Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Μια σημαντική λεπτομέρεια που ελάχιστοι πρόσεξαν!(Για τον Αλβανό κουκουλοφόρο)



Μία “λεπτομέρεια” που πρόσεξε μόνον ο γίγαντας Παναγιώτης Λιάκος στην “Δημοκρατία” και ήταν η αιτία για να κατέβει το βίντεο του Αλβανού. Από ποιούς; Μα από αυτούς που μας παραμυθιάζουν για τους “δύστυχους οικονομικούς μετανάστες που καταπιέζονται”. Διαβάστε και κρατηθείτε σε λίγο για μία νέα αποκάλυψη μεγατόνων που αφορά την προχθεσινη, δήθεν αντιρατσιστική πορεία.
Για να δούμε κύριε Δένδια, κάτι λέγατε για “τάγματα εφόδου”.

Το υπόβαθρο του περιστατικού με τους Αλβανούς που πυροβολούσαν την γαλανόλευκη είναι τόσο προφανές που ουδείς το αντελήφθη!
Από πολλούς θεωρητικούς της λογοτεχνίας θεωρείται ότι ο Έντγκαρ Άλαν Πόε είναι ο «ιδρυτής» του είδους των «αστυνομικών ιστοριών». Το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε με τρία διηγήματα που τυπώθηκαν σε περιοδικά από το 1841 έως το 1845. Αυτά τα θρυλικά διηγήματα ήταν «Οι φόνοι της οδού Μοργκ», «Το μυστήριο της Μαρί Ροζέ» και -αυτό που μας ενδιαφέρει σήμερα- «Το Κλεμμένο Γράμμα». Στο τελευταίο πρωταγωνιστεί μια… 
επιστολή υπουργού προς την Βασίλισσά του, που κλάπηκε και υποτίθεται ότι την ψάχνουν οι αρχές ολόκληρου κράτους. Η επιστολή «ανακαλύπτεται» από τον επιθεωρητή Ντιπέν και το αξιοπερίεργο είναι πως δεν έχει αφαιρεθεί. Η Βασίλισσα την έχει κρύψει (αφού το περιεχόμενό της την εκθέτει ηθικά) στο δυσκολότερο σημείο που μπορεί να φανταστεί κάποιος. Μπροστά στα μάτια όλων! Ο δαιμόνιος επιθεωρητής λύνει το μυστήριο και σώζει τα προσχήματα με θαυμαστό τρόπο, που αξίζει να περιγραφεί από το κείμενο του ίδιου του Πόε και όχι από την στήλη. Γιατί προηγήθηκε ο εκτενής πρόλογος με το «Κλεμμένο Γράμμα» που δεν κλάπηκε ποτέ; Για το προφανές!

Χάινριχ Χίμλερ

Η εισαγωγή έγινε για να παραλληλιστεί με τα στοιχεία που έχει δώσει στους Έλληνες ο ίδιος ο Αλβανός ναζί για το ποιόν του και επιμένουμε να τα αγνοούμε. Στην φωτογραφία του συλληφθέντα Αλβανού παρακρατικού (ως οικονομικό μετανάστη θα τον οίκτιρε και το κόμμα του κυρίου Φανούρη και ο ΣΥΡΙΖΑ) βλέπουμε να φιγουράρει στο πέτο του το έμβλημα των Ες Ες, «SS». Αλβανός Ες Ες δεν αποτελεί ανέκδοτο κατά το παλαιότερο «τουρίστας» αλλά ιστορική πραγματικότητα. Στις 17 Απριλίου 1944 δημιουργήθηκε μια μονάδα Ες Ες αποτελούμενη αποκλειστικά από Αλβανούς, με την ονομασία 21 Waffen – Gebirgs – Division der SS Skanderberg. Χάριν συντομίας, οι πρόγονοι της κ. Μέρκελ αλλά και του Σαλί Μπερίσα τα έλεγαν «Σκεντέρμπεου». Σημειωτέον ο Σκεντέρμπεης είναι ο εθνικός ήρωας των Αλβανών, παρότι Έλλην στην καταγωγή (Γεώργιος Καστριώτης). Ιδρύθηκαν με πρωτοβουλία του αρχιτέκτονα του Ολοκαυτώματος Χάινριχ Χίμλερ και ασχολήθηκαν με δραστηριότητες όπως: Πυρπολήσεις χριστιανικών ναών, κλοπές, δολοφονίες, εκτελέσεις, βιασμοί και άλλα παραβατικά που συνοδεύουν πάντοτε τις εναλλασσόμενες γενεές των δυσώνυμων ανθελλήνων. Δεν είναι απορίας άξιος που κανείς δεν πρόσεξε τούτο το… κλεμμένο γράμμα;

olympia.gr

Το είδαμε εδώ
 
 http://ellinonpaligenesia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου