Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

H ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ... ΤΣΟΥΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ!

 
Κύριε Τσίπρα τα ξέρετε όλα αυτά; Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι κάποια στελέχη της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να υποστηρίζουν έμμεσα ή άμεσα τον Αναστάσιο Θεοφίλου, ο οποίος συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για την δολοφονία του άτυχου ταξιτζή στην Πάρο. Μεταξύ αυτών και η κυρία Ξανθούλα Καρανίκα η οποία μέσα στον χαμό που έγινε στο προφίλ του 30χρονου στο facebook εμφανίστηκε ως αυτόκλητος υπερασπιστής του νεαρού. Η Ξανθούλα Καρανίκα ήταν υποψήφια βουλεύτης με τον ΣΥΡΙΖΑ με την συνιστώσα "κοκκινοπράσινο δίκτυο" ενώ στις συζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο αποκάλεσε... τσουλάρες τους παπάδες, προφανώς στο ίδιο πνεύμα με τον σύντροφο της Πέτρο Τατσόπουλο που είχε αποκαλέσει gay τον Κολοκοτρώνη και μετά το απέδωσε στο γεγονός ότι φόραγε τις "διαδικτυακές του πιτζάμες" όπως είχε πει. Επειδή όμως εμείς πιστεύουμε ότι ο κόσμος πρέπει να ξέρει τι ψηφίζει και ποιος είναι ο καθένας και η καθεμία που αρθώνει δημόσιο λόγο και απευθύνεται στους πολίτες, δεν πιστεύουμε σε πιτζάμες και κοστούμια, αλλά στην καθαρή σκέψη και την λογική που διέπει το κάθε δημόσιο πρόσωπο είτε μιλά δημόσια είτε ιδιωτικά. Επιπλέον η κυρία Καρανίκα λέει πως αυτοί που ..μυξοκλαίνε για τον ταξιτζή είναι υποκριτές και μπορεί να μην είναι με κανένα φόνο , εκτός αν γινόταν ...εμφύλιος, που μάλλον θα ήταν υπέρ! Ο κύριος Τσίπρας πρέπει να τα γνωρίζει αυτά για αυτό και τα δημοσιοποιούμε , καθώς ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε ότι θέλει, αλλά όχι να υποστηρίζει ανθρώπους που είναι σε θέση να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές! Σε αυτό δεν χωρούν ιδεολογίες αλλά η κοινή λογική που πρέπει να διέπει κάθε ΑΝΘΡΩΠΟ! arapolitika.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ STOXOS.GR ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ: ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!! ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΕΪΣΜΠΟΥΚ...!

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου