Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Το “ΣΚΑΣΕ” ενός ολόκληρου έθνους





“Σκηνές ροκ”, “ακραίες καταστάσεις”, “απαράδεκτα φαινόμενα” ήταν ορισμένες, μόνον, από τις εκφράσεις των διαφόρων ΜΜΕ σχετικά με τα όσα συνέβησαν στην Βουλή το μεσημέρι της Παρασκευής, 5 Οκτωβρίου. Η ομιλία του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη “δεν άρεσε“ στους εκπροσώπους του πολιτικού κατεστημένου. Ιδιαίτερα δε, οι επιτυχημένες αναφορές του στα ονόματα των Γιωργάκη Παπανδρέου και Βαγγέλη Βενιζέλου προκάλεσαν την “αγανάκτηση“ διαφόρων ψευτοευαίσθητων και δήθεν πλουραλιστικών φερεφώνων. Παίρνοντας αυτές τις αναφορές και εξετάζοντας το τι ακριβώς συνέβη, βλέπουμε πόσο “γυμνό“ είναι το υπηρετικό προσωπικό του συστήματος. Καταρχάς, από πού κι ως πού θεωρείται “ύβρις“ η αναφορά στην κατά 25% Ελληνική καταγωγή του Γιωργάκη Παπανδρέου; Είναι αμφισβητήσιμο το γεγονός; Όχι, βέβαια. Και στο κάτω-κάτω, ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στην καταγωγή του Τζέφρυ, η οποία τουλάχιστον είναι κατά το 1/4 Ελληνική, και όχι στην εθνική του συνείδηση, η οποία είναι όχι απλώς μηδαμινή και ανύπαρκτη, αλλά βρίσκεται πολύ κάτω του μηδενός, θυμίζοντας θερμοκρασίες Κατάρας και Νευροκοπίου μέσα στο καταχείμωνο.
Επομένως, ο όρος “εθνικά καθυστερημένος“ είναι ο πλέον κατάλληλος για τον ανεκδιήγητο πρώην πρωθυπουργό της Χώρας. Πολύ περισσότερο “αποτροπιασμό“ προκάλεσε η λέξη “ΣΚΑΣΕ“ που χρησιμοποίησε ο Συναγωνιστής, αναφερόμενος στον τρόπο, με τον οποίο θα έπρεπε να φερθεί ο ανακριτής στον ευτραφή αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Ένα ΠΑΣΟΚ, το οποίο ολοένα και περισσότερο θυμίζει ΕΔΗΚ, με την αποσύνθεσή του να προχωρά πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο θα φανταζόταν ο οποιοσδήποτε. Λίγο αργότερα ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης, κέρδισε κι αυτός τα λίγα λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν, λέγοντας τα εξής: “Είναι ανάξια οποιουδήποτε σχολιασμού η εκτόξευση φασιστικών λεκτικών σκουπιδιών, από οπουδήποτε κι αν προέρχονται, και ο οχετός ύβρεων. Ο οχετός των ύβρεων και οι συμπεριφορές παρακράτους, «καρφίτσας» και ταγμάτων εφόδου δεν θα περάσουν. Η Δημοκρατία θα νικήσει, όσο και αν κάποιοι την πολεμούν“.
Για να διαπιστώσετε το θράσος, την αναίδεια, την ηθική και πολιτική αλητεία των διαφόρων εκπροσώπων του καθεστώτος (ανάμεσά τους και ο Μανιάτης), οι χαρακτηρισμοί των Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ “κλέφτες, λωποδύτες“, απαντώντας στα λεγόμενα του Μανιάτη, θεωρήθηκαν από τα συστημικά φερέφωνα ως υβριστική και χυδαία συμπεριφορά. Αντιθέτως, οι ποταπές και ρυπαρές εκφράσεις του Μανιάτη περί “λεκτικών σκουπιδιών“, “οχετός ύβρεων“ (διπλή αναφορά), “συμπεριφορές παρακράτους“, θεωρήθηκαν ως… νηφάλια πολιτική άποψη! Σα δεν ντρεπόμαστε, λέω εγώ… Αλλά, ποιος έχασε την ντροπή για να την βρουν οι φαταούλες του ΠΑΣΟΚ, οι εκπρόσωποι του κόμματος που έκλινε, σ’ όλες τις πτώσεις, την λέξη «κλέφτης», τα πειθήνια όργανα ενός θλιβερού -όσο και φαιδρού- τύπου, γνωστού ανά το πανελλήνιο ως Τζέφρυ.
Το “ΣΚΑΣΕ“ του Ηλία Κασιδιάρη προς τον Βενιζέλο ήταν το ΣΚΑΣΕ ενός ολόκληρου Έθνους, της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού και μιας ατελείωτης Ιστορικής Διαδρομής, απέναντι σ’ έναν ανεύθυνο και αλαζόνα πολιτικάντη, ο οποίος ξέρει “να πουλά τσαμπουκά“ σε ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους (όπως π.χ. η χυδαία συμπεριφορά του σε διαδικτυακή εκπομπή) αλλά κάθεται “σούζα“ και “κλαρίνο“ απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους, που ξεζουμίζουν την Χώρας μας. Αυτό το “ΣΚΑΣΕ“, όμως, ξεπερνά το φυσικό και πολιτικό αυτό παχύδερμο και απευθύνεται εναντίον όλων, όσοι ξεπουλούν την Ελλάδα, όσοι παραχωρούν την Εθνική Κυριαρχία, και συνθλίβουν κάθε έννοια Κοινωνικής Δικαιοσύνης, όσοι εξολοθρεύουν κάθε ίχνος εναπομείνασας Λαϊκής Ευημερίας, μεγαλώνοντας τις στρατιές των εξαθλιωμένων ανέργων. Εναντίον όλων, όσοι με τις μίζερες, σαδιστικές και, πάνω απ’ όλα, προδοτικές πολιτικές τους διώχνουν στο εξωτερικό τα Ελληνόπουλα για εύρεση εργασίας, ενώ την ίδια στιγμή φέρνουν όλο και περισσότερους λαθρομετανάστες στον Τόπο. Όσο για τις “συμπεριφορές παρακράτους“ και επειδή στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, τις αντιγυρίζουμε στο ΠΑΣΟΚ. Στο ΠΑΣΟΚ που έχτισε το δικό του παρακράτος όσο καιρό ταλαιπώρησε, ως εξουσία, την Ελλάδα.
Ας γνωρίζουν όλοι, εντός και εκτός Κοινοβουλίου, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η Φωνή της Ελλάδας, είναι η Δύναμη της Αλήθειας, και ακριβώς γι’ αυτό δεν θα διστάζει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Η “δημοκρατία“, όπως την εννοεί και την υπερασπίζει ο Μανιάτης και ο κάθε Μανιάτης, υποδηλώνει μια κατεχόμενη χώρα, ηθικά διάτρητη, κοινωνικά αλλοπρόσαλλη, οικονομικά κατεστραμμένη. Μια χώρα με πολιτικάντηδες φερέφωνα και σαφέστατο αντεθνικό και αντιλαϊκό προορισμό, οι οποίοι νοιάζονται μόνο για τα στενά συντηρητικά τους συμφέροντα και το πώς θα διαιωνίσουν την κυριαρχία τους, διαμέσου των κακομαθημένων τέκνων τους. Αυτή η “δημοκρατία“ δεν είναι Αληθινή Δημοκρατία, αυτή η “δημοκρατία“ της κλεψιάς, της ρεμούλας, της μίζας, της εθνικής προδοσίας και της κοινωνικής αναλγησίας, όχι μόνον δεν πρόκειται να νικήσει, αλλά αντιθέτως θα συντριβεί και θα καταρρεύσει κάτω από το αβάσταχτο βάρος των εγκλημάτων της. Και τότε όλοι όσοι ευθύνονται για την σημερινή θλιβερή κατάσταση της Χώρας θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη και θα πληρώσουν για τα εγκλήματά τους σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού, σε βάρος της Ένδοξης Ιστορίας του Τόπου, σε βάρος των μελλοντικών γενεών των Ελλήνων. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου