Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΝΙΚΗ





Τα όρια τής ανθρώπινης αντοχής βάση τής φυσικής υπόστασης είναι πεπερασμένα. Υπάρχουν όμως περιστάσεις και αιτίες κατά τις οποίες οφείλουμε ως άνθρωποι και ως Έλληνες να υπερβούμε τόσο τις φυσικές αντοχές όσο και τις λογικές σκέψεις. Να προσαρμόσουμε τις δυνατότητες τής Φυλής μας ενάντια στους καιρούς και τούς εχθρούς που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Να φτάσουμε στον Υπερβατικό Υπεράνθρωπο που βάζει επάνω από την βολή και την ασφάλειά του τον Οικουμενικό Ελληνισμό, τα Ελληνόπουλα και τα Ιερά Προσκυνήματα.
Οι ασφαλείς κοινωνίες είναι μονάχα εκείνες οι κοινωνίες που διαθέτουν ακατάλυτη πίστη και πατριωτικό σθένος. Είναι εκείνες οι ανώτερες κοινωνίες που ζουν ως τα αναπόσπαστα κύτταρα ενός έθνους που χτίζει διαδοχικά την ιστορική παρουσία τής Φυλής μέσα στην αιωνιότητα. Είναι ο Αιώνιος Έλλην που μάχεται με το ίδιο πάθος τόσο ενάντια στον Εφήμερο Άνθρωπο όσο και ενάντια στον Βάρβαρο.
Ο Αληθινός Έλλην δεν λειτουργεί σαν αδιάφορη ύπαρξη που περνάει χωρίς καμία χρησιμότητα τον καιρό του, κληρονομώντας βάρη και κουσούρια στις επόμενες γενιές, μήτε λογαριάζει την σωματική ή υλική ή οικονομική ή στρατιωτική δύναμη τού εχθρού. Λειτουργεί ως Στρατιώτης τής Φυλής που γνωρίζει ότι από αυτόν εξαρτάται το μέλλον της και είναι έτοιμος να τα βάλει με ολάκερη την οικουμένη προκειμένου να ζήσει και να θριαμβεύσει ο Ελληνισμός.
Η ανωτερότητα τού λαού μας δεν στηρίζεται επάνω στην υπεροχή τής Ύλης, αλλά τής Ιδέας. Η μαχητικότητα τού ελληνισμού άρχεται από τα ειρηνικά έργα και επεκτείνεται στα αντίστοιχα πολεμικά έργα. Δεν μετράμε ποτέ ποιος είναι απέναντί μας ούτε πόσοι είναι οι εχθροί μας και τι αντίδωρα φέρνουν γυρεύοντας την λευτεριά μας. Η μαχητικότητα τού Έλληνα Εθνικοκοινωνιστή ως αυθεντικού απογόνου Τρανών Προγόνων εστιάζεται στις Αξίες, τα Δίκαια και τα Συμφέροντα τού Έθνους μας.
Η καθαρότητα τής Θρησκείας μας, η Ταυτότητα τής Οικογενείας μας, η μεγαλοσύνη τής Πατρίδος μας, ο αδιάβλητος Πολιτισμός μας προσδιορίζουν την ακατάβλητη ορμή και την διάθεση τού Έλληνα να πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό και γεωπολιτικό επίπεδο. Να χτίσει μια Ελλάδα αξεπέραστη από τούς ανταγωνιστές της, δίκαιη προς την ιστορία της και αγέρωχο κληροδότημα για τις επόμενες γενεές.
Το πνεύμα τής αυτοθυσίας και τής αυτοπεποίθησης, η δύναμη τής ψυχής που σηκώνει σε δυσθεώρητα ύψη την δύναμη τού σώματος υπήρξε ανέκαθεν βασικό μάθημα ζωής για τούς Έλληνες, ακόμη και πάνω από την σοφία τού πνεύματος. Δεν έχει άλλωστε κανένα απολύτως νόημα η αποθησαύριση γνώσεων και το κάλλος των καλλιτεχνημάτων, εάν δεν είσαι σε θέση να τα θωρακίσεις εσύ ο ίδιος, κάνοντας το κορμί σου απόρθητη ακρόπολη και ατσάλινο εκστρατευτικό σώμα.
Οι πεποιθήσεις, ο πολιτισμός και η παρουσία τού Ελληνικού Έθνους δεν μένουν κλειστές υποθέσεις ούτε έρχονται σε διαπραγματεύσεις με τις βδέλλες που ζουν σε βάρος τού λαού. Γίνονται οι ισχυρές παρακαταθήκες που συνέχουν την κοινωνία και ταξιδεύουν στις εκτός συνόρων εστίες μας, μορφοποιώντας τις αποφάσεις σε μια ελληνική τάξη πραγμάτων.
Το Εθνικό Φρόνημα και η Κοινωνική Δικαιοσύνη δεν έρχονται σε συνεννόηση με τούς συμβιβασμένους και τούς ριψάσπιδες. Το μέλλον τού ελληνικού λαού εξαρτάται από την ενότητα και την αποφασιστικότητα που χαρακτηρίζουν τις προθέσεις του.
Ο Υπεράνθρωπος Έλλην δεν είναι μονάχα εκείνος που καταβάλλει τον εξωτερικό εχθρό μα και τον εσωτερικό. Αδυναμίες μπροστά σε ανθρώπους ανέστιους και ανήθικους, απέναντι σε εμπόρους της Ελληνικής Ιδέας δεν επιτρέπονται σε καμία απολύτως περίπτωση.
Εκείνοι που μετρούν την δύναμη με το χρήμα και με την ποδηγέτηση τής πραγματικότητας στο ψεύδος τής υλικής κατωτερότητας, πρέπει να σωπάσουν δια παντός. Να σταλούν σε σκοτάδια ανεπίστρεπτα. Διότι πέραν από την Ιερή Νίκη τής Δυνατής και Αξιοπρεπούς Ελλάδος, πέραν από την Ελευθερία των Ελλήνων, καμία βολή δεν έχει σημασία και κανένας συμβιβασμός δεν έχει χώρο ύπαρξης.
Όσοι κουρασμένοι και όσοι δειλοί στην άκρη. Στην Ελλάδα κατοικούν, εργάζονται και προμαχούν υπέρ τής Φυλής μονάχα οι Τολμηροί και οι Ανδρείοι Έλληνες. Στην ζυγαριά τού Έθνους υπάρχει μονάχα το Ελληνικό Αίμα και η Ελληνική Τιμή που ζυγίζουν βαρύτερα από όλους τούς θησαυρούς τής γης.
Από τον καιρό τής Σπαρτιατικής Αγωγής τα ελληνόπουλα ανδρώνονται με την πολεμική αρετή στο πλευρό τής όμορφης κατασκευής ενός κτηρίου ή ενός αγάλματος. Και ο πολιτικός λόγος δεν είναι ατομική συναλλαγή πολιτείας και πολίτη για την άκοπη επιβίωση, αλλά συλλογικό συμβόλαιο για την προκοπή και την ανάπτυξη τού Ελληνισμού, με την συνεργασία όλων των δυνάμεων για ζωή αληθινή και ελληνική.
Δεν υπάρχει καμία αρνητική σκέψη που μπορεί να κάμψει τον προσανατολισμό τού Ανίκητου Ελληνισμού. Δεν υπάρχει στιγμή που να στρέψει το βλέμμα και τα βήματά μας προς τα πίσω. Δεν θεωρούμε καμία ενέργεια, καμία θυσία αδύνατη. Υπάρχει ένας στρατηγικός τρόπος σκέψης, μια στάση ζωής, μια βιοθεωρία πως δεν είμαστε μια περαστική εικόνα τής Φυλής, αλλά η ίδια η Ελληνική Φυλή μέσα στον ατελείωτο ιστορικό χρόνο.
Είμαστε εκείνοι που αν εκλείψουμε, θα σβηστεί η Γενιά μας. Είμαστε εκείνοι που εάν σφραγίσουμε το χώμα με τον ιδρώτα και το αίμα μας, το δέντρο τής Φυλής θα βλαστήσει, οι καρποί του θα θρέψουν την Πατρίδα και τα παιδιά του θα σκορπίσουν χρυσή την αυγή πάνω από την κοσμοπλάστρα Ελλάδα. Όλα για την Ελλάδα, όλα για τους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου