Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Οι ... "πακιστανικές ευαισθησίες" του Ε.Μεϊμαράκη! (Οι δεξιούληδες στηρίζουν τους αριστερούληδες...)



http://www.metrogreece.gr/Portals/0/images/article_thumbs_cropped/6347833367428008376347833344698089072DE9CC5F0C1D0E_600_400_33024171.jpg
Κανονικά θα επρόκειτο περί πολιτικής φάρσας, αλλά φαίνεται ότι τελικά είναι κάτι πολύ πιο απτό: Επίδειξη πολιτικής παρακμής και αλλοτρίωσης!
Μετά τους "θριάμβους" που κατήγαγε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, λοιπόν, ο αξιότιμος πρόεδρος της Βουλής, Ε.Μεϊμαράκης αποφάσισε να "παραπέμψει" στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής το θέμα που ανέκυψε (;) με τον βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Δ. Κουκούτση, ο οποίος είχε το ... θράσος να επιτιμήσει την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου επειδή είχε φέρει στην Βουλή τον ... πρόεδρο της πακιστανικής κοινότητας στην ΕλλάδαΤζαβέντ Ασλάν (ο οποίος θεωρείται κακοποιό στοιχείο στην χώρα του) για να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας για το "ρατσιστικό μένος των Ελλήνων κατά των μεταναστών"!
Και επειδή ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου επιτίμησε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και απευθύνθηκε με οξύ τρόπο κατά του Πακιστανού στον περίβολο του Κοινοβουλίου ζητώντας να του να αποχωρήσει από το ελληνικό Κοινοβούλιο, ο Ε.Μεϊμαράκης σε μια επίδειξη των φιλοπακιστανικών αισθημάτων του, συγκάλεσε την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής (για να πουλήσει και "δημοκρατικότητα" και ρουσφέτι στον ΣΥΡΙΖΑ)! 
Οι του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκαν στον πρόεδρο, λοιπόν, γιατί ένας βουλευτής εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό αντέδρασε ενεργά στην παρουσία του άκρως αμφιλεγόμενου εκπροσώπου των εν Ελλάδι Πακιστανών. Και "άμεσα ο πρόεδρος της Βουλής  θα συγκαλέσει την Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία βάσει του Κανονισμού εισηγείται μέτρα και παρεμβαίνει δημόσια, όταν κρίνει αναγκαίο, για την προστασία και ενίσχυση του κύρους του κοινοβουλευτικού θεσμού και των βουλευτών".
Ενώ αντίθετα η παρουσία του Πακιστανού στην Βουλή, προφανώς κατά τον Ε.Μεϊμαράκη, αναβαθμίζει το κύρος του κοινοβουλευτικού θεσμού και των βουλευτών.
Έτσι εξηγείται το ότι δεν είδαμε μέχρι σήμερα τον πρόεδρο της Βουλής Ε.Μεϊμαράκη να κάνει έστω την ελάχιστη δήλωση συμπαράστασης στς οικογένειες των δεκάδων δολοφονημένων Ελλήνων από τους "λάθρο". Ίσως γιατί φοβάται μην αμφισβητηθεί η δημοκρατικότητά του... Εκτός και αν φιλοδοξεί (λόγω χρωμάτων και μύστακος) να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Βουλής στο Πακιστάν!
 
 http://ethel-sinadelfos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου