Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Φωτογραφίες: Δείτε την σκληρή πραγματικότητα πίσω από τα Τούρκικα σήριαλ! (Όποια τα βλέπει να πάει στην Τουρκία να την περιποιηθούν λίγο, μπας και ξυπνήσει...)



Επειδή έχουν αποβλακώσει "σκοπίμως" τις γυναίκες μας με τα τούρκικα σίριαλ, και πιστεύουν ότι όλοι στην Τουρκία είναι πλούσιοι, γνώστες του σαβουάρ βιβρ, και πρόθυμοι να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία των γυναικών θεωρήσαμε σωστό να δείξουμε μερικές σκληρές εικόνες από την πραγματική ζωή μιας μέσης Τουρκάλας γυναίκας. Θα δείτε τύπο ανδρός που αντί να πίνει το martini του "shaken not stirred" προτιμάει να χρησιμοποιεί τη γυναίκα του ως σάκο του μποξ.

Και μια λεπτομέρεια, ο τύπος αυτός έχει πολλούς ομοιδεάτες. Καλό το παραμμύθι αλλά δεν είμαστε παιδιά.

Η ενδοοικογενειακή βία είναι φαινόμενο που παρουσιάζεται σε όλες τις κοινωνίες και φυσικά περιορίζεται η έντασή της όσο αναβαθμίζεται πολιτιστικά μια χώρα. Η Τουρκία επιχειρεί με τα τηλεοπτικά σίριαλ να δείξει μια στρεβλή εικόνα δήθεν πολιτισμένης κοινωνίας. Όμως σκηνές όπως αυτές στις φωτογραφίες που ακολουθούν, δεν αποτελούν μεμονωμένες περιπτώσεις, αλλά είναι καθημερινές.

Συνηθισμένος ξυλοδαρμός μιας γυναίκας στην Καισάρεια της Καππαδοκίας από τον άνδρα της, κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου, παρουσία της ανήλικης κόρης τους και του κόσμου, ο οποίος τηλεφώνησε και μεταφέρθηκε η άτυχη γυναίκα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα.



clopyandpaste.blogspot.com
eglimatikotita.gr
 http://ethel-sinadelfos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου