Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Η προσωποποίηση της μεταπολιτευτικής αλαζονείας




Η προσωποποίηση της μεταπολιτευτικής αλαζονείας
Με θράσος χιλίων πιθήκων, ίδιον των Προδοτών της μεταπολιτευτικής πανούκλας που έχει σκεπάσει την Ελληνική Πατρίδα, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, παρενέβη μέσω άρθρου στην καθεστωτική φυλλάδα «Έθνος» στα πολιτικά πράγματα, καταθέτοντας τις προσωπικές του θέσεις. Παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως τον κριτή υπεράνω όλων, επιχειρεί να καταδικάσει τον λαϊκισμό των σημερινών καιρών, τον λαϊκισμό οποίος πηγάζει από την ακατάσχετη σκανδαλολογία.
Ο πρωθυπουργός ο οποίος κυβέρνησε τη χώρα από το 1996 μέχρι το 2004, αποφάσισε να παρέμβει, ευελπιστώντας να θέσει τις βάσεις για την πάταξη της διαφθοράς. Έπραξε τούτο, αρθρογραφώντας σε μια εφημερίδα, ο ιδιοκτήτης της οποίας ανέλαβε επί πρωθυπουργίας Σημίτη, πλήθος δημοσίων έργων, με αποτέλεσμα να χαρακτηρισθεί δικαίως «εθνικός εργολάβος». Από το «Έθνος της Κυριακής» λοιπόν, ο κύριος Σημίτης άρχισε τον «ανένδοτο κατά της διαφθοράς», τονίζοντας πως πρέπει να γίνουν σεβαστεί οι θεσμοί, να κυριαρχήσει το κράτος δικαίου και να απομονωθούν τα φαινόμενα λαϊκισμού.
Ο άνθρωπος του οποίου η πρωθυπουργική θητεία ταυτίστηκε με την εθνική ταπείνωση των Ιμίων, με την κλοπή του Χρηματιστηρίου, με τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων και τις αντίστοιχες της Siemens, με την υπερκοστολόγηση των δημοσίων έργων για τα περίφημα Olympic Games της Αθήνας, παρουσιάζεται ξανά στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής, θαρρώντας πως η πολύχρονη απουσία του από την πρώτη γραμμή της πολιτικής αντιπαράθεσης, εξάγνισε τα πρότερα αμαρτήματά του. “Ο λαϊκισμός ζει με το να δημιουργεί αποδιοπομπαίους τράγους. Στη σημερινή Ελλάδα η πρακτική αυτή συνοψίσθηκε από πολιτικούς στην παρότρυνση οι πολίτες «να δώσουν ονόματα» προσώπων για τα οποία «τα στοιχεία δεν αρκούν» αλλά εκτιμάται ως πολιτικά αναγκαία η απόδοση «πολιτικών μομφών» σε αυτά. Ο κάθε πολίτης αναγορεύθηκε έτσι σαν φορέας της επιθυμητής κάθαρσης και εξουσιοδοτήθηκε να απονέμει «υποψίες»”, έγραψε ο κύριος Σημίτης. Μα βέβαια, αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα κοινοβουλευτικού δημοκράτη: κρυβόμαστε πίσω από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αποποιούμαστε των ευθυνών μας, εμείς αποφασίζουμε και εκτελούμε αλλά οι ευθύνες ανήκουν σε εκείνους οι οποίοι μας ψήφισαν! Υπάρχει άραγε πιο τρανταχτό παράδειγμα αποθέωσης της μεταπολιτευτικής εξαπάτησης του Λαού;
Λαϊκισμός κατά τον Κώστα Σημίτη η αναζήτηση και απόδοση ευθυνών. Μια αναζήτηση και απόδοση ευθυνών η οποία θα έπρεπε να είχε λάβει χώρα πολλά χρόνια πίσω, όταν ακόμη θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί η εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού και ο διεθνής διασυρμός της χώρας μας. Αντιθέτως, οι θεσμοί τους οποίους σήμερα επικαλείται ο κύριος Σημίτης, είναι εκείνοι οι οποίοι συνέβαλαν στα εγκλήματα εις βάρος του Λαού και της Πατρίδος, παρατηρώντας αμέτοχοι και άπραγοι, τις τιτάνιες απατεωνιές του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου και το κομματικό πλιάτσικο στα δημόσια ταμεία. Το να ομιλεί ο κύριος Σημίτης κατά της διαφθοράς, φαντάζει σαν διάλεξη του Ηρώδη κατά της παιδικής θνησιμότητας…
Ιδού λοιπόν τα όρια του θράσους της κοινοβουλευτικής μεταπολιτευτικής απάτης, η οποία βύθισε την Ελλάδα στην φτώχεια, την διεθνή περιφρόνηση και τέλος στην ανυποληψία. Ο πρωθυπουργός του οποίου πιστοί συνεργάτες ήσαν οι Τσουκάτος, Μαντέλης(μίζες Siemens), Τσοχατζόπουλος και Παπαντωνίου(ελεγχόμενοι από την δικαιοσύνη για τις μίζες των εξοπλιστικών), έρχεται να νίψει τας χείρας του και επιπλέον, να στηλιτεύσει έναν Λαό, ο οποίος απαιτεί το αυτονόητο: την τιμωρία των ενόχων, την τιμωρία εκείνων που απειλούν το μέλλον του Ελληνικού Έθνους .
Κύριε Σημίτη, πολύ σύντομα, η μεταπολιτευτική παράσταση της κλοπής του ιδρώτα του Λαού μας θα λάβει τέλος. Απέναντι στο καθεστώς της διαφθοράς, του οποίου υπήρξατε πιστός υπηρέτης και το οποίο πρέπει και θα γκρεμιστεί, θα οικοδομηθεί ένα Ελεύθερο, Λαϊκό και Εθνικό Κράτος, ένα Κράτος Δικαίου και αξιοκρατίας. Όση άμμο και να ρίξετε πάνω στα μνημεία των πολιτικών σας εγκλημάτων, θα έρθει η ώρα να βγει στο φως και η τελευταία σας ενέργεια η οποία έβλαψε τα συμφέροντα του Λαού και της Πατρίδος. Δυστυχώς για σας και τους φίλους και συνεταίρους σας, η Χρυσή Αυγή δεν συμβιβάζεται με τίποτε λιγότερο από την παραδειγματική τιμωρία των Προδοτών της μεταπολιτευτικής διακυβέρνησης.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου