Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΓΑΪΤΑΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!!

 


Ανάμεσα σε εκείνους που δεν άφησαν ασχολίαστα τα όσα ειπώθηκαν ήταν και ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο μουσικοσυνθέτης, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, σχολίασε τις δηλώσεις του Πέτρου Γαϊτάνου.

Ξεκίνησε με δύο ανέκδοτα.... " Ο Γαϊτάνος ρίχνει "τίμιο ξύλο" και "Ο Τσακ Νόρις δεν γνωρίζει τον Πέτρο ΓαΪτάνο" και συνέχισε λέγοντας "Άσε μας ρε Πέτρο που δεν έχει αφήσει παγκάρι για παγκάρι".

Με τσάκισε ο Γαϊτανος με τα χρυσαυγίτικα του, με νοιάζει που βγαίνει να πει ότι γουστάρει χρυσαυγίτικο ξύλο, τσαμπουκά και ρίχνει τον εαυτό του; Eνας αχταρμάς γυφτοβυζαντινού, με μεικ απ κάθε Πάσχα στα νύχια του κουτσομπολιού".

ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ; ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΛΑΔΩΣΕ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΤΙ: ΚΑΙ ΛΑΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙ Ο ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥ...

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου