Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Σύμφωνα ΕΑΜ - ΕΛΑΣ με Γερμανούς!! Βρε βρε τους δημοκράτες και τους κομμουνιστές που τα βρήκαν με τους ναζί...!!



Για να δούμε μερικά στοιχεία που ανατρέπουν αυτά που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, ή πιο σωστά ρίχνουν φως στο σκοτάδι στο οποίο προσπαθούν να μας εγκλωβίσουν οι Προπαγανδιστές του Κομμουνισμού (σ.σ) εμένα πάντως μ άρεσε το "θάνατο στον φασισμό"... πριν ή μετά τις συμφωνίες;... 

όπως λέμε δίαιτα πριν ή μετά το φαγητό; επίσης το "λευτεριά στον Λαό"... αναρωτιέται κανείς τι σόι "λευτεριά" μπορεί να είναι αυτή η οποία απαγορεύει την έξοδο από την χώρα δια ροπάλου, και καταδικάζει τον λαό στην απόλυτη φτώχεια και πείνα όπως είδαμε σε ΌΛΕΣ ανεξαιρέτως της χώρες που ήταν και είναι Κομμουνιστικές... επίσης το ότι αποκαλούν "φασίστα" και προδότη τον Μεταξά που είπε ΌΧΙ ενώ αυτοί έκαναν συμφωνίες με τους ΓερμανοΙταλούς... ήταν "Εθνικό" Απελευθερωτές...

το παραπάνω σύμφωνο το υπέγραψε ο Καπετάν Κίτσος (πραγματικό όνομα Κων/νος Τσοτάκης) με τον Γερμανό Ταγματάρχη Έριχ Φένσκε εις Λειβάδι την 1η Σεπτ. 1944.
σημεία προσοχής: " Ο ΕΛΑΣ εγγυάται για την ζωή των Γερμανών Στρατιωτών" & ότι οι ομάδες που θα επιτεθούν κατά των Γερμανών χαρακτηρίζονται "προδοτικές"... (σημ: πως και δεν χαρακτηρίζονται Φασιστικές-Ναζιστικές πάλι καλά...)
Ο Καπετάν Κίτσος (Κων/νος Τσοτάκης) που υπογράφει και σε αυτό το σύμφωνο, ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής ΕΔΑ στην Καβάλα.
Εδώ έχουμε την συμφωνία του Σιάντου (ηγετικό στέλεχος ΚΚΕ) με την Γκεστάπο (Μυστική Υπηρεσία Γερμανών) όπου διαβάζουμε τα εξής "αντιφασιστικά":
«Ύστερα από διαπραγματεύσεις με τη Γερμανική Διοίκηση καταλήξαμε μαζί της σε συμφωνίες που θα πρέπη στο μέλλον να τις εφαρμόσουμε πιστά γιατί αυτό επιβάλλουν τα κομματικά μας συμφέροντα.
Σύμφωνα μ αυτές κάθε «σαμποτάζ» ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μας ενάντια οπλιτών ή βαθμοφόρων του Στρατού Κατοχής θα γίνεται υστέρα από σχετικές υποδείξεις του αρχηγού της Γκεστάπο. Δόστε επομένως εντολή στις Αχτίδες να πάψουν στο εξής οι ξεκάρφωτες ενέργειες.
Οπλισμός μας εξασφαλίστηκε αρκετός.
Σαν υπεύθυνο για τη δουλειά αυτή ή Γερμανική Διοίκηση όρισε τον Ταγματάρχη Όττο του Β' Γραφείου.
Ακόμα ανάλαβαν την υποχρέωση να μας ειδοποιούν για τα μπλόκα και τις συλλήψεις ώστε κανείς να μην υπάρχη κίνδυνος για τα μέλη της οργανώσεως μας.
Παράλληλη υποχρέωση αναλάβαμε και μεις για την περίπτωση της αναχώρησης τους από την Ελλάδα. Κανένας δεν πρέπει να ενοχληθή.
ΑΘΗΝΑ 13/8/44
Ι. ΣΙΑΝΤΟΣ»
Σε αυτό το έγγραφο οι Κομμουνιστές του "Εθνικού" Απελευθερωτικού Μετώπου (ΕΑΜ) αναγνωρίζουν στους "συντρόφους" τους Αλβανούς την ύπαρξη "Τσαμουριάς" και λένε να εκκενωθούν τα εδάφη της Αλβανία από τους Τσάμηδες και να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Να λοιπόν πόθεν οι ιδέες των Αλβανών για την μεγάλη Αλβανία... θα μπορούσαν ποτέ οι τριτοκοσμικοί Αλβανοί να κάνουν πόλεμο στην Ελλάδα για να αποκτήσουν τα εδάφη που θέλουν εάν δεν είχανε συμμάχους κάποιους μέσα στην Ελλάδα;
Εδώ κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί: όταν οι Κομμουνιστές λένε "Εθνικό" τι εννοούν ακριβώς; γιατί είναι ολοφάνερο ότι "Εθνικό" υπό της Ελλάδος δεν εννοούν... μήπως λόγω ότι είναι διεθνιστές εννοούν του ενός ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ Έθνους αφού κατ αυτούς δεν υπάρχουν Πατρίδες, σύνορα, Κράτη κτλ;
επειδή η σύγχυση είναι μεγάλη ας βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να ορίσουμε τις έννοιες για να ξέρουμε τι λέμε.
Fascism (Φασισμός) εκ του Fascio Di Combattimento ήταν το κόμμα που ίδρυσε ο Μπενίτο Μουσολίνι στην Ιταλία. Πριν το ιδρύσει άνηκε στην αριστερότερη πλευρά του Σοσιαλιστικού κόμματος της Ιταλίας. Βασίστηκε επάνω στην Κομμουνιστική προπαγάνδα που του προσέφερε η αριστερή πλευρά του Σοσιαλιστικού κόμματος που ήταν, πρόσθεσε και εθνικιστικά στοιχεία και έφτιαξε το κόμμα του. Έτσι ο Χίτλερ με τον Γκαίμπελς βασιστήκανε στο δημιούργημα του Μουσολίνι και έφτιαξαν στην Γερμανία το εθνοσοσιαλιστικό κόμμα των Ναζί (εκ του Nationalsozialismus, National Socialism).
(βιβλιογραφία: Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Γ. Γεωργαλάς)
Ο Φασίστας λοιπόν είναι ο Ιταλός Εθνικιστής, Ναζιστής είναι ο Γερμανός Εθνικιστής, αυτοί ήρθαν εναντίον της Ελλάδας, για την Ελλάδα πολέμησαν οι Έλληνες εθνικιστές. Συνεπώς και μαθηματικώς ο φασίστας με τον Έλληνα εθνικιστή είναι πράγματα εντελώς αντίθετα, ο Ναζιστής και ο Έλληνας εθνικιστής είναι πράγματα επίσης εντελώς αντίθετα διότι πολέμησαν ο ένας εναντίον του άλλου. Οπότε όταν κάποιος υποστηρίζει την Ελλάδα, είναι εντελώς άτοπο και παράλογο να αποκαλείται είτε Φασίστας είτε Ναζιστής.
Οι Αριστεροί κατά τον Β παγκόσμιο δεν πολέμησαν υπέρ της Ελλάδος (εφόσον δεν πιστεύουν σε σημαίες, πατρίδες, θρησκείες, σύνορα κτλ), πολέμησαν υπέρ του Κομμουνισμού. Αυτό συνεπάγεται και μαθηματικά (λόγω ιδεολογίας) αλλά και αποδεικνύεται και μέσω των παραπάνω εγγράφων.
Δείτε επίσης το άρθρο με τα στοιχεία της Συμφωνίας Χιτλερικής - Ναζιστικής Γερμανίας και Σταλινικής - Κομμουνισιτκής Ρωσίας την γνωστή συμφωνία Molotov - von Ribbentrop κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Να λοιπόν η αιτία των συμφώνων του ΕΑΜ ΕΛΑΣ με τους Γερμανούς. Για όποιον δεν γνωρίζει του φαίνεται απίθανο, απόδειξη ότι η προπαγάνδα των Κομμουνιστών δουλεύει πολύ καλά! και προπαγάνδα σημαίνει ότι προβάλουν ένα "αντι-φασισμός" ένα "δημοκρατικός" ένα "εθνικό απελευθερωτικό" δηλαδή ταυτίζονται με έννοιες επιφανειακά, που όμως ποτέ δεν εννοούν, με σκοπό να παραπλανήσουν!
Επειδή ο Ανδρέας Παπανδρέου για όσους δεν το γνωρίζουν κατέστρεψε τα όλα τα αρχεία για τον ΚομμουνοΣυμμοριτοΠόλεμο για να μην υπάρχουν στοιχεία, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να καταστρέψει τα πάντα, Η επαλήθευση των παραπάνω αρχείων βρίσκεται σε κάποιες εκδόσεις Διεύθυνσης Ιστορίας Στρατού και συγκεκριμένα στο παρακάτω βιβλίο στην σελίδα 293

http://elnewsgr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου