Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Επισκέψεις σε επιχειρήσεις σε Εύβοια και Βοιωτία

Επισκέψεις σε επιχειρήσεις σε Εύβοια και Βοιωτία Η ομάδα "ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας συνεχίζει τις τακτικές ενημερωτικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις, διαφόρων μεγεθών και αντικειμένων, των νομών μας. Παρά την κατασυκοφάντηση της προσπάθειας από την συστημική αριστερά, η ανταπόκριση από τους επιχειρηματίες είναι ως επί το πλείστον θετική, δείχνοντας ότι αντιλαμβάνονται τις δυνατότητες και τις ευθύνες που έχουν έναντι του βιοτικού επιπέδου των τοπικών κοινωνιών, προτιμώντας Έλληνες για τις όποιες θέσεις εργασίας διαθέτουν.
Εξαιρούμε από τις επισκέψεις μας τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στα πρόθυρα χρεωκοπίας, έχοντας ήδη τους εργαζόμενούς τους απλήρωτους. Συναντούμε πλήρη αδιαφορία για την ανεργία των Ελλήνων μόνο σε επιχειρήσεις όπου υπάρχουν εργοδότες ή συνδικαλιστές διεθνιστικών αντιλήψεων, όπου και συνήθως η πλειοψηφία των εργαζομένων είναι τριτοκοσμικοί αλλοδαποί. Τη στιγμή που ο Έλληνας οικογενειάρχης είναι άνεργος και δεν μπορεί να καλύψει ούτε την τροφή των παιδιών του, οι "φιλάνθρωποι" του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης προτιμούν πακιστανούς για οδηγούς κλαρκ, ινδούς για χειριστές μηχανημάτων, βούλγαρους για οδηγούς, αλβανούς για προϊσταμένους (άδειες και πιστοποιητικά εξειδίκευσης αμφιβάλλουμε αν διαθέτουν, αλλά η επιθεώρηση εργασίας "δεν διαθέτει προσωπικό και κονδύλια για τόσους ελέγχους").
Ενδεικτικό του πραγματικού ποσοστού της ανεργίας στους νομούς μας είναι ότι, παρά τη συνεργασία των επιχειρηματιών και τη σταθερή και συνεχή προώθηση Ελλήνων σε διάφορες θέσεις εργασίας, ο αριθμός των ανέργων στη βάση δεδομένων της ομάδας μας παραμένει τριψήφιος με αυξητικές τάσεις. Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι δεν πρόκειται να σταματήσουμε τις προσπάθειες για ανακούφιση του λαού μας, παρά τον βρώμικο πόλεμο που δεχόμαστε από όσους επιδιώκουν την εξαθλίωσή του.
Καλούμε τους ενσυνείδητους Έλληνες να στηρίξουν ενεργά το Κίνημά μας, δραστηριοποιούμενοι στις τάξεις μας. Όσο περισσότεροι, όσο δυνατότεροι, τόσο περισσότερα μπορούμε να κάνουμε. Για την επιβίωση, την αξιοπρέπεια και την ανάταση του Λαού μας!
ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου