Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Συνελήφθη ο αρχηγός των Αλβανών οπλοφόρων – Στις έρευνες και η ΕΥΠ!!



Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο αρχηγός της ομάδας των Αλβανών οπλοφόρων οι οποίοι πολυβόλησαν και έκαψαν την Ελληνική Σημαία στις πλαγιές του Χελμού

Ο συλληφθείς παρακρατικός πιάστηκε μετά από τσαυτοποίηση της φωνής του και από πληροφορίες που έφτασαν στο τμήμα Ασφαλείας Καλαβρύτων.
Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο στο defencenet.gr κινητοποιήθηκαν χιλιάδες πολίτες σε όλη την Ελλάδα ιδιαίτερα στις περιοχές όπου υπάρχει ισχυρό αλβανικό στοιχείο.
Τελικά ο εντοπισμός έγινε στα Καλάβρυτα όπου οι Αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το σπίτι που διέμενε. Αυτή την ώρα ο αρχηγός της ομάδας κρατείται στο αστυνομικό Καλαβρύτων όπου και ανακρίνεται. Παράλληλα οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων Αλβανών «οικονομικών μεταναστών» της ομάδας.
Στις έρευνες θα συμμετάσχει και εδικό κλιμάκιο της ΕΥΠ για να διαπιστωθεί εάν οι Αλβανοί έδρασαν από μόνοι τους ή σε συνεργασία με άλλες ομάδες.
Να σημειωθεί ότι στην ομάδα πιθανόν να συμμετείχε και γυναίκα και είναι αυτή που πραγματοποιεί την βιντεοσκόπιση.
Αυτές είναι οι φωτογραφίες (α΄σελίδα) του Αλβανού επικεφαλής της συμμορίας η οποία με όπλα καλάσνικοφ έστησε το εξοργιστικό βίντεο πολυβολισμού της Ελληνικής Σημαίας βρίζοντας παράλληλα τη χώρα και τους Έλληνες με απειλές περί εκτέλεσης και μάλιστα εντός ελληνικού εδάφους.
Όλες οι φωτογραφίες του «οικονομικού μετανάστη» όπως και όλοι οι υπόλοιποι της ομάδας προέρχονται από την περιοχή των Καλαβρύτων στο Χελμό, και ο Αλβανός δείχνει να έχει ιδιαίτερη τάση στο να φωτογραφίζει τα όμορφα τοπία της χώρας που μισεί, ενώ ταυτόχρονα είναι και λάτρης των μοτοσυκλετών.
Μάλιστα και βάση της φωτογραφίας στο ελικόπτερο με στοιχεία νηολογίου 5Β-KCA ο συγκεκριμένος «οικονομικός μετανάστης» φαίνεται ότι για καιρό δούλευε στη βίλα επιχειρηματία που διατηρεί στα Καλάβρυτα και μάλιστα διαθέτει και ιδιωτικό ελικόπτερο. Τώρα εάν δούλευε ανασφάλιστος ή όχι θα σας γελάσουμε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου