Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

«Γιατί θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή» -

του Ηλία Κασιδιάρη ..

«Γιατί θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή» - του Ηλία Κασιδιάρη
Το παρόν άρθρο γράφεται σε πρώτο πρόσωπο, παρ’ όλο που δεν εκφράζει μόνο εμένα, αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ψηφοφόρους. Θεωρώ ευτύχημα που θα μπορέσω τελικά να ψηφίσω και να συμμετέχω στις εκλογές ως υποψήφιος, έστω και μέσα από την φυλακή. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι με τις μεθοδεύσεις τους σκόπευαν όχι μόνο να μην ψηφίζουμε, αλλά ακόμα και να μην αναπνέουμε την ημέρα των εκλογών. Τελικά απέτυχαν παταγωδώς... Για ποιους λόγους όμως ένας Έλληνας ψηφίζει Χρυσή Αυγή παρά τον ανηλεή πόλεμο του συστήματος, το θάψιμο και την λάσπη των ΜΜΕ και την τρομοκρατία του κράτους και του παρακράτους; Στο κείμενο που ακολουθεί επιχειρούμε να ερμηνεύσουμε αυτό το «φοβερό» πολιτικό φαινόμενο που προκαλεί υστερία σε όλους αυτούς που ξεπουλάνε την Ελλάδα.
ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ:
Την πολεμούν κάθε μέρα από το πρωί ως το βράδυ όλα τα διεφθαρμένα τσοντοκάναλα του Μπόμπολα (μέγκα), του Αλαφούζου (σκάι), του Κυριακού (αντ1), του Βαρδινογιάννη (σταρ), του Σαμαρά (νέριτ), του Κοντομηνά (άλφα) κ.ο.κ.
Την βρίζουν νυχθημερόν όλα τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων και οι καλοπληρωμένοι υπάλληλοι του καθεστώτος (Πρετεντέρης, Προτοσάλτε, Βερύκιος, Σρόιτερ, Τσίμας, Καψής κλπ)
Δεν της δίνουν βήμα ούτε για ένα δευτερόλεπτο σε κανένα κανάλι, γιατί φοβούνται την φωνή της Αλήθειας που αφυπνίζει την κοιμισμένη συνείδηση των Ελλήνων.
ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ:
Μπήκε στη βουλή και είπε τους κλέφτες και τους απατεώνες με το όνομά τους.
Κατονόμασε όλα τα μεγάλα κοράκια της διαπλοκής και τους νταβατζήδες της δημόσιας ζωής (Μπόμπολα και σία) και κατήγγειλε με στοιχεία όσους κλέβουν εκατομμύρια από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού.
Χτύπησε στα ίσα, σε υψηλούς τόνους και με κρυστάλινο πολιτικό λόγο όλα τα λαμόγια του πολιτικού κατεστημένου (από Σαμαρά και Βενιζέλο μέχρι Τσίπρα και Παπανδρέου).
Κατήργησε το θέατρο που παιζόταν επί δεκαετίες μέσα στη βουλή και χάλασε την σούπα της κλεπτοκρατίας, όπου όλοι τα είχαν καλά με όλους για να πίνουν και να τρώνε στην υγειά των κορόιδων (δηλαδή των Ελλήνων πολιτών).
ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ:
Την πολεμούν όλα τα αποκόμματα του «αντισυνταγματικού τόξου» ενωμένα (από άκρα δεξιά μέχρι άκρα αριστερά).
Όλοι αυτοί που ψηφίζουν άρσεις ασυλίας και στέλνουν παράνομα στην φυλακή τους Χρυσαυγίτες ψηφίζουν ΟΧΙ στις άρσεις ασυλίας όλων των δήθεν πολιτικών τους αντιπάλων (ο Σύριζα κάλυψε τον Μιχελάκη της ΝΔ που τα έπαιρνε μαύρα από εφοπλιστή, η ΝΔ κάλυψε τον Σταθάκη του Σύριζα για οικονομικά εγκλήματα στο πανεπιστήμιο Κρήτης κ.ο.κ.).
Όλα τα κόμματα της βουλής και τα ΜΜΕ της διαπλοκής έκαναν μούγκα το βίντεο Μπαλτάκου, το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά-παναθηναϊκάκια και όλα τα αδιάσειστα στοιχεία που σε οποιοδήποτε κράτος του κόσμου θα έριχναν αυθημερόν την διεφθαρμένη κυβέρνηση και θα οδηγούσαν στην φυλακή την μαφία του μνημονίου.
 ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ:
Νδ,Πασόκ, Σύριζα, Κκε, Ανέλ μέχρι και οι ανύπαρκτοι Οικολόγοι, Λάος, Δημάρ έχουν αρπάξει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ από τις εκλογές του 2012 μέχρι σήμερα μόνο ως κρατική χρηματοδότηση  (χώρια οι έκτακτες εκλογικές χορηγίες). Ακόμα περισσότερα άρπαξαν από τις φαλιρισμένες τράπεζες ως θαλασσοδάνεια (δανεικά κι αγύριστα).
Η Χρυσή Αυγή δεν παίρνει φράγκο από τα δημόσια ταμεία και όμως συμμετέχει κανονικά σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις (ευρωεκλογές, περιφερειακές, δημοτικές και εθνικές εκλογές). Διατηρεί γραφεία σε όλη την Ελλάδα. Πραγματοποιεί διαρκώς συσσίτια και δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των φτωχών συμπολιτών μας. Αποδεικνύει έτσι πως τα κόμματα δεν χρειάζονται κρατικό χρήμα, αλλά το αρπάζουν για να φτιάχνουν βιλάρες με πισινάρες τα λαμόγια της πολιτικής.
ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ:
Είναι το μόνο κόμμα που ελέγθηκε εξονυχιστικά από το ΣΔΟΕ – το ίδιο και οι βουλευτές του – και απεδείχθη ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ. Είναι το μόνο κόμμα που δεν το κρατάνε από πουθενά οι ξένοι τοκογλύφοι και οι εγχώριοι νταβατζήδες. Κι αυτό γιατί δεν τα πήρε ποτέ και από κανέναν, ούτε από την Μέρκελ, ούτε από την Siemens, ούτε από τον Κόκκαλη, ούτε από τον Λάτση, ούτε από καμία οικογένεια πλουτοκρατών που απομυζεί επί δεκαετίες τον εθνικό πλούτο της χώρας.
ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ:
Είναι το μόνο κόμμα με πρόγραμμα και θέσεις για διέξοδο από την κρίση. Με ρηξικέλευθες προτάσεις για την εθνική μας παραγωγή, την αυτάρκεια, την καταπολέμηση της ανεργίας, την πάταξη της διαφθοράς και της εγκληματικότητας, την λύση του δημογραφικού, την εθνική ανεξαρτησία και την λαϊκή κυριαρχία.
ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ:
Ακόμα και τώρα, που οι κλέφτες και οι προδότες μας έβαλαν φυλακή, δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Παραμένουμε πιστοί στις Ιδέες μας και στην Πατρίδα μας και συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον δίκαιο Αγώνα μας εναντίον όλων των εχθρών της Ελλάδος.
Φυλακές Κορυδαλλού,
10/1/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου