Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Παραμυθάδες με όνομα





Παραμυθάδες με όνομα
Ο πατριωτικός κόσμος στην Ελλάδα είχε εγκλωβιστεί από κόμματα που κατέληξαν στο σημερινό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.  Έχει ενδιαφέρον να μελετήσουμε την πολεμική και την πολιτική που έχει ασκήσει το κόμμα αυτό που είναι κυβέρνηση-υπάλληλος των Διεθνών Τοκογλύφων. Την πολεμική εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος και του Ελληνισμού και την πολιτική εις βάρος του Λαού και της Πατρίδας.
Πολεμική εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος
Ως η ανάλυση των καταστάσεων μαρτυρά, η πολεμική τους εις βάρος του εθνικιστικού Κινήματος είναι να σε προσεγγίζουν φιλικά ώστε να σε μαχαιρώσουν πισώπλατα:" Όποιον δεν μπορείς να έχεις εχθρό σου, έχε τον φίλο σου". "Είναι δικά μας παιδιά". και την ίδια ώρα να σχεδιάζουν τις συλλήψεις όλων των Συναγωνιστών ώστε να μπορούν να τους σύρουν σε δίκες και να επιχειρήσουν να τους ελέγξουν έχοντας τους με αναστολές. Πόσο λίγοι και πόσο μικροί είναι άραγε ώσε να αντιληφθούν τη Θέληση του Έλληνα για Ελευθερία και Τιμή. Θαρρούν πως εμείς οι Χρυσαυγίτες σκεφτόμαστε και δρούμε σα "δούλοι" ή υποτακτικοί.
Έπειτα "ταυτίζουν τα άκρα". Αναρχικοί και οι τρομοκρατικές συμμορίες τους που λυμαίνονται τα πανεπιστημιακά άσυλα και τα έχουν μετατρέψει σε άνδρα εγκληματικότητας είναι το ίδιο και το αυτό με τους Αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αυτή τη γραμμή μέσω του ελέγχου που μπορούν και ασκούν στα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης προσπαθούν να την περάσουν και στον ελληνικό λαό. Αλλά και μέσω δασκάλων στα διάφορα σχολεία (και μην περιοστεί η σκέψη σας στα δημοτικά ή γυμνάσια αλλά και στα σχολεία της Αστυνομίας). Αν είναι ποτέ δυνατόν; Πώς να ταυτίσει ο Έλληνας αυτόν το βρώμικο εξωτερικά και εσωτερικό νέο που καίει τη Γαλανόλευκη Σημαία και καταστρέφει τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία  Ελλήνων με αυτόν τον Νέο που πολεμά και Υπερασπίζεται το Εθνικό Σύμβολο; Πώς είναι ακραίο να Αγωνίζεσαι για την Πατρίδα σου;
Το δένδρο κρίνεται από τον καρπό.


Έπειτα "ταυτίζουν τα άκρα". Αναρχικοί και οι τρομοκρατικές συμμορίες τους που λυμαίνονται τα πανεπιστημιακά άσυλα και τα έχουν μετατρέψει σε άνδρα εγκληματικότητας είναι το ίδιο και το αυτό με τους Αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αυτή τη γραμμή μέσω του ελέγχου που μπορούν και ασκούν στα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης προσπαθούν να την περάσουν και στον ελληνικό λαό. Αλλά και μέσω δασκάλων στα διάφορα σχολεία (και μην περιοστεί η σκέψη σας στα δημοτικά ή γυμνάσια αλλά και στα σχολεία της Αστυνομίας). Αν είναι ποτέ δυνατόν; Πώς να ταυτίσει ο Έλληνας αυτόν το βρώμικο εξωτερικά και εσωτερικό νέο που καίει τη Γαλανόλευκη Σημαία και καταστρέφει τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία  Ελλήνων με αυτόν τον Νέο που πολεμά και Υπερασπίζεται το Εθνικό Σύμβολο; Πώς είναι ακραίο να Αγωνίζεσαι για την Πατρίδα σου; 
 
Το δένδρο κρίνεται από τον καρπό.
 
Πολιτική εις βάρος του Λαού και της Πατρίδας
 
Η δήλωση υποταγής στην Ατλαντική Δύναμη, το διαβόητο: "Ανήκωμεν εις την Δύσιν" μέχρι την άνανδρη και πλέον ανθελληνική δήλωση ότι :" Η Κύπρος κείται μακράν" και να αφήσουμε τους Έλληνες να σφάζονται, να ξεσπιτώνονται και να εξευτελίζονται με κάθε τρόπο από τους Τούρκους...είναι γνωστές σε όλο τον ελληνικό Λαό.
 
Και αλήθεια πόσο  τραγικό όταν το κόμμα αυτό επιβάλλει τον πολιτικό εμπνευστή και ιδρυτή του, μέσα από τους σκοτεινούς μηχανισμούς του, ως "Εθνικό" Ηγέτη. Πόσο Εθνικά σκεπτόμενος μπορεί να είναι κάποιος που έχει κάνει τις παραπάνω δηλώσεις υποταγής; 
 
Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
 
Πόσο Έλληνας μπορεί να είναι κάποιος που σκύβει δουλοπρεπώς το κεφάλι και δεν τολμάει να βοηθήσει τον αδερφό του όταν το γονατίζουν για να του φυτέψουν μια σφαίρα στο κεφάλι ή την ώρα που βιάζουν την αδερφή σου.
Πώς να μη φουντώσει το Αίμα που κυλάει στις φλέβες σου; Για να μη φουντώσει πάει να πει πως είσαι ερπετό, έχιδνα φαρμακερή και πως δεν έχεις Αίμα.
 
Ας κρατηθεί η βαρύτητα της σημασίας του συμβολισμού του ποια θέση κατέχει στο πολιτικό σύστημα που μας πίνει το αίμα, αυτός που έκανε τέτοιες δηλώσεις.  Ας συνδυαστεί μαζί με τα μέτρα που αποφασίζουν και αφαιμάζουν τον Ελληνικό Λαό, φορολογώντας μέχρι και τα παράθυρα (για να θυμηθούμε το Λόγο ενός Έλληνα Παππούλη) δήθεν για την ανάπτυξη της Οικονομίας. Ποιανής οικονομίας; Των Ελλήνων ή της "Δύσης"  στην οποία έχουν δηλώσει υποταγή (και τώρα πληρώνουμε τους φόρους υποτελείας).
 
Αν θέλουν λοιπόν κάποιοι να σώσουν την Ελλάδα , ας ξαναδιαβάσουν τα παραμύθια της γιαγιάς τους κι ας πάψουν να λένε παραμύθια. Να δουν πως οι πατρίδες σώζονται με Αγώνα του Λαού και με εμπνευσμένους Ηγέτες που έχουν παλέψει οι ίδιοι. Με Ιδρώτα και Αίμα κι όχι με παχιά λόγια ενός ξιπασμένου, άναδρου και αυθάδη γέρου ή με το χρυσό των τραπεζιτών. Το μόνο που 'θε να χτιστεί όταν μαζευτεί όλος ο χρυσός είναι ο τρίτος ναός.του Σολωμόντα: ο Ναός του Αντίχριστου ή του Μεσσία του Περιούσιου Λαού. Ο Σολομώντας, είναι σύμφωνα με την παράδοση των αποκρυφιστών ο πρώτος που άσκησε μαύρη μαγεία, τη Σολωμονική και η χρήση της διδάσκεται στα ανίερα βιβλία της μυστικής εβραϊκής παράδοσης: Ταλμούδ και Καμπάλα. Τα διάφορα δε μυθεύματα γύρω από τη χρήση της, είναι ο "θεμέλιος λίθος" της μασονίας.
Εμείς, λοιπόν, οι Αγωνιστές του Λαϊκού Συνδέσμου, θα ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ σε κάθε σκοτεινή δύναμη που πολεμάει τους Έλληνες.
 
Για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!
Δημήτρης Ολυμπίου (Καλλίμαχος)
xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου