Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Τα θλιβερά ‘‘ορφανά’’ του Τσαουσέσκου



Τα θλιβερά ‘‘ορφανά’’ του Τσαουσέσκου
Στους ‘‘προοδευτικούς’’, ‘‘πλουραλιστές’’, ‘‘δημοκράτες’’ κ.λ.π. του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ, το μόνο το οποίο μπορεί να συναγωνιστεί τον ανθελληνισμό και τον εθνομηδενισμό τους είναι, αναμφίβολα, το θράσος και η επιλεκτική μνήμη. Οι υπερασπιστές κάθε τι που πολεμά το Έθνος, την Θρησκεία μας και τον Πολιτισμό μας, στο παρελθόν υπήρξαν σκληροί υποστηρικτές ενός απίστευτα απάνθρωπου και αντιλαϊκού καθεστώτος. Μιλάμε, φυσικά, για την κομμουνιστική δικτατορία του Νικολάε Τσαουσέσκου, την οποία οι ψευτοανθρωπιστές της Ελληνόφωνης αριστεράς υμνούσαν.

Για να μην φανεί ότι τα ‘‘τα βγάζουμε από τον νου μας’’ παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από ‘‘ΤΑ ΝΕΑ’’ του Σαββάτου, 13 Οκτωβρίου: «Μετά την διάσπαση του ΚΚΕ, το γραφείο Εσωτερικού, μετέπειτα ΚΚΕ εσωτερικού, έκοψε κάθε σχέση με όλες τις κομμουνιστικές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, πλην της Ρουμανίας του Τσαουσέσκου – από την οποία προμηθευόταν τζάμπα χαρτί για την κομματική εφημερίδα και με την οποία είχε, εκτός των άλλων, και πολιτιστικές ανταλλαγές: έστελνε νεολαίους του κόμματος για σπουδές στο Βουκουρέστι και στην Τιμοσοάρα». Από το τότε ΚΚΕ εσωτερικού προέκυψαν αργότερα ο Συνασπισμός (μετέπειτα ΣΥΡΙΖΑ) και η ΔΗΜΑΡ, ως διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ψευδεπίγραφοι υμνητές της ελευθερίας του λόγου δεν είχαν κανένα απολύτως ιδεολογικό, πολιτικό και ηθικό πρόβλημα να δέχονται εξυπηρέτηση από το βάρβαρο καθεστώς του αιμοσταγούς Τσαουσέσκου. Δωρεάν χαρτί για την κομματική τους φυλλάδα, προκειμένου να αναλύουν ‘‘το ανθρώπινο πρόσωπο του σοσιαλισμού’’ και ανάλογη φοίτηση νεολαίων του κόμματος για να εμπεδώσουν έμπρακτα την … υλική ευμάρεια, τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την ελεύθερη διακίνηση των Ιδεών. Αυτά τα θλιβερά ‘‘ορφανά’’ του Τσαουσέσκου, οι υμνητές του πιο στυγνού και ανελέητου δικτάτορα έχουν το θράσος, την αναίδεια και την υποκρισία να επιτίθενται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για όλα αυτά τα οποία οι ίδιοι έκαναν πράξη στο παρελθόν. Ας το βουλώσουν, λοιπόν, γιατί η εποχή της, παντός είδους, κυριαρχίας τους έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα τους ξεμπροστιάζει συνέχεια, δείχνοντας το αληθινό αηδιαστικό τους πρόσωπο, στον Ελληνικό Λαό.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ                    
 
 http://epilarhia.blogspot.gr                                                                                           ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου