Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: Μουσουλμάνοι βίασαν και ξυλοφόρτωσαν χριστιανές αλλά η αστυνομία δεν προχωράει σε συλλήψεις



ΚΟ: «Αν είσαι φτωχός ή μετανάστης, δεν υπάρχει νόμος να σε προστατέψει», λέει στο ingr, παραπονούμενος ο Ιτζάζ Αχμέτ, έναςΠακιστανός που ήρθε παράνομα στην Ελλάδα και ετοιμάζεται και αυτός να συμμετάσχει στο λεγόμενο «Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τα περιστατικά ρατσιστικής και αστυνομικής βίας» που οργανώνουν την Παρασκευή 24 Αυγούστου, στις 6:00 το απόγευμα, στην Ομόνοια, η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, η Ένωση Μεταναστών Εργατών και η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή».

Αστυνομικοί αρνούνται να συλλάβουν τους μουσουλμάνους που κατηγορούνται για ξυλοδαρμό μιας χριστιανής γυναίκας που είχαν ως αποτέλεσμα η γυναίκα να αποβάλει.

Λαχόρη, Πακιστάν (CDN) - Η αστυνομία αρνήθηκε να συλλάβει τους μουσουλμάνους δράστες που κατηγορούνται για την πρόκληση της αποβολής των δίδυμων κοριτσιών από ξυλοδαρμό της μητέρας τους, αν και ένας δικαστής απέρριψε την καταβολή εγγύησης από τους υπόπτους, σύμφωνα με το σύζυγο της γυναίκας.

Οι αστυνομικοί της περιοχής Narowal της επαρχίας Πουντζάμπ δείχνουν απροθυμία να συλλάβουν την συμμορία μουσουλμάνων που κατηγορούνται για πρόκληση αποβολής και βιασμό 13χρονης χριστιανής, δήλωσε ο Asher Masih, ο θείος του κοριτσιού του οποίου η σύζυγος είναι χριστιανή. Η συμμορία χτύπησε τη σύζυγό του, Nosheen Masih, και άλλους συγγενείς για να τους πιέσουν να μην προβούν σε μηνύσεις για τον βιασμό, είπε ο Masih.

Μεταξύ εκείνων που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό της Nosheen Masih, που τότε ήταν έγκυος πέντε μηνών και το βιασμό του κοριτσιού, είναι ο Irfan Safdar. Η αστυνομία προστατεύει τον Safdar λόγω της επιρροής του πατέρα του, συνταξιούχου επιθεωρητή της αστυνομίας, που λέγεται Safdar Bajwa, δήλωσε ο Masih τηλεφωνικώς από το χωριό Dhamala.

"Ακόμα κι όταν οι χρηματικές εγγυήσεις ακυρώθηκαν, η αστυνομία προσπαθεί να «βγάλει λάδι» τον Irfan και δεν τον έθεσε υπό κράτηση ούτε μια φορά," είπε ο Masih.

Πρόσθεσε ότι ο κατηγορούμενος, με τη βοήθεια της αστυνομίας, συνέχισε να πιέζει την οικογένεια για μια "συμφωνία συμφιλίωσης", κατά την οποία η οικογένεια θα αποσύρει κατηγορίες.

Η αστυνομία, επίσης, θεωρεί «αθώο» τον Safdar για την περίπτωση του βιασμού, λόγω της επιρροής του πατέρα του, είπε ο Masih.

Το θύμα του βιασμού είπε στον δικαστή Ahmed Warraich ότι ο Irfan Safdar, ένας υπάλληλός του με το όνομα Shahid και ένας άγνωστος άνδρας, την είχαν απαγάγει καθώς περπατούσε στις 29 Μαρτίου. Είπε ότι υπό την άρπαξαν δια της βίας, την πήγαν σε ένα αποχωρητήριο στα χωράφια και τη βίασαν (βλ. εδώ).

Η κοπέλα είπε στον δικαστή ότι δεν είχε πάει στο σχολείο από την ημέρα της επίθεσης και θέλει να επιστρέψει.

Ο Sarwat Hakeem, ο ερευνών λειτουργός και στις δύο περιπτώσεις, είπε στο δικαστήριο ότι το κορίτσι είχε πάει στα χωράφια με τους τρεις υπόπτους, με τη “θέλησή του” και ότι είχε μια "φιλία" με τον Shahid.

Απέρριψε επίσης τον ισχυρισμό της οικογένειας για την αποβολή των διδύμων λόγω του ξυλοδαρμού.


Οι μουσουλμάνοι εγκληματίες πιστεύουν ότι η αστυνομία και τα δικαστήρια δεν θα πιστέψουν τις καταγγελίες των Χριστιανών.

Ο Masih είπε ότι οι συγγενείς έχουν χάσει την ελπίδα τους να δικαιωθούν, προσθέτοντας ότι η οικογένειά τους «πληρώνει το τεράστιο τίμημα να είναι φτωχοί ... και να είναι Χριστιανοί».

"Τι να περιμένουμε όταν διαστρεβλώνουν τα γεγονότα, έχοντας το θράσος να  κατηγορούν ένα 13χρονο κορίτσι ότι είναι μια πόρνη που πήγε με τρεις άντρες;"
 
 
 http://dienekis480.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου