Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ο κλητήρας πήγε να πάρει εντολές



Στη Σύνοδο που δεν θα αποφασίσει σήμερα, αλλά την Τετάρτη, πήγε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Πήγε για να τα «ακούσει» και να έρθει σαν θριαμβευτής πως κατάφερε να μειώσει το χρέος της χώρας. Και αυτό το ψέμα θα αναλάβουν μέχρι την Τετάρτη να το μετατρέψουν σε μεγάλη χαρμόσυνη αλήθεια. Το μυστικό της χρεοκοπίας των Ελλήνων πολιτών θα κρατηθεί για αργότερα, ώστε να κερδίσει χρόνο το καθεστώς των κλητήρων της τρόικας.

Η Νέα Ελλάδα καταγγέλλει όχι μόνο την άθλια πολιτική μεθόδευση της χρεοκοπίας των πολιτών, αλλά και την καταφανέστατη απόπειρα διαστρέβλωσης της πραγματικότητας από τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Ευελπιστούμε πως η αλήθεια δεν θα μείνει κρυφή από έντιμους δημοσιογράφους.

Η Νέα Ελλάδα δηλώνει πως ο Γιώργος Παπανδρέου και η τραγική παρέα των κατοχικών αντιπροέδρων και υπουργών, οι κλητήρες της κυβέρνησης κατοχής της πατρίδας μας, καταστρέφουν την Ελληνική οικονομία και υπογράφουν δεσμεύοντας παρανόμως την χώρα μας, παραδίδοντάς την σε άνομα και ανήθικα συμφέροντα. Από πότε μία παράνομη κυβέρνηση μπορεί να νομιμοποιεί τις παρανομίες της;

Η Νέα Ελλάδα γνωστοποιεί πως όλες οι υπογραφές, οι δεσμεύσεις και οι νόμοι της κυβέρνησης των κλητήρων, θα κριθούν άκυρες και παράνομες με έναν και μόνο νόμο.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να έρθουν κοντά μας για να μπορέσουμε να συνθλίψουμε τους μισέλληνες και να τους τιμωρήσουμε όπως τους αρμόζει, παραδειγματικά…

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου