Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;



Μπορεί η αριστερά να παρουσιάζετε με διάφορους αναπροσδιορισμούς όπως: Ριζοσπαστική αριστερά, προοδευτική αριστερά, κεντροαριστερά, κουμουνιστική αριστερά, Κτλ Κτλ Κτλ, όμως στην .... πραγματικότητα υπάρχει μία μόνο αριστερά και αυτή είναι η ουτοπική αριστερά.

Αν πραγματικά θα ήθελαν τα κόμματα της αριστεράς να αποκτήσουν έναν κοινό όνομα, αυτό θα έπρεπε να ήταν η ουτοπική αριστερά. Εγώ ξέρω, ότι όταν σε ένα μικρό νησί υπάρχουν δέκα θέσεις εργασίας και δέκα εργάτες θα έχουν δουλειά και οι δέκα εργάτες, αν όμως αυτό το νησί έχει ως δήμαρχο την Λιάννα Κανέλη ή τον Καμίνη και αποφασίσουν για τον α) ή για τον β) λόγο να δεχτούν είκοσι νόμιμους ή παράνομους μετανάστες, αυτόματα η ανεργία στο νησί θα εκτιναχτεί στα ύψη και θα πέσουν τα μεροκάματα. Αυτό βέβαια που δεν μπορεί να αντιληφτεί η ελληνική αριστερά της ουτοπίας, φαίνεται το έχουν αντιληφθεί οι μετανάστες, οι οποίοι έχουν ιδρύσει την Ενωση Ματαναστών Εργατών, εν αντιθέσει με τους Έλληνες εργάτες που δεν έχουν αντίστοιχη ένωση για να προασπίσει τα δικά τους συμφέροντα. Υπάρχει βέβαια η ΓΣΕΕ αυτή όμως δεν είναι μόνο για τους Έλληνες, είναι για όλους τους εργάτες, γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος, όλων δηλαδή των εργατών της Ελλάδος ξένων και ντόπιων.
Και εγώ ρωτάω: Γιατί αλήθεια οι μετανάστες εργάτες δεν εκπροσωπούνται μόνο από την ΓΣΕΕ, αλλά φτιάχνουν και το δικό τους ξεχωριστό σωματείο; Εγώ την απάντηση την ξέρω, όπως την ξέρουν και όλοι όσοι διαθέτουν κοινό νου στην Ελλάδα. Οι μετανάστες γνωρίζουν πολύ καλά, ότι για να βρουν δουλειά αυτοί, θα πρέπει να πάρουν την δουλειά κάποιου άλλου, γι αυτό και πρώτοι οι νόμιμοι μετανάστες εναντιώνονται στην λαθρομετανάστευση, τους είδαμε στις κάμερες, οι νόμιμοι αλβανοί και μπακλαντεσιανοί με επίσημες ανακοινώσεις εναντιώνονται στην συνεχή ροή νέων λαθρομεταναστών. Πρόεδρος της ένωσης μεταναστών εργατών, είναι ο γνωστός από τα ΜΜΕ Πακιστανός Τζαβέντ Ασλάμ, ,,, των Ελλήνων εργατών ποιός είναι; Δυστυχώς, δεν υπάρχει πρόεδρος Ελλήνων εργατών.
Αν το Κράτος ήθελε πραγματικά να προστατεύσει τα μεροκάματα των Ελλήνων εργατών και τις θέσεις εργασίας , δεν θα δεχόταν όλους τους φτωχούς του κόσμου στην Ελλάδα. Αυτή είναι η αλήθεια. Όλα τα άλλα είναι θεωρίες και λόγια, λόγια, για να εξαπατούν τον κόσμο, και αν η Ελλάδα χρειάζεται πράγματι εργατικά χέρια, ναι, ναι, να ζητήσει όσα χρειάζεται και για όπου τα χρειάζεται, οργανωμένα και συντεταγμένα, όπως αρμόζει σε κάθε σοβαρό κράτος. Η γνώση του έλληνα έρχεται ύστερα. Λένε οι Τούρκοι, φαίνεται πως αυτοί μας ξέρουν πολύ καλά.
Νέαρχος
ksipnistere.blogspot.gr
http://elnewsgr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου