Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Πάλι τρίτη δύναμη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε δημοσκόπηση της ΣΑΜΑ-RASS




Ο ευσεβής πόθος του καθεστώτος ντυμένος «δημοσκόπηση»
Η δημοσκόπηση της Rass πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Παραπολιτικά από τις 22-24 Ιανουαρίου και δημοσιεύεται στο φύλλο που κυκλοφορεί το Σάββατο.
Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου:

Το προβάδισμα για τη ΝΔ είναι μόλις 0,4%, καθώς στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει 25,5% έναντι 25,1% του ΣΥΡΙΖΑ. Να σημειωθεί ότι η ίδια εταιρεία σε δημοσκόπηση του Δεκεμβρίου (18-20/12) έδινε προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 25,5% έναντι 24,8% της ΝΔ.
Στη δημοσκόπηση τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με 8,8% (από 9.1% τον Δεκέμβριο) και ακολουθούν ΠΑΣΟΚ 5,3% (από 5,7%), ΔΗΜΑΡ 5,3% (5,0%),ΚΚΕ 5% (4,8%), Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,8 (2,8%), Δημιουργία Ξανά 1,6% (1,2%), Οικολόγοι Πράσινοι 1,5% (1,4%), Άλλο 2,4% (3,8%), Άκυρο/Λευκό 2,6% (3,2%) ενώ η Αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει στο 13,3% (12,7%). Υπενθυμίζουμε ότι προ ημερών η εφημερίδα real news δημοσίευσε μυστική δημοσκόπηση για λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου την οποία ο Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη κατά τη σύσκεψη των αρχηγών, όπου ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  εμφανίζει σημαντική άνοδο, αγγίζοντας το 15%.
Το πως γίνεται οι δημοσκοπήσεις, οι οποίες θεωρητικά γίνονται επί της ίδιας εκλογικής βάσης, να παρουσιάζουν τόσο μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ τους, είναι ένα ερώτημα που χρήζει μελέτης, αν και η απάντηση του είναι προφανής. Θεωρητικά μιλώντας πάντα, θα έπρεπε οι δημοσκοπήσεις, που γίνονται το ίδιο διάστημα, επί του ίδιου εκλογικού σώματος, να εμφανίζουν αποκλίσεις εντός του στατιστικού σφάλματος. Οι αποκλίσεις που φτάνουν το διπλάσιο του στατιστικού σφάλματος, φανερώνουν σκοπιμότητες που απλώς αλλάζουν από εταιρία σε εταιρία και δείχνουν ότι ο «θεσμός» είναι μια αριθμολογική προσπάθεια χειραγωγήσεως του Λαού, ενδεδυμένη με έναν επιστημονικοφανή μανδύα. Μια πραγματική εικόνα της κοινωνίας και των πραγματικών «δημοσκοπήσεων», έτσι όπως την λαμβάνουν τα κομματικά γραφεία και οι ξένες πρεσβείες, όπως η δημοσκόπηση που διέρρευσε από τα κομματικά γραφεία της ΝΔ προσφάτως, μπορεί να γίνει ορατή μόνο σε όποιον ζει εντός της κοινωνίας και σε αυτόν που αναγινώσκει τις αντιδράσεις αυτών που λαμβάνουν τις πραγματικές δημοσκοπήσεις. Το πρώτο σκέλος θα το αφήσουμε ανοιχτό, αφού οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, συμμετέχοντας στις ενημερωτικές δράσεις του Λαϊκού Συνδέσμου, γνωρίζουν αυτό που βλέπουν, όπως το γνωρίζει και ολόκληρος ο Λαός που βγαίνει - έστω και ελάχιστα - από το σπίτι του. Το δεύτερο σκέλος μπορούμε να το δούμε από τις δηλώσεις και τις πράξεις όλων των καθεστωτικών ταγών, που διατελούν εν πλήρει πανικό εμπρός στην άνοδο του «νεοναζισμού» και του «φασισμού», όπως αρέσκονται να αποκαλούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στις επαφές τους με ξένους παράγοντες, προκειμένου να «κλαφτούν» και να ζητήσουν βοήθεια.
H RASS είναι η εταιρία που πριν από τις εκλογές του Μαΐου, όπου ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή έλαβε επίσημα το 6,97% των ψήφων του Ελληνικού Λαού, έλεγε ότι «μπαίνουμε ίσα ίσα στην βουλή», προκειμένου να δημιουργήσει το κλίμα της «χαμένης ψήφου» και να σπρώξει κόσμο προς την ΝΔ, ενόψει της «έλευσης των κομμουνιστών» που προπαγάνδιζε σύσσωμος ο καθεστωτικός Τύπος. Πρόκειται, δηλαδή, για μια εταιρία δημοσκοπήσεων που δεν φείδεται φαιδρότητας, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις πολιτικές σκοπιμότητες της στιγμής. Έτσι και τώρα μας δίνει ένα εξαίσιο δείγμα καθεστωτικής προπαγάνδας, η οποία όσο και να πονάει δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η Χρυσή Αυγή είναι καθιερωμένη και σταθερή τρίτη πολιτική δύναμη στην χώρα. Κάτι που όλοι παραδέχονται πλέον όσο και αν τους πονάει.
Αυτό, όμως, που μπορεί να κρυφτεί μερικώς, αλλά σε καμμία περίπτωση ολικώς είναι ότι η Χρυσή Αυγή ακόμα και στα πιο «άγρια» όνειρα του καθεστώτος παραμένει κραταιά και ακμαία στην τρίτη θέση. Δεδομένου ότι η συγκεκριμένη εταιρία δείχνει την τάση να αποκρύπτει σημαντικό ποσοστό από τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, όπως φάνηκε και από τις προηγούμενες «δημοσκοπήσεις» της, μπορούμε να εξάγουμε το συμπέρασμα ότι η μυστική δημοσκόπηση του Μαξίμου που έκανε λόγο για 15% της Χρυσής Αυγής είναι, έστω και μετριοπαθώς, κοντά στην αλήθεια. Γεγονός που άλλωστε φαίνεται από τον τρόμο του καθεστώτος απέναντι στην Κάθαρση που φέρνει η Χρυσή Αυγή στον τόπο.
ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ..  ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΗΡΘΑΝ, ΕΣΕΙΣ ΦΕΥΓΕΤΕ! 

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου