Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ




ΑΘΗΝΑ 21-10-2012.
Ολοκληρώνεται η συμφωνία της ντροπής στο τυπικό της μέρος αφού η υποτέλεια είχε προσφερθεί εξ αρχής από τους δωσίλογους πολιτικάντηδες προς τον οικονομικό εισβολέα. Με την Τουρκία να απειλεί. Και η μόνη απάντηση που ταιριάζει σε μια συμφωνία της ντροπής είναι η εθνικιστική επανάσταση απαλλαγής.
Όσοι έχουν απομείνει να πιστεύουν στην υποτιθέμενη στήριξη των ψευτοσύμμαχων και ψευτοευρωπαίων ας μάθουν ότι σε πρόσφατη επίσκεψη αξιωματικών του πολεμικού μας ναυτικού προς τον Ισπανό Επίτροπο για τον Ανταγωνισμό και αντιπρόεδρο της ΕΕ Αλμούνια για το ζήτημα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, ο «κύριος» αυτός αντιπρότεινε να κατευθυνθούν τα πολεμικά μας πλοία σε τουρκικά και ισπανικά ναυπηγεία για τις αναγκαίες εργασίες! Αυτή είναι αντίληψη που κυριαρχεί στην Ευρώπη των χρηματιστηρίων για την Ελλάδα.
Ο δε Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου στη διάρκεια της ενταύθα επισκέψεώς του επανέλαβε στο καθεστωτικό «Βήμα» πως η Τουρκία έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να διεξάγει έρευνες για υδρογονάνθρακες στο Καστελόριζο ως νησί της Α. Μεσογείου και πως τα κυπριακά ενεργειακά οικόπεδα παραβιάζουν την τουρκική υφαλοκρηπίδα στην Α. Μεσόγειο! Πώς να μην συμβαίνουν βέβαια όλα αυτά όταν ο ίδιος ο Τούρκος υπουργός «πολιτισμού» μάς πληροφορεί ότι η Τουρκία μάς δίδει τζάμπα τα τουρκικά τηλεοπτικά της σκουπίδια για να περάσει την προπαγάνδα της στον ελληνικό λαό.
Στο μεταξύ οι συζητήσεις για την επιβολή των χωρικών υδάτων – κτένα με την αυξομείωση των συνόρων μας στο Αιγαίο προχωρούν κανονικά. Υπάρχουν περιοχές στις οποίες τα έξι μίλια θα γίνουν οκτώ ή εννιά και σε άλλες περιοχές που ενδιαφέρουν την Τουρκία και τον αμερικανοσιωνισμό θα γίνουν τρία ή τέσσερα. Τα χωρικά μας ύδατα θα εφάπτονται με τον εναέριο χώρο μας εγκαταλείποντας τα δέκα ναυτικά μίλια ενώ θα υπάρξουν περιοχές που θα υποχωρήσουν στα 8 ναυτικά μίλια εναέριο χώρο.
Όμως ο Γέροντας Παίσιος μας είχε πει προφητικά ότι μόλις ακούσουμε να γίνονται κουβέντες για τα μίλια να ετοιμαζόμαστε για πόλεμο με την Τουρκία. Έτσι λοιπόν οι Τούρκοι για να μην ξεχνιόμαστε μας έστειλαν την κορβέτα BAFRA και το υποβρύχιο CANAKKALE έξω από την Εύβοια. Η τουρκική κορβέτα επί τριήμερο διέπλευσε τις Άνδρο, Κέα, Κύθνο, Μήλο και Κρήτη. Το δε υποβρύχιο κινήθηκε με ιδιαίτερη σημασία ανάμεσα σε Ρόδο και Καστελόριζο. Και οι τουρκοφυλλάδες μας είπαν πως οι πρωθυπουργοί Ελλάδος και Τουρκίας θα συζητήσουν για το Αιγαίο, το Κυπριακό και τις μειονότητες σε Θράκη ή ακόμη και Δωδεκάνησα!
Ψευτοσύμμαχοι και Τούρκοι στήνουν τα πάντα για την ενέργεια και την συρρίκνωση της Ελλάδος. Εκεί και στην παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση οδηγεί η κρίση που θα κουβαλήσει τον πόλεμο σε όλη την γειτονιά μας. Όμως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες μας οδηγούν σε μια δίνη, κατάσταση που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε, με τη συμφωνία να εγκαταστήσουν 20000 Σύριους πρόσφυγες στη Ρόδο και την Κρήτη, προφανώς φανατικούς ισλαμιστές. Κι όμως η Ρωσία απειλεί την Τουρκία και θέλει να παρελάσουν στρατιώτες της την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη! 
Δεν μας αρκούν φαίνεται οι αποδράσεις λαθρομεταναστών με πυροβολισμούς μέσα από νοσοκομεία, οι ληστείες, οι δολοφονίες Ελλήνων, το λαθρομεταναστευτικό εμπόριο ναρκωτικών και οι λαθροισλαμικές απειλές των αγαπημένων και συνοδοιπόρων της Αριστεράς με «ιερό πόλεμο». Ωστόσο οι πληροφορίες για ένα μουσουλμανικό ξεσηκωμό πληθαίνουν και ο Ελληνικός Στρατός προέβη σε ενεργοποίηση της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης με σενάριο άσκησης την εξουδετέρωση εχθρικών ενόπλων τμημάτων ανορθόδοξου πολέμου σε κατοικημένη περιοχή!
Το κατοχικό καθεστώς όμως φέρνει στην ελληνική αγορά τα γεννόσημα φάρμακα που στηρίζονται στη δραστική ουσία άνευ εταιρικής προελεύσεως ακόμη και από χώρες τριτοκοσμικές για λόγους οικονομίας! Λέγεται πως η Γερμανίδα Καγκελάριος Μέρκελ έφερε μαζί της μια σχετική πρόταση «περιούσιων» συμφερόντων. Ο δε ιατρικός σύλλογος Αθηνών μας λέει ότι κινδυνεύει η ζωή χιλιάδων παιδιών με αυτοάνοσα νοσήματα γιατί κόβονται για μνημονιακούς λόγους θεραπείες που θα τους εξασφάλιζαν επιβίωση και καλή ποιότητα ζωής.
Παράλληλα σύμφωνα με στοιχεία της UNICEF 439000 ελληνόπουλα ζουν κάτω από τα όρια της φτώχιας. Το 23% των παιδιών μας υποφέρουν από την έλλειψη βασικών αγαθών. Μιλάμε για υποσιτισμό δωσίλογοι. Το 70% των ελληνόπουλων που σταματούν στο σχολείο μπαίνουν στην αγορά εργασίας, ενώ αναφέρεται ο αριθμός 100000 ανήλικων εργαζόμενων. Η δε τιμή του πετρελαίου θέρμανσης παίρνει φωτιά και το κάνει απλησίαστο μετά την εξίσωση του φόρου στα καύσιμα. Στην Βόρεια Ελλάδα προμηθεύονται καύσιμα από τα Σκόπια. Οι φοροαπαλλαγές καταργώνται παντελώς, οι φόροι εκρήγνυνται, οι αποδοχές εξαϋλώνονται, οι απολύσεις γίνονται θάνατος.
Όμως για τον ελληνόφωνο και τον διεθνή νεοταξισμό ο εχθρός είναι η Χρυσή Αυγή και ο Ελληνικός Εθνικισμός. Από τον δήμαρχο Καμίνη και τον Πάγκαλο της πεσμένης Ιερής Σημαίας Μας των Ιμίων και από την Αριστερά έως την ακροαριστερή Ευρωπαία Επίτροπο για τα ανθρώπινα δικαιώματα που όμως δολοφονούνταν όταν αφορούσαν την ελευθερία μακριά από την κομμουνιστική Α. Γερμανία. Άπαντες θέλουν το Εθνικιστικό Κίνημα εκτός νόμου και την Ελλάδα ελεύθερη οικονομική ζώνη και οικόπεδο σε ξένα χέρια δίχως ελληνικές ψυχές.
Εκτός νόμου βγαίνουν όσοι προδίδουν την Ελλάδα. Η δε λύση είναι μία, λαϊκή εθνικιστική εξουσία. Την περιουσία, την ιστορία, το μέλλον των παιδιών μας και τα σύνορα τα διαχειρίζονται μονάχα ο ελληνικός λαός και οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε μια Μεγάλη και Ελεύθερη Εθνικοκοινωνική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου