Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Η απελπισία του καθεστώτος απέναντι στην Χρυσή Αυγή

Η απελπισία του καθεστώτος απέναντι στην Χρυσή Αυγή Έχουμε δει τις τελευταίες μέρες τον Αλέξη Τσίπρα να γυρνά την υφήλιο και να προσπαθεί να πείσει τους διεθνείς επικυρίαρχους για την ανάγκη αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής. Ο Αλέξης Τσίπρας και ο θίασος συνιστωσών, του οποίου θεωρητικά ηγείται, αποτελεί το αριστερό δεκανίκι του αμαρτωλού συστήματος της κλεπτοκρατίας, που επί δεκαετίες προσπαθεί να διαλύσει την Ελλάδα. Πήγε στην Γερμανία και παρακάλεσε τον Σόιμπλε να βοηθήσει εναντίον της Χρυσής Αυγής. Πήγε και στο Αμέρικα για να μιλήσει με τον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ για το ίδιο ακριβώς ζήτημα.
Την ίδια ακριβώς ανησυχία έχει βέβαια και η άλλη πτέρυγα του καθεστώτος, η κυβερνητική. Ο Σαμαράς έστειλε τον Αβραμόπουλο να συνεννοηθεί με τους Αλβανούς για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. Ο Βενιζέλος έβαλε τους συνταγματολόγους του να ψάξουν τρόπο, ώστε η θέληση του Ελληνικού Λαού να τεθεί εκτός νόμου. Ακόμα και το ΚΚΕ, μέσα στην γραφικότητα του όπως πάντα, ανησυχεί για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Για την κλεπτοκρατία κανείς τους δεν ανησυχεί, προφανώς.
Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αντιμετωπίζει μια συνολική πολεμική από αυτό το αμαρτωλό σύστημα που ταλαιπωρεί τον Λαό για δεκαετίες. Πραγματικά τιμητικός αυτός ο πόλεμος. Τιμητικός όσο αστείες είναι οι προσπάθειες του καθεστώτος για να προσάψει κατηγορίες εναντίον μας. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές σταθερές στην προσπάθεια αυτή του καθεστώτος, είναι ότι οι «μάρτυρες» διαθέτουν «ακτίνες Χ» που άμεσα εντοπίζουν κομματικές ταυτότητες της Χρυσής Αυγής. Αντιθέτως όταν γίνονται πραγματικά γεγονότα που αφορούν στελέχη δικά τους, εκεί οι κομματικές ταυτότητες εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Ενδεικτικό παράδειγμα η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ που πρωτοστατούσε σε κύκλωμα λευκών γάμων, της οποίας την πολιτική ταυτότητα ουδείς καθεστωτικός δημοσιογράφος, ούτε είδε, ούτε ανέφερε.
Βλέπουν «φαντάσματα» και προσπαθούν να κατασκευάσουν «σκιάχτρα», προκειμένου να διατηρήσουν στην εξουσία το αμαρτωλό καθεστώς που χρόνια τώρα τους τάιζε. Η τελευταία φαιδρή είδηση που ακούμε, σήμερα, σχετικά με αυτή την απέλπιδα προσπάθεια τους, λέει ότι «φερόμενα ως μέλη της Χρυσής Αυγής κινήθηκαν απειλητικά προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ». Βέβαια το «γεγονός» δεν το αντιλήφθηκε καν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το πληροφορήθηκε εκ των υστέρων. Για να το μεταφράσουμε στα Ελληνικά από τα «κομμουνιστικά», το όλο «γεγονός» το σκαρφίστηκε το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, ενημέρωσε εκ των υστέρων τον Τσίπρα και πήρε την έγκριση του για την νέα προσπάθεια προπαγάνδας. Ακολούθως η «είδηση» μεταφέρθηκε όπως οι προκηρύξεις των τρομοκρατών, στην «Ελευθεροτυπία», προς αναπαραγωγή.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Ελευθεροτυπίας», η οποία απαλλάχθηκε από τα χρέη της προς τους εργαζομένους της και συνεχίζει και πάλι το «φιλεργατικό» της δημοσιογραφικό έργο, οι εν λόγω ομογενείς προσπάθησαν να απευθύνουν ερωτήσεις στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Προφανώς οι ομογενείς που αναφέρει η «Ελευθεροτυπία» προσπάθησαν να θέσουν «άβολες» ερωτήσεις στον Τσίπρα, τις οποίες δεν απάντησε. Ακολούθως βαφτίστηκαν «Χρυσαυγίτες», όπως πράττουν πάντα οι αριστεροί σε όποιον τους «στριμώχνει» και το υποτιθέμενο γεγονός πήρε το δρόμο της δημοσιότητας, προκειμένου να γίνει η γνωστή αντιχρυσαυγίτικη προπαγάνδα για άλλη μία φορά. Δεν βρέχει «σύντροφοι», ούτε όλοι είναι «Χρυσαυγίτες». Απλώς σας φτύνει ο κόσμος, πάρτε το χαμπάρι.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου