Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Κονδυλοφόρος εν δράσει!

Κονδυλοφόρος εν δράσει! Για μια ακόμη φορά το MeGALO κανάλι επιδόθηκε στην εμετική προπαγάνδα κατά της χρυσής Αυγής. Ο πανικός τους είναι εμφανής. Ο Μegalos δημοσιογράφος Τσίμας, ο πρώην δημοσιογράφος του Σταλινικού "ριζοσπάστη" και τώρα γνήσιος κονδυλοφόρος της Τρόικας, προσπάθησε να ικανοποιήσει τα αφεντικά του. Άλλωστε ξένα αφεντικά υπηρετούσε και τότε την Ε.Σ.Σ.Δ. ξένα αφεντικά υπηρετεί και τώρα με την γραφίδα  του και με τις τηλεοπτικές του εκπομπές και σχόλια.
Τα ψέμματα αρκετά όπως είναι και αρκετά τα χρήματα που τσεπώνει για να παρουσιάζει το άσπρο, μαύρο. Δεν είδαμε ποτέ τον Τσίμα και τους όμοιούς του κονδυλοφόρους πρώην στσταλινόπληκτους και νυν οσφυοκάμπτες της Τρόικας να παρουσιάσουνε την ρατσιστική βία της ανθελληνικής αριστεράς και των τριτοκοσμικών εναντίον των Ελλήνων. Η αντικειμενικότητα της εκπομπής του, φάνηκε ότι όλοι μίλησαν για την Χρυσή Αυγή εκτός από τον Χρυσαυγίτη.
Μιλήσανε όλοι οι τριτοκοσμικοί, τα σκουπίδια της αριστεράς, οι επαγγελματίες αντιρατσιστές, Αλβανοί ανώμαλοι σκηνοθέτες που παρουσιάζουν τον Ιησού ομοφυλόφιλο,  ακόμα και ξένοι, για να μας πουν πόσο κακοί είμαστε εμείς οι Έλληνες. καταδέχτηκε να μας πούνε οι ξένοι τι θα πράξουμε. Ο δήθεν δημοκράτης δημοσιογράφος που έμαθε δημοκρατική δημοσιογραφία, στην Ανατολική Ευρώπη των γκούλακ, των πολιτικών εξόριστων, της ρουφιανιάς, και του χαφιεδισμού, όλα τα καλά του Κομμουνισμού στην Ανατολική Ευρώπη. Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο.
Ναι, η Χρυσή Αυγή παλεύει καθημερινά και στον δρόμο για τα δίκαια του Ελληνικού λαού. Θα έρθει όμως η ώρα που η ιστορία θα πάψει σε αυτόν τον τόπο να γράφεται με αίμα αθώων, και με μελάνι προδοτών και ενόχων, και αυτή η ώρα θα είναι η ώρα της Χρυσής Αυγής.
Ηλίας Λέντζος
Τ.Ο. Αθηνώνhttp://xaathinas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου