Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Σύγχρονοι Γερμανοτσολιάδες και δοσίλογοι στό άρθρο 37


Μια παλια παροιμια στην Ελλάδα λεει “ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιο” γνωστό και στα βαθη της Μογγολιας ως “τιποτα δεν μενει κρυφο κατω απο τον ηλιο”. Ετσι και δω, το μυστικο δεν κρατησε παραπανω απο οσο χρειαστηκε να ψηφιστει το αρθρο 37. Ουδεποτε ζητηθηκε απο την κυβερνηση τα οσα αναφερει το αρθρο το συγκεκριμενο. Σε καμια επιστολη δεν γινεται αναφορα, ουτε καν σε e-mail. Ουτε το ΔΝΤ, ουτε η Ευρωπη, γενικως, εκανε λογο για κοψιματα, μειωσεις, σε αντιθεση με το θεατρο του Βενιζελου και του ΓΑΠ. Αυτη ειναι η μιση αληθεια.

Γιατι η αλλη μιση λεει, πως ζητηθηκε και συζητηθηκε απο ολους αυτους τους επιχειρηματιες που συνεφαγαν με τον ΓΑΠ και τον Βενιζελο λιγες μερες πριν. Οι επιχειρηματιες το ζητησαν επιτακτικα, αφου αυτο ειχαν συμφωνησει με τον αντικαγκελλαριο και τους
υπολοιπους Γερμανους επιχειρηματιες που ειχαν ερθει να δουν τα νεα “οικοπεδα τους”. Ηταν η συμφωνια που εκλεισαν οι ντοπιοι με τους Γερμανους, με ανταλλαγμα να κρατησουν τις θεσεις τους στην αγορα. Ειναι αυτοι που τελικα πιεσαν τον ΓΑΠ και τον Βενιζελο για την ψηφιση του αρθρου,αφου ειναι γνωστο πως εδω και καιρο το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να κρατηθουν στην “ζωη”, και να μην εξαφανιστουν αμα τον ερχομο των επενδυτων !!!
Πασα ομοιοτης, με τα οσα ελαβαν χωρα την περιοδο της ΚΑΤΟΧΗΣ, με τους γερμανοτσολιαδες, δεν ειναι συμπτωματικη. Ειναι αυτη η φαρα των Ελληνων, που μπροστα στο συμφερον τους δεν κοιτανε τιποτα αλλο.
Η εκπληξη των Γερμανων δεν ηταν τοσο στο οτι κατι τετοιο το ζητησαν οι ντοπιοι βιομηχανοι και επιχειρηματιες, κατι που τους βολευε αφανταστα και μαλιστα χωρις να εκτεθουν. Η εκπληξη η μεγαλη ηταν οταν ρωτησαν πως μπορουν να πεισουν την κυβερνηση να “περασει” κατι τετοιο, και η απαντηση που ελαβαν ηταν πως αυτοι ειναι που στηριζουν την κυβερνηση και αυτη αυτους. Ετσι φτασαμε στο σημειο, η βουλη να μετατραπει σε Επιδαυρο, με την μονη να αντιδρα να ειναι η Κατσελη που ειχε μυριστει τι ειχε συμβει, για αυτο και δεν πιστεψε λεξη απο το αρχαιο δραμα που της πουλησε ο ΓΑΠ με τον Βενιζελο.
Το παν ηταν να μην βγουν στην φορα οι επιστολες, και χαλασει το deal. Τωρα που βγηκαν, μετα την ψηφιση του αρθρου, δεν απασχολει και κανεναν απο τους εμπλεκομενους. Το ζητουμενο ηταν να ψηφιστει.

Ο φυλαρχος μιας φυλης στην ζουγκλα του Κογκο πριν τον φανε τα λιονταρια ειχε πει μια παροιμια, “ολα εδω πληρωνονται”. Και ο Ελληνικος λαος την θυμαται ακομα. Conpater για το Loutraki One

greeknation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου