Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Και ο Τζέφρυ κατά Χρυσής Αυγής...Τον χάλασε που τον κουβαλάμε από το Χάρβαρντ



Σε δηλώσεις οι οποίες προκαλούν το δημόσιο αίσθημα, προχώρησε ο ανεκδιήγητος πρώην πρωθυπουργός, Τζέφρυ Παπανδρέου. Με αφορμή την πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, την οποία πρότεινεαπό την πρώτη στιγμή και υπέγραψε ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, η οποία θα ερευνήσει ποινικές ευθύνες του Γιώργου Παπανδρέου, ο πρώην πρωθυπουργός προέβη στην παρακάτω δήλωση:

‘’Είναι τιμή μου να με στοχοποιούν με την υπογραφή τους ακροδεξιοί, νεοναζί και καθ' έξιν και επάγγελμα συκοφάντες. Αποτελούν απλά τον τελευταίο -και τον πιο θλιβερό- κρίκο της ενορχηστρωμένης στοχοποίησής μου που ξεκίνησε εδώ και τρία χρόνια. Ό,τι και να κάνουν, εγώ είμαι εδώ. Θα στέκομαι πάντα απέναντι στη δημαγωγία, την πατριδοκαπηλία, το λαϊκισμό και τη βία, που διαιρούν τον Ελληνικό λαό. Και δεν θα πάψω ποτέ να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μου, για τη Δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Για τις μεγάλες αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Για ένα πολιτικό σύστημα που θα δίνει καθημερινά μάχη με τις πελατειακές αντιλήψεις, θα μάχεται απέναντι στα οργανωμένα μικρά και μεγάλα συμφέροντα, θα συγκρούεται με τα πάσης φύσεως κατεστημένα. Για μία Ελλάδα απαλλαγμένη από μικροκομματικές πολιτικές συμπεριφορές και σκοπιμότητες, που όχι μόνο αδικούν την εικόνα μας, τις προοπτικές μας και την αναπτυξιακή μας πορεία, αλλά καθηλώνουν την Ελλάδα σε εξάρτηση από τρίτους’’.

Η συγκεκριμένη δήλωση, αποτελεί μνημείο θράσους και μίσους προς τον Ελληνικό Λαό, από έναν άνθρωπο του οποίου το όνομα έγινε συνώνυμο της προδοσίας. Από έναν αυθάδη νάνο της πολιτικής ζωής της Ελλάδος, του οποίου η πολιτική καριέρα υπήρξε απόρροια του ονόματος, το οποίο έλαβε από τον πατέρα του και ελέω της κληρονομικής διαδοχής, στοιχείου χαρακτηριστικού της συγχρόνου Ελληνικής Δημοκρατίας-οικογενειοκρατίας.
Χαρακτηρίζει ‘’στοχοποίηση’’, ο θρασύς επαγγελματίας πολιτικάντης, την πρόταση για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών του ευθυνών. Με αυτό τον χαρακτηρισμό, καταδεικνύεται σε όλο του το βάθος, το πώς αντιλαμβάνονται οι μεταπολιτευτικοί απατεώνες, την έννοια δικαιοσύνη, μιας και κατ’ εξοχήν εκφραστής της μεταπολιτευτικής ασυδοσίας, υπήρξε ο κύριος Παπανδρέου. Και έχει το θράσος, ο άθλιος αυτός υπηρέτης των διεθνών τοκογλύφων, να μας χαρακτηρίζει συκοφάντες. Εκείνος ο οποίος, στοχοποίησε έναν ολόκληρο Λαό, συκοφαντώντας τον στα πέρατα της οικουμένης και δια μέσου των φιλικών του, σιωνιστικών διεθνών δικτύων, ως ‘’λαό διεφθαρμένων’’!

Και ερωτάται ο κύριος Παπανδρέου; Σε ποια χώρα θαρρεί πως βρίσκεται, όπου θα δύναται να δρα κατά τρόπο ανεξέλεγκτο, δίχως να απολογείται πουθενά και σε κανέναν; Μήπως στην πραγματική του Πατρίδα (κατά δήλωση της αξιολάτρευτης μητρός του Μαργαρίτας), στις Ηνωμένες Πολιτείες, απολαμβάνει αυτό το δικαίωμα, το οποίο κατά τρόπο στυγνό, απαιτεί από το Ελληνικό Κράτος; Κρυμμένος πίσω από την ψηφοφορική πλειοψηφία των εκλογών του 2009 - την οποία απέκτησε με ανέντιμη εξαπάτηση του Λαού μας- έχει την εντύπωση πως στερείται ευθυνών, για την παράδοση της Ελληνικής Πατρίδος και του Λαού, στα νύχια εκείνων οι οποίοι τον έκαναν στην ουσία πρωθυπουργό, των διεθνών τραπεζιτών και τοκογλύφων.
Ποιος είναι αυτός ο οποίος θα αρνηθεί το δικαίωμα του Ελληνικού Λαού στη διερεύνηση των πεπραγμένων του ως πρωθυπουργού, μιλώντας για στοχοποίηση; Ποιος είναι αυτός ο οποίος θα σηκώσει απειλητικά το δάχτυλο στον Ελληνικό Λαό, μιλώντας για συκοφάντηση της θλιβερής πολιτικής του προσωπικότητος; Εάν είχε ήσυχη και καθαρή την συνείδησή του ο κύριος Παπανδρέου, θα σιωπούσε και θα ανέμενε την δικαίωσή του. Αντιθέτως, εκείνος τρέμει και μέσα στον πανικό του, αυτογελοιοποιείται. Τρέμε Ιούδα…
Εν πάσει περιπτώσει, δεν είμαστε εμείς εκείνοι οι οποίοι θα προκαταβάλουν την πορεία και τα αποτελέσματα των ερευνών για τον Παπανδρέου και για τα πεπραγμένα του. Εν τούτοις, αναζητώντας μέσα στην μακραίωνη Ελληνική Ιστορία, μια προσωπικότητα, η οποία να αγγίζει –κατά το μέτρον του δυνατού- τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητος του κυρίου Παπανδρέου, αναπόφευκτα οδηγούμεθα στη μορφή του Εφιάλτου. Διότι στη συνείδηση, του κατά Παπανδρέου ‘’διεφθαρμένου’’ και για μας τους Έλληνες Εθνικιστές υπέροχου και μαχητικού, Ελληνικού Λαού, έχει ήδη χαραχτεί η φράση η οποία θα ακολουθεί το όνομα του κυρίου Παπανδρέου εις τους αιώνας: Εθνικός μειοδότης!

Αντί επιλόγου, εμείς οι Χρυσαυγίτες, Αίμα και Σάρκα από τη Σάρκα και το Αίμα, του ηρωικότερου Λαού που γνώρισε η ανθρώπινη ιστορία, θα ενημερώσουμε τον κύριο Παπανδρέου το εξής: Ο Ελληνικός Λαός, στη μακραίωνη και ένδοξη πορεία του, δεν προχώρησε με τις διδαχές του ταλμουδικού μίσους. Αντιθέτως, βάδισε αποφασιστικά διότι ακολούθησε με συνέπεια το ακλόνητο αρχαιοελληνικό σχήμα: Ύβρις, Άτη, Νέμεσις, Τίσις! Θα έρθει η ώρα κύριε Παπανδρέου!

ΥΓ. Ελπίζουμε να μην σας χαλάσαμε το πρόγραμμα κ. Παπανδρέου, καθώς σας αναγκάσαμε  να αφήσετε το Χάρβαρντ - όπου κάνετε διακοπές με την ευγενική χορηγία της Γιάννας Αγγελοπούλου - για να καθίσετε ξανά στα βουλευτικά έδρανα. 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 
http://xristospappas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου