Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Αποφασισμένη Εμμονή κι Ενισχυμένη Επιφυλακή... Εμείς οι Εθνικιστές έχουμε το δυνατότερο όπλο: την Αλήθεια!!



Στο μετεκλογικό πλαίσιο καταπολέμησης της ραγδαία αυξανόμενης και διευρυνόμενης επιρροής του Κινήματος, συναντώνται για μιαν ακόμη φορά οι «πολιτικά ορθές» αριστερές και δεξιές συνιστώσες του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος, κινούμενες πλέον στα δυσδιάκριτα και επισφαλή όρια της «δημοκρατικής» - συνειδητά η λέξη τοποθετείται σε εισαγωγικά – αυταπάτης τους.

Η Πατρίδα μας βρίσκεται εμπρός σε κοσμογονικές αλλαγές του περιφερικού και παγκοσμίου δρωμένου ξεπουλημένη, πνευματικά συντετριμμένη, πολύπλευρα λεηλατημένη, κατεχόμενη από διεθνείς ανθελληνικές οικονομικές δυνάμεις , υποθηκευμένη στην Διεθνή Πλουτοκρατία, κυριολεκτικά καθημαγμένη.
Οι συμπατριώτες μας, σχεδόν στην ολότητά τους, εμφανίζουν ανάλογη εικόνα απαθλίωσης λογής – λογής, κακοκρυμμένης με πολύ κόπο πίσω από τα υπολειμματικά φκιασίδια του αυτοσεβασμού τους. Με τις ατομικές ζωές μας επαπειλούμενες, ανάπηρες, φοβικές, τα όνειρά μας ματαιωμένα, το συλλογικό μέλλον υποθηκευμένο από τους ξενόδουλους Εφιάλτες που παριστάνουν τους σωτήρες και τους νομοθέτες πορευόμαστε στο ζοφερό μέλλον.
Η επερχόμενη βίαιη αφύπνιση του Λαού αποτελεί απόλυτα εύλογο συνακόλουθο της προϊούσας κατάρρευσης, ενώ η αδιοχέτευτη (ακόμη) οργή του είναι το φυσικό της υπόβαθρο. Μια ρευστή οργή που μορφοποιείται σε αποδοχή του Εθνικισμού και του Κινήματος. Μια δίκαιη οργή που ξεχειλίζει και απειλεί τους ψευτοδημοκρατικούς αγάδες της πλουτοκρατίας και τους αριστερούς σμπίρους τους που τρέμουν. Το Καθεστώς απαντά στον αναδυόμενο ρωμαλέο Λαϊκό Εθνικισμό με μια σειρά από ύπουλες συνωμοσίες της ημιπληγικής πλουτοκρατικής και αντιλαϊκής δεξιάς με την εθνοαποδομητική, εμφυλιοπολεμική και έξαλλη αριστερά.
Πράγματι, η ραγδαία άνοδος της εκλογικής και κοινωνικής επιρροής της Χρυσής Αυγής, ακολουθούμενη από την ρωμαλέα εντατικοποίηση του κοινωνικού ακτιβισμού μας, μάλιστα με την βελτιοδοξία της διαρκώς ανερχόμενης δύναμης έχει σφραγίσει ανεξίτηλα την σύγχρονη πολιτική ζωή στο 38ο έτος της μεταπολίτευσης. Το Κίνημα ελεύθερο από δεσμεύσεις προς τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης του ραγιάδικου ψευτορωμαίικου κατόρθωσε να σπάσει τη συνομωσία σιωπής και το αριστερό «μονοπώλιο των ιδεών», επαγγελόμενο την εθνικά αναγεννημένη Ελληνική Πολιτεία και σχηματίζοντας τους πυλώνες μιας νέας, γνήσια επαναστατικής κοινωνικής και πολιτικής συνείδησης του Ελληνισμού. Αλλά ο άνθρωπος με κοινωνική και πολιτική συνείδηση είναι αναπόφευκτο να αποκτήσει μιαν απαρτιωμένη και ολοκληρωμένη Εθνική συνείδηση, καθιστάμενος απρόσιτος σε κάθε μορφή οικουμενισμού και διεθνισμού.
Με ξεκάθαρα και ευνόητα θεωρητικά σχήματα, το Κίνημα κατόρθωσε την σφυρηλάτηση μιας αντικαθεστωτικής πολιτικής κουλτούρας, την ανάδειξη του βαθιά συστημικού χαρακτήρα και του καθεστωτικού ρόλου της αριστεράς, καθώς και την μεταφορά της αναζήτησης από τον ουδέτερο συντηρητικό αστικό ψευτοπατριωτισμό στον Επαναστατικό Εθνικισμό. Δηλαδή σχηματοποίησε συμπαγείς ορθές, ξεκάθαρες και επικοινωνιακά ανταγωνιστικές αντιλήψεις, που μπορούν να απευθύνονται στο επί δεκαετίες χειραγωγημένο και αποχαυνωμένο κοινό και να το συνεγείρουν.
Για να μας σταματήσει ο Εχθρός, οι Επικυρίαρχοι και το Καθεστώς της Μεταπολίτευσης μετέρχεται μια πληθώρα δράσεων, από τις τούτη την ώρα ξεχωρίζουν ύπουλες συνωμοσίες πολιτικής ορθότητας και καθεστωτικής αναστήλωσης, γεμάτες περίσσιο «αντιφασιστικό» μένος. Πολύχρωμες εξαθλιωμένες αγέλες παρακρατικών μισθοφόρων, «αντιρατσιστές» «διανοούμενοι», έμμισθοι συκοφάντες, χομπίστες ρουφιάνοι και συνεπείς πράκτορες ξεφωνίζουν ασταμάτητα και υστερικά ενάντια στην «Χρυσή Αυγή» και κινούνται ως κουρδισμένα ανδρείκελα ενός μελετημένου σχεδίου.
Τα ανδρείκελα του ξενοκίνητου Καθεστώτος με λύσσα ανήμερη σκοπεύουν στην καταστροφή της Χρυσής Αυγής γιατί ξέρουν πως είναι ο μόνος Εχθρός του σάπιου Καθεστώτος. Ενώ ο ένας στους τρείς Έλληνες είναι άνεργος, οι μισθοί των εργαζομένων εξελίσσονται σε ελάχιστα ψίχουλα, οι συνταξιούχοι χάνουν με αυξανόμενους ρυθμούς τα χρήματα που κατέβαλαν εργαζόμενοι μια ζωή, εμβρόντητη η νεολαία αντικρίζει ένα ζοφερό μέλλον κι’ ο ανθός του Λαού μας αναζητεί επιβιωτική διέξοδο στο μαράζι-σωσίβιο της μετανάστευσης, ενώ τα κάθε τι γύρω μας αποσυντίθεται ……. το κυρίαρχο εθνικό πρόβλημα γι’ αυτά τα καθάρματα είναι η Χρυσή Αυγή. Οι δεξιοί κι αριστεροί ξενόδουλοι προδότες γνωρίζουν κι αισθάνονται ότι το Κίνημα είναι απόλυτα λαϊκό ως προς την καταγωγή του, αντισυστημικό ως προς τις σαφώς εκπεφρασμένες προθέσεις του και παθιασμένα εθνικιστικό ως προς την ιδεολογία του.
Αντίστοιχα Εμείς, αναλύσαμε συστηματικά, γνωρίζουμε καλά και κατανοούμε πλέον απόλυτα γιατί αποτελούμε το κυρίαρχο πρόβλημα του σάπιου αντεθνικού και αντιλαϊκού Καθεστώτος της Μεταπολίτευσης.
Συναγωνιστές και Φίλοι : Το Καθεστώς είναι πολιτικά υπό κατεδάφιση και οργανωτικά ολότελα διαλυμένο. Αποσυντίθεται από την ίδια του την σήψη. Η επικείμενη ολοκληρωτική επίθεσή του εναντίον μας θα αποτελέσει και την επιθανάτια ύστατη πράξη του. Οι Διεθνείς Επικυρίαρχοι γνωρίζουν το πλήρες αδιέξοδο των κομμάτων-ανδρεικέλων, έχουν ξεκάθαρη αντίληψη ότι ούτε καν με στρεβλές νομοθεσίες συνταγματικής νοθείας μπορεί να διασωθούν. Αν τελικά προβούν σε διωγμό εις βάρος της Χρυσής Αυγής αυτό θα αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα για μιαν ακόμη φορά ότι οι τερατώδεις κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί της βίας και νοθείας, αδυνατούν τελικά να αποφύγουν τον αφανισμό τους. Όλοι οι Συναγωνιστές και Φίλοι του Κινήματος, όλος ο Ελληνικός Λαός πρέπει να επαγρυπνεί, καθώς οι καθεστωτικοί μισθοφόροι και οι ξένοι πράκτορες είναι αδίστακτοι, ιδιαίτερα το σοσιαλφιλελεύθερο κρατοπαρακράτος με τ’ αναρχοκομμουνιστικά δεκανίκια του.
Πρέπει να αντιληφθούμε ρεαλιστικά, ωμά ψυχρά και κυνικά τις ορίζουσες του εξελισσόμενου πολιτικού προβλήματος πέρα από δαιμονολογικές υπεραπλουστεύσεις του Εχθρού : Το διακύβευμα του τρέχοντος πολιτικού αγώνα είναι τεράστιο και το καθεστωτικό σύμπλοκο των Εξουσιαστών (αγοραίοι και διεφθαρμένοι πολιτικάντες, πλουτοτραπεζοκράτες, διαπλεκόμενοι μιζαδόροι καναλάρχες της «πολιτιστικής κερκόπορτας» και θρασείς κρατικοδίαιτοι εργολάβοι) θα μετέλθει κάθε διαθέσιμο, θεμιτό και αθέμιτο μέσο, για να μεταθέσει στο απώτερο μέλλον το τέλος της μεταπολίτευσης, ενώ θα συνεχίσει να απομυζά τον λαϊκό πλούτο, υπονομεύοντας την εθνική ζωή σύμφωνα με τις εντολές των ξένων Επικυριάρχων..
Διαθέτουμε συνεχείς, αξιόπιστες και διασταυρούμενες πληροφορίες ότι μετά τον δημοσκοπικό καλπασμό του Κινήματος προετοιμάζονται στις τελικές τους λεπτομέρειες εναλλακτικά σχέδια καθεστωτικής αντίδρασης, που εμπεριέχουν «σκληρά» προβοκατόρικα σκηνικά έντασης και διωγμών από τους σκοτεινούς κύκλους της αντεθνικής Εξουσίας. Αυτοί που σχεδιάζουν ή γενικά μηχανεύονται διώξεις και προβοκάτσιες σε βάρος μας, προετοιμαζόμενοι για την διενέργειά τους είναι καθεστωτικοί πράκτορες (εξουσιαστικά όργανα, ψευδομάρτυρες, προβοκάτορες ή παρακρατικοί).
Αυτοί οι εθνοπροδότες, αρνησιπάτριδες και μισθοφόροι συνεργάτες του Εχθρού, θα εκδηλώσουν προκλητικές δόλιες ενέργειες οι οποίες θα προκαλούν, θα διεγείρουν ή θ’ αποσκοπούν σε δόλιες πράξεις βίας και εκδίκησης, καθώς και σε δημιουργία μιας γενικότερης σύγχυσης και «εχθροπάθειας» σε βάρος προσώπων, ομάδων ατόμων ή και σε βάρος ολόκληρου του λαϊκού συνόλου, ώστε να πληγεί αποφασιστικά και καταστροφικά το αυξανόμενο δυναμικό του Κινήματος. Να πληγεί είτε άμεσα με βλάβη και ζημία του έμψυχου ή άψυχου δυναμικού του Κινήματος, είτε έμμεσα με ενοχοποίησή του για δήθεν έκνομες πράξεις που διενεργούνται τάχα από Συναγωνιστές.
Εκ μέρους όλων των Συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος απαιτείται αποφασισμένη εμμονή στο σκοπό του Αγώνα, διαρκής επιφυλακή και αυξημένη επαγρύπνηση σε κάθε συλλογική μας εκδήλωση, παρουσία κι εγκατάσταση : Η ενδεχόμενη προβοκάτσια εναντίον μας μπορεί να επιχειρηθεί με δόλια διείσδυση ανθρώπων του Εχθρού, είτε απ’ ευθείας στον επιλεγμένο για την εκδήλωσή της χώρο, είτε μέσω ομάδας ατόμων που θα είναι ο «στόχος» κάποιου συμβολικού ή έμπρακτα βιαίου πλήγματος, ώστε να εμφανιστούν ως «ηρωικά» «δημοκρατικά θύματα».
Η ιστορική μελέτη και η εμπειρία επισημαίνουν ότι οι συνηθέστερες εκδηλώσεις και οι χώροι όπου μπορεί να εκδηλωθεί μια πολιτική προβοκάτσια, μια επιχείρηση υπονόμευσης, είναι οι πολιτικές συγκεντρώσεις, οι δημόσιες δραστηριότητες και προγραμματισμένες τελέσεις, τα ποικίλα συλλαλητήρια, οι πορείες, αλλά επίσης και εγκαταστάσεις στρατιωτικές, πολιτικές, θρησκευτικές, βιομηχανικές, αγροτικές, δημόσιες υπηρεσίες, γραφεία φορέων και γραφεία ή οικίες επωνύμων προσώπων, καθώς και συγκοινωνιακά μέσα (όπως π.χ. μια «απόπειρα εμπρησμού» του προαστιακού σιδηροδρόμου).
Το φάσμα των ποικίλων δράσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην διενέργεια μιας προβοκάτσιας εναντίον του Κινήματος είναι όντως εκτενέστατο : περιλαμβάνει οπωσδήποτε κάποια προπαρασκευαστική μεθοδική καλλιέργεια και γενικότερη υιοθέτηση κάποιων ψευδών και συκοφαντικών απόψεων που μπορεί να μας βλάψουν ατομικά και συλλογικά, δηλαδή όπως τώρα διενεργείται ήδη ο συστηματικός αφορισμός και η δαιμονοποίηση των Χρυσαυγιτών ως εγκληματιών, σπείρας δολοφόνων, «κανιβάλων» κλπ. Ανάλογη σκοπιμότητα ενέχει και η παρότρυνση ή υποκίνηση σε ενέργειες δικαστικής απαγόρευσής μας. κοινωνικοπολιτικού αποκλεισμού μας, προληπτικής καταδίκης μας, εκδίκησης σε βάρος φυσικών προσώπων στ’ όνομα του «αντιφασισμού – αντιρατσισμού» και η κατατρομοκράτηση των όποιων ανεξάρτητων ή συμπαθούντων το Κίνημα (όπως πολλές από τις επιθέσεις που διενεργήθηκαν ενάντια σε ουδέτερους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς και δημοσιογράφους).
Συνεπώς μια προβοκάτσια μπορεί να εκδηλώνεται ως απλή «αβλαβή» λεκτική συνθηματολογία έως και ευρεία υλική βλάβη και καταστροφή (π.χ. καταστροφές των γραφείων μας από «αντιεξουσιαστές» «αντιρατσιστές» «αγνώστους», εμπρησμό ή επιδιωκόμενο τραυματισμό και θάνατο προσώπων -όπως παλαιότερα ο βομβισμός των γραφείων μας της Αθήνας). Η ενδελεχής μελέτη της ευρωπαϊκής πολιτικής ιστορίας των δύο προηγουμένων αιώνων, πιστοποιεί πως η προβοκάτσια χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον σε περιόδους κρίσεων και μάλιστα σε ακραίες ή και επαναλαμβανόμενες αιματηρές της μορφές. Εύλογα λοιπόν πρέπει να θεωρούμε πως η προβοκάτσια λειτουργεί ως ένα από τα ισχυρότερα όπλα στον πολιτικό πόλεμο, ως συνισταμένη μεθόδων λευκής, φαιάς και μαύρης προπαγάνδας και ως αποδοτικότατο εργαλείο διαχείρισης της ψυχολογία της μάζας (διαχείρισης που αποτελεί τον προσφιλέστερο τρόπο δράσης των μυστικών υπηρεσιών, από τα σκοτεινά χαλκεία των οποίων συνηθέστατα σκηνοθετείται κι εκπορεύεται ως βίαιη δράση).
Στο άμεσο, εγγύς και μεσοπρόθεσμο μέλλον θα υπάρξει πλημμυρίδα συκοφαντικών τερατολογιών και δημοσιευμάτων εναντίον της Χρυσής Αυγής και των ανθρώπων της, περί ναζισμού, χιτλερισμού, σατανισμού, αντιχριστιανισμού κλπ. Το γνωρίζουμε κι έχουμε προπαρασκευαστεί κατάλληλα: Θ’ αναμασήσουν γραμμή προς γραμμή κάθε κείμενο του περιοδικού, της εφημερίδας και των εκδόσεών μας, θα ερευνήσουν κάθε δήλωση και συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα μας, κάθε εκδήλωση του Κινήματος και κάθε ατομική ενέργεια των Συναγωνιστών προκειμένου να εντοπίσουν «σατανικά» σημεία και «ναζιστικά» ανομήματα. Θα δημοσιεύσουν κάθε είδους φωτογραφίες, μοντάζ και κολλάζ με «καταδικαστικό», υβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο περιεχόμενο. Εμείς οι Εθνικιστές – Χρυσαυγίτες θ’ απαντήσουμε με το ισχυρότερο όπλο : την ΑΛΗΘΕΙΑ !

Παράλληλα τα ξεφτυλισμένα ΜΜΕ των νταβατζήδων της ρεμουλοδιαπλοκής και οι καθεστωτικά ελεγχόμενες ιστοσελίδες, επικαλούμενα πηγές των αστικών κομμάτων της συγκυβέρνησης, των μπολσεβίκων και των παραμηχανισμών της αστυνομίας θα συνεχίσουν κλιμακούμενα να παράγουν, να παραχαράσσουν, να διακινούν και να διασπείρουν προβοκατόρικες πληροφορίες, που θέλουν να εμπλέξουν το Κίνημα σ’ επεισόδια και νομικές ευθύνες.
Τα κρατικά ΜΜΕ της αντιεθνικιστικής και αντιρατσιστικής δαιμονολογίας, συναγωνίζονται σε αντιχρυσαυγίτικο πάθος τα σιχαμερά ιδιωτικά μέσα μαζικής παραπληροφόρησης που βομβαρδίζουν τον Λαό με σωρεία τουρκικών σήριαλ, (έως και τα … κατορθώματα του Σουλεϊμάν του … Μεγαλοπρεπούς), στηρίζοντας με τον ανθελληνισμό τους την προκλητική επίδειξη πολιτιστικού ιμπεριαλισμού των Μογγόλων γειτόνων μας. Αυτά τα σκύβαλα που προετοιμάζουν ψυχολογικά την νέο-οθωμανική φινλανδοποίηση της Πατρίδας μας, με ζέση συκοφαντούν καθημερινά το Κίνημα κι εξαπολύουν διαρκώς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Τούτες οι εξελισσόμενες ταχτικές, τεχνικές και διαδικασίες του Καθεστώτος και των παρακρατικών «αριστερών» του σκυλιών θα κορυφωθούν στους αμέσως προσεχείς μήνες, αποτελούν δε το πιο ύπουλο και σκοτεινό μέρος του νοσηρού σχεδίου των εξουσιαστικών μηχανισμών πληροφοριών – καταστολής και του άθλιου παρακράτους.
Το ξενόδουλο Καθεστώς της μεταπολιτευτικής ολιγαρχίας μπροστά στην ογκούμενη πατριωτική αντίδραση του Λαού και στην αναγέννηση του Εθνικισμού, όντας δουλικός συνεργάτης και ρουφιάνος των ξένων αφεντικών, αλλά και ελεεινό θερμοκήπιο της αντεθνικής πλουτοκρατικής ολιγαρχίας, θα προσπαθήσει με κάθε σύννομο ή συγκαλυμμένο και παράνομο τρόπο να πλήξει το Κίνημα το οποίο έχει ήδη στοχοποιήσει πολύπλευρα. Σ’ αυτή την προσπάθεια του θα ενεργήσει ανενδοίαστα, με όλες του τις δυνάμεις, κρυφές και φανερές και βέβαια θα στηριχτεί από όλες τις καθεστωτικές παρατάξεις, δεξιές κι αριστερές, που φυλλοροούν ασταμάτητα.
Το φαύλο μεταπολιτευτικό Καθεστώς, εκτός των άλλων μεθόδων απεξάρθρωσης και καταστροφής του Κινήματος, αποσκοπεί και στην συγκρότηση ενός «κατά το δυνατόν» (βλέπε κονόμες, πρωτοκαθεδρίες, ιερατεία κλπ) ευρύτατου «πολιτικού και κοινωνικού μετώπου» με κύριο αντικειμενικό του σκοπό την με κάθε μέσο και τρόπο απαγόρευση λειτουργίας της Χρυσής Αυγής και την καθαίρεση των βουλευτών της.
Επισημαίνουμε στις αρμόδιες .. αρχές και στα ΜΜΕ να κατανοήσουν πως έχουμε απόλυτη συνείδηση του συνολικού καθεστωτικού δρωμένου (εμφανούς και παραλλαγμένου-ήπιου και σκληρού). Για τούτο καλά θα πράξουν να σταθούν σύννομα απέναντι στο πολιτικό παίγνιο, μακριά από επικίνδυνες πρακτικές, με τις οποίες στήνουν ένα επικίνδυνο πολιτικοκοινωνικό σκηνικό κι επιδιώκουν τροχιές εκβιασμού, παραπληροφόρησης και διωκτικής βίας.
Όλοι όσοι θεωρούν ότι η λάσπη, η συκοφαντία, η προβοκάτσια και η βία, η δικαστική και αστυνομική καταστολή, σχεδιασμένες στα υπόγεια της αντεθνικής εξουσίας και προετοιμασμένες στους υπονόμους του εθνοπροδοτικού παρακράτους, μπορούν να καταστρέψουν τον Λαϊκό Εθνικισμό είναι πολύ γελασμένοι. Τους προειδοποιούμε ξεκάθαρα και συνάμα καταγγέλλουμε την όποια προσπάθεια υλοποίησης ενός τέτοιου σχεδίου αποσταθεροποίησης και ανωμαλίας με στόχο την Χρυσή Αυγή και την Ελευθερία του Λαού μας. Το Κίνημα έχει δώσει δεινό κι επίπονο αγώνα για την Εθνική Υπόθεση και θεωρεί τις αξίες της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης απόλυτα αδιαπραγμάτευτες.
Είναι απολύτως σαφές σε κάθε Συναγωνιστή ότι η αντίδραση εκ μέρους της Χρυσής Αυγής πρέπει να είναι πολιτική και άμεση, με όρους νομιμότητας. Ουδείς δισταγμός ή συμψηφισμός δεν πρέπει να μας εμποδίσει σε αυτή την πορεία μας. Αυτή την ώρα η εξελισσόμενη κοινωνική κατάρρευση είναι πολύ ευρύτερη απ’ ότι φαίνεται, το πολιτικό κενό στην Πατρίδα μας επεκτείνεται ταχύτατα, καθιστάμενο αβυσσαλέο. Είναι χρέος μας να συνεγείρουμε και να εξοπλίσουμε ιδεολογικά τον Λαό, ώστε να οργανωθεί πολιτικά στο Κίνημα και να επιτευχθεί η επανεθνικοποίησή του, ενάντια στις κοσμοπολίτικες και διεθνιστικές δυνάμεις της εθνοαποδόμησης.
Τιμά στο έπακρο το Εθνικιστικό Κίνημα και την Χρυσή Αυγή και ο μύχιος ρομαντισμός και η θρησκευτική προσήλωση στα ιδεώδη μας, στοιχείο που πραγματικά χαρακτηρίζει στον υπερθετικό βαθμό τους Συναγωνιστές. Επίσης είναι λαμπρά αξιέπαινη και ουσιαστικό τεκμήριο ήθους η προσήλωσή τους στην ουσία των πραγμάτων. Όμως κανείς μας δεν πρέπει να λησμονεί πως η ιστορία υπήρξε αμείλικτη προς κάθε ρομαντικό ιδεολόγο που νόμιζε ότι θα αλλάξει τον κόσμο απλά κομίζοντας το σωτηριακό του μήνυμα, στέλνοντάς τον συνήθως στο νεκροταφείο και σπανιότερα στην περιφρονημένη λησμονιά. Στην αντιηρωική εποχή της επικοινωνίας την οποία διάγουμε, δυστυχώς το επικοινωνιακό μέσο προσδίδει στο μήνυμα την ίδια (αν όχι περισσότερη) αξία με το ουσιαστικό περιεχόμενο. Αυτή την επικοινωνιακή διάσταση κατανοούν άριστα και διαχειρίζονται θαυμάσια οι αντίπαλοι μας, μεγάλοι διδάσκαλοι του ψεύδους και κάτοχοι αφθονίας μέσων, οπότε παλεύουμε ως Ελεύθεροι «επικοινωνιακοί πολιορκημένοι»!
Ο ντόπιος εκπρόσωπος του Διεθνούς Εχθρού, το χρεοκοπημένο Καθεστώς των ξενοκίνητων δουλοπριγκήπων, είναι αδίστακτο και απάνθρωπο, οπότε εύλογα δεν πρόκειται να σταματήσει μπροστά σε τίποτα τώρα που απειλείται η ίδια η επιβίωσή του! Είναι ολότελα διαφορετικό να διαθέτεις 0,5% των ψηφοφόρων οπότε απλά εκφράζεις θαρραλέα και ειλικρινά τον εαυτό σου και άλλο να έχεις το 7%. Τότε αποτελείς την μόνη ελπίδα της Πατρίδας και του Λαού σου να αποφύγουν την υποδούλωση και τον μαρασμό. Η ευθύνη του Κινήματος αφορά πλέον ολόκληρο το Έθνος, τις μέλλουσες και τις παρελθούσες γενιές. Για τούτο δεν έχει δικαίωμα να καταλήξει σε υποχώρηση και παγίδευση τύπου Μελιγαλά ή σ’ ένα νέο Κόκκινο Δεκέμβρη!
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι οι ποικιλώνυμοι και ποικιλόχρωμοι άνθρωποι του Εχθρού : Θέλουν να παύσουν την παρουσία μας στο κοινοβούλιο, γιατί τρέμουν στη σκέψη της αυξανόμενης επιρροής μας, η οποία οδηγεί μονοσήμαντα και ανεπίστροφα στην Εθνική Αφύπνιση του Λαού.
Επιδιώκουν με κάθε μέσο τον αφανισμό μας γιατί φοβούνται το Δίκιο και την ημέρα της Νέμεσης, οπότε θα πληρώσουν το τίμημα της προδοσίας τους.
Απεργάζονται την εξάλειψή μας, γιατί αυτοί είναι οι δοσίλογοι συνειδητοί συνεργάτες του Διεθνούς Εχθρού, ενώ Εμείς στέκουμε απροσκύνητοι σε ντόπια και ξένα αφεντικά, όντας η μόνη Εθνική Αντίσταση !
Επιθυμούν την εξαφάνισή μας γιατί είναι οι έκφυλοι συνεργάτες του Ψεύδους και γνωρίζουν ότι το Κίνημα είναι η Αλήθεια !
ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ !
Θεόφραστος Παραδέλης

xryshaygh
 
elnewsgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου