Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Οι Έλληνες απαντούν και διώχνουν τους πολιτικούς από τις παρελάσεις


Η "μειοψηφία" που είδε ο Παπούλιας
και οι "οργανωμένοι" που είδε ο Καρατζαφέρης

Με απαξίωση των επισήμων, με μαύρα περιβραχιόνια, με την αστυνομία να είναι πολυπληθέστερη εκείνων που παρελαύνουν, με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να εγκαταλείπει εκνευρισμένος την εξέδρα των επισήμων στην Θεσσαλονίκη πριν την έναρξη της παρέλασης, σηματοδοτείται το Ελληνικό ΟΧΙ στην μνημονιακή – κατοχική κυβέρνηση και των εκλεκτών της ανά την επικράτεια και με παρέλαση "πριβέ" μόνο για επισήμους στο Σύνταγμα

Οι Έλληνες απογυμνώνουν την ανεπάρκεια του παρόντος πολιτικού σκηνικού και εξανάγκασαν σε φυγή τα υποχείρια – μαριονέτες μίας –επιεικώς- τραγικής κυβέρνησης.

Οι δηλώσεις του Κάρολου Παπούλια «ήρθα για να τιμήσω την πόλη και την ημέρα», εκθέτουν τον ίδιο, αφού –σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος δήλωσε- δεν θέλει να τιμήσει τον Ελληνικό λαό.

Τόσο ο πανικόβλητος πρόεδρος (με μικρό το «π»), όσο και οι υπόλοιποι χειροκροτητές και υποστηρικτές της κυβέρνησης Παπανδρέου, με την στάση τους ακύρωσαν την τιμή προς τους νεκρούς της πατρίδας, με την ανακοίνωση της ακύρωσης της παρέλασης στην Θεσσαλονίκη. Όμως εισέπραξαν την απάντηση των Ελλήνων, από την συνέχιση της παρέλασης –με τον κόσμο να παρακολουθεί- χωρίς τους επισήμους. Οι Έλληνες απάντησαν με σαφήνεια: Οι επίσημοι και οι τιμητές της κατοχής της Ελλάδας δεν γίνονται δεκτοί σε γιορτές της χώρας.

Σήμερα δεν αμαυρώθηκε η επέτειος του ΟΧΙ, αλλά τιμήθηκε με την φυγή των επισήμων και εκλεκτών της μνημονιακής κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.

Ενωμένοι οι Έλληνες, με απομακρυσμένα τα κόμματα, έδωσαν την απάντησή τους. Ο αγώνας άρχισε κι εκείνοι που βρίσκονται απέναντί τους πρέπει να σκεφθούν το αύριο…

kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου