Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012

Χρυσή Αυγή: «Πόσο αίμα αθώων πρέπει να χυθεί για να ξυπνήσουν οι κυβερνώντες;»

Ανακοίνωση εξέδωσε μόλις πριν από λίγο η Χρυσή Αυγή για το άγριο φονικό που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Πάρο, λίγες μόνο ημέρες μετά την υπόθεση της 15χρονης στο νησί, όπως και για το μέτωπο της φωτιάς που συνεχίζει να καίει την περιοχή γύρω από το Άγιον Όρος.
«Οι εν ψυχρώ εκτελέσεις Ελλήνων αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο.  Πόσο αίμα αθώων πρέπει να χυθεί για να ξυπνήσουν οι κυβερνώντες; Άμεση λήψη σκληρών κατασταλτικών μέτρων για την πάταξη της βαριάς εγκληματικότητας, που σε κάθε περίπτωση πηγάζει από τη λαθρομετανάστευση».

Ακολούθως, για αλλοδαπούς εμπρηστές έκανε λόγο σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή, επαναλαμβάνοντας το αίτημα της για απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών.

«Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές σε Σοφικό Κορινθίας και Πικέρμι που προκλήθηκαν από λαθρομετανάστες, αλλοδαπός είναι και ο εμπρηστής του Αγίου Όρους», υποστηρίζει και καταλήγει λέγοντας: «Οι ξένοι καίνε κυριολεκτικά τη χώρα και οι κυβερνώντες στήνουν επικοινωνιακά πανηγύρια για να κοροϊδέψουν τον ελληνικό λαό. Μόνη λύση η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου