Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΟΤΑΝ Ο ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΑΡΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕ "ΓΗΓΕΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ" ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ!


Τα στοιχεία του άρθρου είναι από το ιστολόγιο "Γουμένισσα" (σ.σ. πόλη στο νομό Κιλκίς). Όπως θα δείτε, ο γνωστός σλαβοβούλγαρος δικηγόρος, δεν διστάζει να δηλώσει "γηγενής Μακεδόνας" και να απειλεί με μηνύσεις και κατοίκον επισκέψεις (!!!) όσους σχολιαστές τον ξεβρακώνουν και αποκαλύπτουν τον βρωμερό και ανθελληνικό ρόλο του. Ταυτόχρονα, επιβεβαιώνει πως εκείνος χόρευε τους ψευτο-μακεδονικούς χορούς στη "γιορτή του καστάνου". Θαυμάστε τον (αφήνουμε αυτούσια την εκπληκτική ορθογραφία του, συμπληρώνοντας πως για ΑΛΛΟΔΑΠΟ γυφτοσκοπιανό είναι μια...χαρά):

"πραγματικά λυπάμαι για τα όσα διαβαζω! ειναι ντροπή καποιο από εμας να απαρνούνατι την καταγωγή τους απλά και μόνο για να επιδείξουν ελληνοφροσύνη στο κρατος μας! Για να μην περεξηγούμαστε και για να ξερεται ποιος γραφει εγω είμαι αυτός που και στα δύο βιντεο χορευει πρωτος στα πατροπαραδοτα μακεδονικά τραγούδια! Είμαι ο Θανάσης ο Τάρτης από την Καστανερή και σε όποιον αρέσει! Θεωρώ τιμή μου που χορεύω ΄τα τραγούδια των προγόνων μου και μιλώ την γλ’ωσσα τους παρά την έντονη προσπάθεια του Ελληνικού κρατους να ξεχαστεί η γλώσα αυτή! Είμαι σήμερα 45 ετών και πατέρας τριών παιδιών και δεν επιτρέπω σε κανένα φασιστάκι που δεν έχει νοιώσει την καταπίεση στο πετσί του να μου πει ποιά γλώσσα θα μιλώ και ποια τραγούδια θα τραγουδώ και θα χορεύω αν δεν του αρέσει δικό του πρόβλημα λλά κυριε κόιο πρέπει πρωτα να διώξετε τους γονεις σας και τους γονεις αυτών έ? μηπως να σου θυμίσω τι γλώσσα μιλάνε σπίτι ΣΟΥ? Σε κάθε περίπτωση είναι η ώρα που εμεις η γηγενείς μακεδόνες πρεπει πλέον να σηκώσουμε το κεφάλι GORA GLAVA TA DA NE SI PLASI TE εμεις θα συνεχίσουμε αν δεν θέλετε κυριε Κοιο εσείς και οι όμοόί σας μην ερχεστε δεν θα στεναχωρηθούμε!
Θανασης Τάρτης
Δικηγόρος

Αγαπητε κυριε Κόιο,
εγω δεν θα σε βρίσω όπως έκανες εσύ που ενοχλήθηκες επειδή σου θύμισα αυτό που προσπαθείς να ξεχάσεις, ήτοι την γλώσσα των προγόνων σου! Αλλωστε έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις, κατά τα λοιπά όμως και ειδικά όσον αφορά τις απειλές σου ή μάλλον τις υποσχέσεις όπως τις λές πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός γιατι έρχομαι πολύ συχνά στο χωρό μου και την επομένη που μπορεί να είναι και το επόμενο σαββατοκύριακο, θα έρθω να σε βρώ! Είναι προφανές ότι δεν γνωρίζεις σε ποιόν μιλάς και λόγω της ασφάλειας του blog και της απόστασης θεωρείς ακίνδυνο να υβρίζεις κάποιον! Σου υπόσχομαι μια και έμαθα ποιος είσαι να σε επισκεφτώ σπίτι σου και εκει θα φροντίσω να μάθεις να σεβεσαι την άλλη αποψη αλλά και κάποιον του οποίου την πορεία ούτε γνωρίζεις ούτε βεβαίως σε έθιξε πουθενά! Προσοχή λοιπόν από τούδε και αφεξής αγαπητε κύριε Κόιο! Θα τα πούμε σύντομα!
Αυτό είναι υπόσχεση πραγματική!

Θανάσης Τάρτης
Αυτό το ελεεινό και τρισάθλιο φερέφωνο της σκοπιανής προπαγάνδας, έχει το θράσος να σέρνει τους βατραχανθρώπους στα δικαστήρια για "ρατσιστικά συνθήματα"!

Ένας τραμπούκος, που απειλεί πως "θα πάει να βρει" στα σπίτια τους, όσους αποκαθιστούν ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ απαντώντας στην πληρωμένη προπαγάνδα του!

Το ερώτημα είναι: Στο Πασοκ δεν τα ξέρουν αυτά;

Και αν ναι, γιατί τον ανέχονται;

Το θετικό είναι πως οι τοπικές κοινωνίες στο Κιλκίς και αλλού έχουν πάρει είδηση τους συγκεκριμένους ρουφιανοχαφιέδες και, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, δεν διστάζουν να τα βάλουν μαζί τους.

Υ.Γ. Υπάρχει σχετικός νόμος στο Ελληνικό Σύνταγμα, σύμφωνα με τον οποίο η εχθρική προπαγάνδα σε βάρος της Ελλάδας τιμωρείται. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ψευτόμαγκα Θανάση Τάρτη; 
 
 hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου