαυνωμένους κι επιλήσμονες ψηφοφόρους τους. Αυτοί που έσπευσαν με πειθήνια ανυπομονησία να κυρώσουν το μνημόνιο της υποδούλωσης στο ΔΝΤ, ενώ σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Eurostat το χρέος της χώρας μας δεν ήταν από τα υψηλότερα της Ευρώπης. 
Το μεταπολιτευτικό Καθεστώς της «μάσας-μίζας-ρεμούλας», με τους συνδιαχειριστές του κάθε λογής κρατικοδίαιτους εργολάβους και «νταβατζήδες», ρούφηξε και την τελευταία προσιτή σταγόνα  του αίματος της Πατρίδας, διασπείροντας μεθοδικά αντεθνική πολιτική αποχαύνωση και ηδονιστική κοινωνική παρακμή, πάντα στ’ όνομα της δήθεν «δημοκρατίας».
Το χορταστικό χοιροστάσιο που έχτισε ο κουφός «εθνάρχης» κι εξωράισε ο «σοσιαληστής» δημεγέρτης Παπανδρέου, επεκτάθηκε «χαλαρά» και σταθερά.  Στην περίοδο του «αποστάτη» των «δημοκρατικών» Μητσοτάκη και κατόπιν επί των περιόδων «εκσυγχρονιστή» Αβρούρι – Σημίτη, «ατάραχου» Καραμανλή και Family Giorgos  γεννήθηκαν και συνεχίζουν να λειτουργούν νέες εστίες κοινωνικής αναλοίμωξης :  παράπλευρα και συγκοινωνούντα δίκτυα καθεστωτικών αχόρταγων λακέδων, «μοντέρνες» δημόσιες σχέσεις της ψωροελίτ των σαλονιών με τ’ αργύρια του Ιούδα στα τρυφερά από την τεμπελιά χέρια της, βαθύτερες  πελατειακές σχέσεις με τους χορηγούς μεγαλοεργολάβους κι αδιάκοπη εθνοφοβική μπαρουφολογία υποσχέσεων προς τους εκμαυλισμένους ψηφοφόρους – εκλογείς. Πολεμήθηκε ανηλεώς με ασταμάτητη «σοσιαλμανία» και τελικά ρήμαξε η αναιμική εθνική βιομηχανική υποδομή, η αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή κατάντησε αγώνας επιδοτούμενης αυθαιρεσίας και «ξύπνιων» εισαγωγέων με μόνη σχεδιασμένη δραστηριότητα τις …..χασισοφυτείες.
Βέβαια ο Λαός μας δεν είναι άμοιρος ευθυνών : λειτούργησε περιφρονητικά κι ανεύθυνα απέναντι της κληρονομιάς του, της ιστορίας του και των μελλοντικών γενεών. Διάλεξε αυτούς τους τυμβωρύχους της Ιστορίας για κυβερνήτες του, Παραδόθηκε πρόσχαρα στην αδικαιολόγητη ευμάρεια, στον άνομο κι εύκολο πλουτισμό και στον χυδαίο ατομιστικό ευδαιμονισμό, συμμετέχοντας αχόρταγα  στο εύκολο κέρδος και στην αλληλοεξαπάτηση. Αρνήθηκε να προβληματιστεί για την κάθε αλήθεια των πραγμάτων, συχνά δυσάρεστη και πικρή. Διάλεξε να δεχτεί χαρμόσυνα την εύθραυστη και πλαστή ευμάρεια που του «χάρισαν» τα δόλια αφεντικά και τώρα πληρώνει το αδίστακτο επιτίμιο της μικροψυχίας του.
Οι έμποροι των Εθνών, οι αίτιοι  της αποσύνδεσης του Λαού από το Έθνος, οι πράκτορες της εθνοαποδόμησης, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο κατασκευασμένες ψευδολογίες, παραχαράξεις και αποσιωπήσεις της ιστορίας και πέτυχαν αριστοτεχνικά  να διαρρήξουν την πίστη του Λαού στην Πατρίδα.
Πρόσφατα ο «φύσκων» αντιπρόεδρος της «σοσιαληστικής» «κυβέρνησης» Θόδωρος  Πάγκαλος δήλωσε με την συνήθη περισσή θρασύτητά του : «Το μνημόνιο, είναι ευκαιρία για τον τόπο, είναι ευτυχία για τον τόπο». Πριν από τον σοσιαληστή αυτόν Αμιτάμπα («βούδα» της Δύσης) ο Ιουδαίος «σοφός» Μίλτον Φρήντμαν (θεμελιωτής του θανάσιμου εχθρού των Λαών, του άκρατου οικονομικού φιλελευθερισμού) είχε δηλώσει με ωμότητα σαν καβαλιστής προφήτης ότι «..στην οικονομία η ευκαιρία φωλιάζει στο κέλυφος των κρίσεων». Την ευτυχία της  ευκαιρίας από την «βοήθεια» των Πλουτοκρατών του ΔΝΤ την βίωσαν στο κορμί τους οι περισσότεροι λαοί της νότιας Αμερικής, της νότιας Αφρικής και της τέως Σοβιετικής Ένωσης και  κομμουνιστικής Ευρώπης (μετά την κατάρρευση του «ανύπαρκτου» σοσιαλισμού), που είδαν εμβρόντητοι τον γεωφυσικό πλούτο τους (πετρέλαιο και ορυκτά) και τις βιομηχανίες τους να «ιδιωτικοποιούνται» και να πουλιούνται σε πολυεθνικές μέσα σ’ ελάχιστο χρόνο, ενώ αμέτρητες χιλιάδες εξαθλιωμένοι άνεργοι κι απολυμένοι  βυθίστηκαν στην απόλυτη φτώχια.
Έως και σήμερα, παρά τις ρεαλιστικές, μετρητές και λογικά αναπαραγώγιμες δραματικές προβλέψεις, τα προπαγανδιστικά φερέφωνα του Καθεστώτος («ακαδημαϊκοί» φωστήρες και δημοσιο-πορνογράφοι των ΜΜΕ) επιμένουν στην ευχολογιακή λογική, που ισχυρίζεται ότι, εφόσον το ΔΝΤ και η ΕΕ  έχουν δανείσει τα «χρήματά τους» στην Πατρίδα μας, τα συμφέρει να πράξουν οτιδήποτε προκειμένου να την συνδράμουν γιά να τ’ αποπληρώσει. Μ’ αυτόν τον «ανθρωπιστικό» τρόπο, τα συμφέροντα των Σιωνιστών διεθνών δανειστών-τοκογλύφων και της δανειολήπτριας ζητιάνας Ελλάδας  είναι συνεπώς ευθέως ανάλογα, οπότε ο Λαός μας πρέπει να μην ανησυχεί καθόλου, επειδή τελικά ο δανεισμός του παρέχει….. ασφάλεια.
 Αυτός ο ισχυρισμός αποτελεί ένα καλοστημένο παραμύθι, μια διαρκώς τροφοδοτούμενη από τα ΜΜΕ και τους «ειδικούς» απάτη, που διαστρέφει ύπουλα την αλήθεια : Στην πραγματικότητα οι Σιωνιστές έμποροι των Εθνών, δηλαδή το ΔΝΤ κι οι λοιποί παγκόσμιοι «έμποροι χρέους» γνωρίζουν πολύ καλά ότι περίπου το 80% των δανείων που … ανθρωπιστικά «προσέφεραν» σε χώρες του Τρίτου Κόσμου ποτέ δεν πρόκειται ν’ αποπληρωθούν ! Παρά ταύτα συνεχίζουν να δανείζουν ατάραχοι και προσηνείς τις χώρες – θύματά τους, παρατείνοντας τις νομικές δεσμεύσεις αυτών των χωρών, επειδή με όπλο αυτές, καθώς και με το εύλογα απλήρωτο χρέος, εξασφαλίζουν ολοφάνερα την σίγουρη αποπληρωμή των τόκων, τον απόλυτο έλεγχο των υποδουλωμένων χωρών, αλλά και την «νόμιμη» καταλήστευση του εθνικού τους πλούτου και των δημόσιων περιουσιακών τους στοιχείων (μ’ εξαγορά – απόκτηση σε «τιμές ευκαιρίας»).
 Το ΔΝΤ με μηχανιστική συνέπεια κι ωμή ειλικρίνεια συνέταξε μιαν έκθεση σ’ απάντηση του «ελληνικού» αιτήματος για την ενεργοποίηση του «μηχανισμού στήριξης». Σ’ αυτήν την έκθεση των Πλουτοκρατών αναφέρεται ρητά πως «….υφίστανται σημαντικά ρίσκα στο πρόγραμμα χρηματοδότησης, τα οποία θα μπορούσαν να επηρεάσουν την δυνατότητα της Ελλάδας να αποπληρώσει το Ταμείο». Αλλού στην ίδια έκθεση προβλέπεται ότι οι τόκοι των εθνοκτόνων δανείων θα φτάσουν έως το 17% του ΑΕΠ μας κι έως το 46% των συνολικών δημοσίων εσόδων, υπερβαίνοντας το 60% των εσόδων από τις ελληνικές εξαγωγές (προϊόντων και υπηρεσιών).
 Μ’ απλά καθημερινά λόγια : για ν’ αποπληρωθούν  οι Σιωνιστές Πλουτοκράτες δανειστές μας χρειάζονται τα μισά ετήσια έσοδα του ελληνικού δημοσίου. Αυτό σημαίνει ότι  περισσότερο από το 50% των χρημάτων που «εξοικονομούν» (δηλαδή απομυζούν)  οι ντόπιοι τελώνες, οι «φορατζήδες» της Διεθνούς Πλουτοκρατίας, πετσοκόβοντας ανενδοίαστα μισθούς και συντάξεις, όπως και των φόρων που πληρώνουν  οι πουλημένοι ως σφάγια  Έλληνες (με τις συνεχείς αυξήσεις σε ΦΠΑ, σε πετρέλαιο, ΔΕΗ, κ.ο.κ.) θα καταλήγει στο αδηφάγο στόμα του Μολώχ των δανειστών, ώστε ν’ αποπληρώνονται οι  τόκοι των δανείων των «πακέτων στήριξης», που προσέφεραν με «αλληλεγγύη» στην Ελλάδα οι Σιωνιστές «φίλοι» μας.
 Όπως απορρέει από την παγκόσμια οικονομική ιστορία, συνήθως η επέλαση του ΔΝΤ ενάντια στην οικονομική επιβίωση της χώρας – θύματος ολοκληρώνεται με την πολυσυζητημένη «αναδιάρθρωση του χρέους», η οποία …… «επιτρέπει» στους «εξυπηρετούμενους» δούλους να εξυπηρετήσουν προσφορότερα τους διεθνείς πλουτοκράτες : Το πληττόμενο κράτος  συνεχίζει να  αιμορραγεί, πληρώνοντας  τους τόκους του και παρέχοντας στους δανειστές – βρυκόλακες συνεχή γιγάντια  κέρδη από το διαρκώς αυξανόμενο ποσό που απαιτείται για την εξυπηρέτηση των τόκων του χρέους. Με την χρονοπαράταση της  δουλείας που επιφέρει η …φιλική αναδιάρθρωση, οι έμποροι των Εθνών συνεχίζουν ανενόχλητοι να ελέγχουν ασφυκτικά τον δανειολήπτη δούλο, έχοντας βεβαίως αδιάκοπη κι ανεμπόδιστη πρόσβαση μ’ εξαιρετικά προνομιακές τιμές στους εθνικούς πόρους του.
 Το κράτος των δουλοπαροίκων δεν  πτωχεύει, συντηρείται τεχνητά σε κωματώδη κατάσταση, ώστε να συνεχίσει η αιμοποσία των παρασίτων, ενώ παράλληλα οι χρυσοφόρες τράπεζες – όργανα της Πλουτοκρατίας με την αποφυγή της πτώχευσης δεν απαιτείται να διαγράψουν από το ενεργητικό τους το ασφυκτικό χρέος του θύματος. Έτσι  με ακμαίο ενεργητικό, συνεχίζουν «πολύ αξιόπιστες» να χρησιμοποιούν τα δάνεια ως εγγύηση για την εξασφάλιση νέου δανεισμού προς του είλωτες, συμμετέχοντας ενεργά στον ατέρμονα κύκλο που δημιουργεί ομοιοστατικά περισσότερο χρήμα, μέσα από το «τραπεζικό σύστημα κλασματικού αποθεματικού» («Fractional Reserve» banking system). Επισημαίνεται πως αυτός ο δανειοληπτικός φαύλος κύκλος δημιουργίας χρήματος μπορεί να συνεχιστεί επ’ άπειρο.
 [Ένα από τα 12 περιφερειακά τμήματα της  κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ, της «Τράπεζας Ομοσπονδιακού Αποθεματικού» (Federal Reserve Bank – FRB), το τμήμα της FRB του Σικάγου,  εξέδωσε  ένα κατευθυντήριο έγγραφο με τον τίτλο «Σύγχρονη Χρηματική Μηχανική». Το έγγραφο (με τον … ομιλητικό υπότιτλο «Εγχειρίδιο Εργασίας περί των Τραπεζικών Αποθεματικών και της Επέκτασης των Καταθέσεων») ανέλυε την θεσμική πρακτική της δημιουργίας χρήματος, όπως αυτή αξιοποιείται από την FRB και από το παγκόσμιο δίκτυο των συνεργαζομένων τραπεζών. Στην εισαγωγή του, το έγγραφο δηλώνει σαφέστατα τον σκοπό του «Ο σκοπός του εγχειριδίου είναι να περιγράψει την βασική διαδικασία δημιουργίας χρήματος σ’ ένα τραπεζικό σύστημα κλασματικού αποθεματικού…..Χάριν απλότητας οι σχέσεις  παρουσιάζονται ωσάν να ήσαν μηχανικές, αλλά δεν είναι…» ]
Η ιστορία αποδεικνύει πως εκτός της στρατιωτικής νίκης μετά από έναν πόλεμο, υπάρχει και δεύτερος τρόπος κατάκτησης κι υποδούλωσης  ενός Κράτους. Το ίδιο ανθρωποκτόνος, πιο απάνθρωπος, πιο… ανέξοδος κι αθόρυβος :  ένα δυσχείριστο  χρέος αυτού του κράτους προς τους δανειστές του. Ένα χρέος που δημιουργείται πανεύκολα κι αβίαστα : Mε την αποδοχή κι εισαγωγή υπερεθνικού «ενιαίου νομίσματος» σε κράτη που δεν μπορούν λόγω λειψής ανταγωνιστικότητας ή απροσάρμοστων δομών και λειτουργιών να το αντέξουν, (όπως η Πατρίδα μας με το ευρώ). Κατόπιν ακολουθεί το επιπλέον χρέος που επέρχεται εύκολα με τον δανεισμό χρημάτων από άλλα κράτη ή διεθνείς υπερκρατικούς φορείς (όπως το ΔΝΤ) για την αποπληρωμή του προηγούμενου χρέους του κράτους – στόχου. Παράλληλα συνεπικουρεί και το κλιμακούμενο χρέος που δημιουργείται ύπουλα με την σταδιακή απομάκρυνση του Λαού από τα μέσα παραγωγής εθνικής ιδιοκτησίας και την συσσώρευση τους  πρώτα σε «ιθαγενείς» και κατόπιν σε διεθνείς Πλουτοκράτες.
Αποκαλύπτονται έτσι ολοφάνερα οι πραγματικές πολύπλευρες επιπτώσεις της «οικονομικής κρίσης»  του Ελληνικού χρέους, ενώ απορρέουν εύλογα δυσοίωνοι προβληματισμοί γύρω από τα φρικώδη κι εφιαλτικά σενάρια του βραχυπρόθεσμου μέλλοντος. Σενάρια οικονομικής εξαθλίωσης, κοινωνικής αποσύνθεσης κι εθνικής υποδούλωσης, που σχετίζονται με την περισσότερο από βέβαιη αδυναμία της Πατρίδας μας να πληρώσει τα χρωστούμενα γιγάντια ποσά στα επόμενα χρόνια (ιδιαίτερα τ’ αμέτρητα κι απρόσιτα συμποσούμενα μεγέθη στην περίοδο 2014-2015). Λαμβάνοντας υπόψη τις προβλέψεις του ίδιου του ΔΝΤ πως έως το 2013 το ελληνικό χρέος θα έχει ξεπεράσει το 150% του ΑΕΠ,  γεννιέται ο  βάσιμος φόβος ότι η «απόβαση» του ΔΝΤ στην Πατρίδα μας σημασιοδοτεί την εθνική μας καταβαράθρωση.
 Υπάρχει μια απλή κι ακλόνητη διαπίστωση : Τα ποσά που θ’ απαιτούν οι πλουτοκρατικοί βρυκόλακες δεν θα πληρωθούν γιατί είναι πρακτικά και λογιστικά αδύνατο. Πρώτα οι εξαθλιωμένοι, κατόπιν οι εξαθλιούμενοι και στο τέλος οι βολεμένοι με τις «καβάτζες» τους θα το καταλάβουν :  το ΔΝΤ δεν είναι εδώ για να μας «βοηθήσει» να ξεπληρώσουμε το χρέος μας, που το δημιούργησαν οι ντόπιοι κηφήνες και τ’ ανδρείκελα της  Διεθνούς Πλουτοκρατίας ! Βρίσκεται εδώ ως συγκαλυμμένη κατοχική δύναμη για να εξασφαλίσει ότι θα χρωστάμε επ’ άπειρο, στηριγμένο από τις σοσιαλφιλεύθερες κλίκες των δοσιλόγων του Καθεστώτος, που επιδιώκουν να διατηρήσουν τα χλιδάτα προνόμια και την ατιμωρησία τους.
 Η κλιμακούμενη οικονομική κρίση, η οποία ταλαιπωρεί και καταδυναστεύει την Πατρίδα και τον Λαό μας, αποτελεί το φανερό σύμπτωμα της ιστορικής ασθένειας που επαπειλεί την επιβίωσή μας. Κι αυτή η ιστορική νόσος είναι πολυπαραγοντική, πολυεπίπεδη και πολυσύνθετη. Έχει ως δομικό και λειτουργικό της υπόβαθρο, ως ουσιώδη αιτιοπαθογένεια της μια βαθύτερη άλλη κρίση : την κρίση πνευματικής αποσύνθεσης και βιολογικού μαρασμού του Ελληνισμού.
Με την συστηματική καταστροφή της εθνικής παιδείας και την δηλητηρίαση της εθνικής συνείδησης ο εχθρός του Λαού κατόρθωσε να πετύχει όχι απλά την ανοχή, την συμπαράσταση αλλά και την βλακώδη συνενοχή των ατομιστικών κι αλλοτριωμένων  μαζών. Κατόπιν διά χειρός των ασυλούχων «εθνοπατέρων» ξεπούλησε απροβλημάτιστα το κράτος – φάρσα των ραγιάδων, που στεκόταν επί τρεισήμισι δεκαετίες επί της παγκόσμιας σκηνής ως «γκαρσόνι» των διεθνών σκουπιδιών. Τώρα το «γκαρσόνι» έπρεπε να μεταβληθεί σε καθηλωμένο σάπιο σκουπιδοτενεκέ.
Η Ελλάδα υπό το Μνημόνιο του ΔΝΤ σημαίνει έναν Λαό που οδηγείται σε καχεξία. Οι πιστώσεις και τα δάνεια προς αυτόν τον Λαό, απ’ όπου κι αν προέρχονται είναι ναρκωτικές ενέσεις στον τσακισμένο πολυτραυματία ασθενή για ν’ αμβλύνουν προσωρινά τον πόνο του, γεννώντας μια φευγαλέα ψευδαίσθηση υγείας κι ευεξίας, ενώ είναι αμετάκλητα καταδικασμένος σ’ ένα αναπόφευκτο κι επώδυνο τέλος, καθώς ο οργανισμός του έχει αποσαθρωθεί.  

Οι ανθελληνικές δυνάμεις που εχθρεύονται και μισούν αβυσσαλέα τον Λαό μας και τον προγονικά μας πολιτισμό, εμφανίζονται σήμερα κατ’ αρχήν ως «οικονομικά» επιφυλακτικές έως εχθρικές, ώστε αύριο να καταστούν άμεσα εθνοκτόνες για το σύνολο του Ελληνισμού. Απέναντί μας στέκει ο αιώνιος εχθρός του Λαού μας, το σαράκι του Έθνους -η σιωνιστική τυραννία, η εθνοφοβική αστική δημοκρατία των εργολάβων, ο αντιπατριωτικός διεθνισμός, ο κτηνώδης κι απάνθρωπος καπιταλισμός- συνάμα σ’ όλες τις ενδεχόμενες μορφές του, εκφράσεις του ίδιου ανθελληνικού καταστροφικού πνεύματος της εθνοαποδόμησης.  Απέναντί μας στέκει η απειλή των ανελέητων κι απάνθρωπων  υλιστικών δυνάμεων της κερδοσκοπίας και του ψεύδους. Έτσι οδηγούμαστε στο αυτονόητο δίλημμα : Αγώνας ή Εξαφάνιση!
 Διατηρείστε μια βεβαιότητα : Δεν είναι εφικτό να ανασχεθεί η οργή των λαϊκών μαζών που τις οδηγούν σε αναγκαστική προλεταριοποίηση, βέβαιη πενία και αμφίβολη επιβίωση. Θα μετεξελιχθεί σε άγριο μίσος. Παρατηρώντας ψύχραιμα κι εξεταστικά τις ασυνεχείς κι αλλοπρόσαλλες δηλώσεις των περισσότερων «εθνοπατέρων» του ΔΝΤ, όσο και τις συγχυτικές αναλύσεις των φερεφώνων τους «ειδικών», εκτός από την πρόδηλη πλήρη άγνοια κι αδιαφορία τους για το έγκλημα καθοσίωσης που διέπραξαν, διακρίνεται επιπλέον κι ο σαφής φόβος. Ο φόβος τους για την ενδεχόμενη «ώρα της κρίσης» και την ζωή τους.
Ο Λαός υποσυνείδητα αναζητά ένα Κίνημα με ηρωισμό, με θάρρος και πάθος, με ωμά ειλικρινή λόγο, ένα Κίνημα που δεν φοβάται ν’ αντισταθεί στο σάπιο Καθεστώς, έστω κι αν η αντίσταση σημαίνει διωγμό.
Το Κίνημά μας επιζητεί την οικοδόμηση της Νέας Πολιτείας των Ελλήνων και μάχεται ενάντια στους άρχοντες των ραγιάδων, ενάντια στους τουρκοπροσκυνημένους δουλοπρίγκηπες, ενάντια σ όλους εκείνους που εκμεταλλευόμενοι το μεταπολιτευτικό κράτος – φάρσα και κρυμμένοι πίσω από την εξουσία του επιχειρούν να στερήσουν την ελπίδα από τον Λαό μας.
Είναι αυτονόητο πως η επαπειλούμενη οικονομική κατάρρευση όχι απλά θα εξυπηρετήσει  αλλά και θα πολλαπλασιάσει την αποσύνθεση του Λαού μας σε όλους τους τομείς. Με την οικονομική κατάρρευση θ’ αφανιστεί κι οτιδήποτε απόμεινε ελληνικό : στην πολιτική, στον πολιτισμό, στην πατριωτική σκέψη και στην σοσιαλιστική πράξη. Ήδη, μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων δηλητηριάστηκε από αντεθνικό, αστομαρξιστικό δηλητήριο που διαπότισε το νου και την ψυχή της και μόνο το θαύμα της ανάκτησης του χαρακτήρα της με οδηγό την πάτρια Παράδοση μπορεί να την συνεφέρει. 
Ο εχθρός του Λαού μας έχει αγκιστρωθεί με κάθε μέσον σαν παράσιτο στην ζωή μας. Η ίδια η ύπαρξη της Πατρίδας απειλείται. Ή θα επιτύχουμε να συνεφέρουμε τον Λαό  από τη ναρκωτική του αποχαύνωση κι απραξία, ώστε ν’ αντεπιτεθεί στις διεθνείς υπερκρατικές  δυνάμεις της Πλουτοκρατίας, είτε μας περιμένει ένα άθλιο τέλος.
 Γι’ αυτό θα επιμείνουμε ακούραστα να προξενούμε την αφύπνιση της Εθνικής Συνείδησης του Λαού μας, να σαλπίζουμε τον συναγερμό των δυνάμεων της Εθνικής Αντίστασης, να κινητοποιούμε τους Έλληνες στον αγώνα επιβίωσης που μας περιμένει. Με μιαν αταλάντευτη προτροπή :  Τσακίστε τους εχθρούς του Λαού μας πριν μας αφανίσουν από το πρόσωπο της γης και διαγράψουν το Έθνος μας από την ιστορία!
Μην ξεχνάτε και μεταδώστε με κάθε τρόπο στον Λαό μας, πως η παρούσα κρίση είναι κατασκευασμένη, είναι μια κρίση – εργαλείο της διεθνούς πλουτοκρατίας, που αποβλέπει στον παγκόσμιο έλεγχο και την καταστροφή των εθνών από τις απάνθρωπες σιωνιστικές δυνάμεις.
ΥΠΟΥΛΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΒΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ν’ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΕΛΕΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΔΟΥΛΩΝ, ΕΞΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ !
ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑΣ : ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ !

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου