Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΤΟ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΑΜΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΤ, ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ!!! ΚΟΥ ΚΟΥ Ε, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΧΑΦΙΕ!



Όπως θα δείτε και στο βίντεο ντοκουμέντο, οι του ΠΑΜΕ κόβουν το δρόμο σε όλους τους διαδηλωτές, όχι μόνο στους κουκουλοφόρους αναρχικούς που δεν φαίνονται καν στο βίντεο. Σε μία στιγμή φαίνεται και ένας διαδηλωτής με Ελληνική σημαία στα χέρια μέσα στο πλήθος δεξιά... Δεν μπορεί να ήταν αυτός παρέα με αναρχικούς.... ήταν παρέα με διαδηλωτές από κάθε χώρο. 

Οι "κουκουλοφόροι αναρχικοί" όπως δείχνουν τα πράγματα ήταν εφεύρημα των καθεστωτικών ΜΜΕ που πάντα χαϊδεύουν τους κόκκινους φασίστες του ΚΚΕ ασχέτως αν λίγο μετά (κοίτα κάτι συμπτώσεις βρε παιδί μου), εμφανίζονται από το πουθενά τα 100 - 200 αναρχοπρεζόνια (εκ των οποίων οι περισσότεροι αλλοδαποί) και αρχίζουν το γνωστό κατ' επανάληψιν έργο τους! Δεν ήταν αυτοί η αφορμή για τη σύρραξη όπως είπαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ αλλά οι κουκουέδες που απαγόρευαν σε όλους τους διαδηλωτές από κάθε πολιτικό χώρο, την πρόσβαση προς την άνω πλατεία που είχαν κάνει τσιφλίκι τους οι του ΠΑΜΕ.

Έπαιξαν λοιπόν τέλεια τον αστυνομικό τους ρόλο οι Κουκουέδες υπέρ της χούντας του ΠΑΣΟΚ και με τη βοήθεια των ΜΜΕ και τελικά οδήγησαν στα γνωστά αποτελέσματα της σύρραξης που βασικό στόχο είχε την διάλυση της συγκέντρωσης και την ασφαλή υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου όπως και τελικά τα κατάφεραν και γίναμε Ινδία...!!!

Εξάλλου η Παπαρήγα δήλωσε, "πολύ σωστά δεν επενέβησαν τα ΜΑΤ" (λογικό αφού είχε πάρει η ίδια την εργολαβία της φύλαξης της Βουλής), ο δε Άδωνις με τη σειρά του δήλωσε, "Μπράβο στο ΠΑΜΕ, χάρις σ'αυτό, σώθηκε η Βουλή".... 

ygro-pyr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου