Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Γιατί αυτοί είναι εμείς



                                    

Δεν χωράει ο νους μερικών πώς μπόρεσε ο ελληνικός λαός να ξυπνήσει από το λήθαργό που τον είχαν ρίξει. Δεν καταλαβαίνουν πώς στη Βουλή δεν καλοκάθονται πλέον κατ’ επάγγελμα εθνοσωτήρες σπουδαγμένοι στα Λονδίνα και στις Αμέρικες, ούτε κομματικοί συνδικαλιστές που εξαργύρωσαν τις απεργίες με υπουργικές καρέκλες.  
Ανάμεσα στους βαριεστημένους πολιτικούς, τους «επαγγελματίες κοπανατζήδες», οι συναγωνιστές βουλευτές μας ξεχωρίζουν γιατί είναι οι μόνοι αληθινοί. Μιλούν και ο λαός καταλαβαίνει τι λένε, γιατί οι βουλευτές μας έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στην αληθινή ζωή και ξέρουν για τι μιλούν. Οι Ελληνες ακούν για πρώτη φορά τη δική τους φωνή στη Βουλή να απαιτεί άμεσες και πρακτικές λύσεις για τα δικά τους προβλήματα. 
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν ανήκουν σε λέσχες και κλειστά κλαμπ, δεν φορούν την μπέρτα του Σούπερμαν ούτε κατέβηκαν από διαστημόπλοιο. Είναι άνθρωποι δικοί μας, με ανοιχτά τα πρόσωπά τους, με λεβεντιά και θάρρος, που ψήθηκαν στην ζωή, άνθρωποι με οικογένειες και δουλειές, με χωράφια και μαγαζιά, ναι, και με πανεπιστήμια και με σπουδές, άνθρωποι που τους μιλάς και ξέρεις ότι θα σου μιλήσουν. 
Μα κυρίως είναι άνθρωποι που πάνω απ’ όλα βάζουν την Ελλάδα και το λαό μας. 
Τι κρίμα για τα τρωκτικά των προθαλάμων, τα υπαλληλάκια των κρυφών κονδυλίων, που κοίμιζαν επί δεκαετίες τους Έλληνες με τις μουρμούρες τους: «Μην είμαστε ακραίοι, ψηφίστε τον χ ή τον ψ να φύγει το ΠΑΣΟΚ και μετά βλέπουμε…». Ναι, έφυγε το ΠΑΣΟΚ και ήρθε η ΝΔ όχι μια και δυο, και η Ελλάδα βουλιάζει αύτανδρη.  
Στην κρίσιμη ώρα κάποιοι ξύπνησαν από τους κραδασμούς του πλοίου που βυθιζόταν οδηγημένο στις ξέρες των τοκογλύφων από τους ίδιους τους καπετάνιους του, και είδαν πόσο ψέμμα είχαν αγοράσει από τα κομματόσκυλα και τα μισθωμένα παπαγαλάκια. Και όλο και περισσότεροι το βλέπουν πως ναι, η Χρυσή Αυγή είχε δίκιο, η «ακραία» Χρυσή Αυγή που οι βουλευτές της δεν μασούν τα λόγια της εμπρός στους υπηρέτες ντόπιων και ξένων συμφερόντων, αλλά ξέρουν να πολιτεύονται με υπευθυνότητα και με υπερηφάνεια. 
Τι κρίμα για όσους δεν τους αρέσουν! Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αρέσουν στον Ελληνικό λαό που τους ψηφίζει και τους στηρίζει και τους 18 και ακόμα περισσότερους που σύντομα θα ακολουθήσουν, γιατί είναι αίμα από το αίμα του, γιατί είναι Έλληνες όπως κανένας από τους επικριτές τους δεν θα νιώσει, δυστυχώς, ποτέ.  
Κι ενώ αυτοί θα σκούζουν υστερικά εμείς θα προχωρούμε με όπλο μας την πίστη, με όρκο ιερό στα πεπρωμένα της Φυλής μας.  
Είμαστε εδώ για να οδηγήσουμε την Πατρίδα μας στο δρόμο της ελευθερίας και της εθνικής υπερηφάνειας. Στα μάτια μας ο στόχος. Προχωρείτε. 
Η ΟΧΙΑ 

http://xristospappas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου