Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ




ΑΘΗΝΑ 10-1-2013.
Η μεγάλη νομή επάνω στα πλούτη της Ελλάδος έχει μπει σε ενέργεια. Αυτή η μαγική λέξη είναι άλλωστε ο σκοπός της οικονομικής κρίσης που μας ήρθε ακάλεστη και απρόκλητη. Η διεθνοποίηση και οικειοποίηση εν τέλει τα ενεργειακών μας πόρων από τους αυθαίρετους εξουσιαστές και θησαυροφύλακες του διεθνιστικού νεοταξισμού. Αυτοί οι πόροι είναι δικοί μας το δίχως άλλο, πλην όμως δεσμεύτηκαν μαζί με το εθνικό μας εισόδημα με τις δόλιες πράξεις μιας πολιτικής και καθεστωτικής ελίτ που δεν ανήκει στο ελληνικό σώμα από γεννησιμιού αλλά ως εμφύτευμα του νεοταξισμού.
Κράτος και παρακράτος του ψευτορωμέϊκου αποτελούν μια αχώριστη παρέα που έχουν χωθεί αναμεταξύ μας σαν τις βδέλλες. Ρουφάνε το αίμα των Ελλήνων αποτραβώντας τους από την παραγωγική διαδικασία ώστε να αναστρέψουν πάσα δυνατότητα ανάκαμψης την ίδια στιγμή που συνεχίζουν να επιδίδονται στον ιδιωτικό παρασιτισμό τους που τον μετατρέψανε μαζί με τα διεθνή αφεντικά τους σε δημόσιο χρέος.
Αρχοντοραγιάδες και προσκυνημένοι ακόλουθοι ενθυλακώνουν στα ατομικά τους σεντούκια την γερή αμοιβή που τους δίδει ο αργυραμοιβός της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης. Λαμβάνουν κανονικά τις ενισχύσεις τους έξωθεν και φοροαρμέγουν τον ραγιά που νομίζει πως χρωστά. Έτσι συντηρούν το άθλιο καθεστώς, τους προπαγανδιστές του συστήματος που τρομάζουν τον κοσμάκη και τον έσχατο κομματικό στρατό που τους ακολουθεί ακόμη.
Βρισκόμαστε στην καρδιά της κρίσης. Τα πάντα δίπλα μας καταρρέουν. Ακόμη και οι στοιχειώδεις εξουσίες ανατίθενται στους μηχανισμούς της τρόικα και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Η φτώχια εξαπλώνεται και οι γείτονες εξ ανατολών σμίγουν λόγχες με τόκους για να μας κόψουν κομμάτια σάρκας και γης. Και όμως μέσα σ’ αυτόν τον ορυμαγδό οι λίστες της καθεστωτικής πλουτοκρατίας ανθούν και μεγαλώνουν καθημερινά. Το χρήμα έχει φύγει από τους χώρους εργασίας αλλά οι χρυσοκάνθαροι ενός ιδιόρρυθμου σοσιαλφιλελεύθερου καπιταλισμού προκαλούν με τα άκοπα περιουσιακά τους στοιχεία και τα δωράκια της αθλιότητος προς συγγενείς και αυλικούς όταν δίπλα τους Έλληνες υποφέρουν, πένονται και πεθαίνουν.
Βέβαια η ύπαρξη και μόνον Ελλήνων που σκέφτονται με το αίσθημα της ανθρωπιάς και του πατριωτισμού μέσα στην κοινωνία μας θλίβει πολύ τους συστημικούς μίδες. Τρελαίνονται στην ιδέα ότι υπάρχουν Έλληνες που αντιστέκονται και διεκδικούν. Η καθεστωτική θλίψη υπακούοντας στον νόμο της φύσης γεννάει παραφροσύνη σε σημείο τέτοιο ώστε να αρρωσταίνουν αν τους κάνουν παρατηρήσεις οι έμποροι των εθνών και να επιτίθενται με ψευτιές ή ακόμη και δολοφονικά εργαλεία στις απελευθερωτικές δυνάμεις του Λαϊκού Εθνικισμού και την υγιή λαϊκή βάση στο σύνολό της.
Κρούσματα φαινομενικής ψυχασθένειας και δολοφονικού περιθωρίου εμφανίζονται από αριστερούς δήθεν κοινωνικούς προστάτες ακόμη και στην νομή φαγητού και χαμόγελου σε πονεμένους συνανθρώπους μας. Βλέπουμε δηλαδή μια σύμπνοια μεταξύ κυβερνητικών και «αντιπολιτευόμενων» που ανήκουν ωστόσο στο ίδιο πολιτικάντικο φύραμα. Δεν πρόκειται για καταστάσεις ψυχιατρικού περιεχομένου αλλά για την περιχαράκωση κοινών πολιτικών θαμώνων στα τείχη του μισελληνισμού και της άκρατης αφαιμάξεως των Ελλήνων. Κοινό στοιχείο όλων αυτών των ελληνόφωνων νεοταξικών χωροφυλάκων είναι τα πολύ παχιά πορτοφόλια και η σχέση εξάρτησης υπαλλήλου έναντι του διεθνιστικού νεοταξισμού.
Μια από τις πρώτες ενέργειες που θα κάνει η επόμενη Λαϊκή Εθνικιστική Διακυβέρνηση της χώρας μας είναι η άμεση διερεύνηση των οικονομικών εγκλημάτων που έχουν διαπράξει οι εκφραστές της καθεστωτικής σήψης και η άμεση αναδιανομή του εθνικού εισοδήματος. Η αφαίρεση του συνόλου του παρανόμως αποκτηθέντος εισοδήματος από τους επαγγελματίες νεοταξίτες και κηφήνες και η απόδοση αυτού στον ελληνικό λαό που παράγει τον εθνικό πλούτο. Στους Έλληνες που μοχθούν, ιδρώνουν και ματώνουν προκειμένου να σταθεί έστω και τραυματισμένη η πατρίδα στα πόδια της.
Θα συνδέσουμε και πάλι τον πλούτο με την εργασία και τη γη αποκαθιστώντας την φυσική τάξη πραγμάτων στην οικονομία και την κοινωνία ολάκερη. Τα κλειδιά τής αληθινής ανάπτυξης θα πάνε στα χέρια Ελλήνων στο αίμα και την ψυχή. Θα αφαιρεθούν από τις καπιταλιστικές και σοσιαλιστικές παρέες, από τους καθωσπρέπει ινστρούχτορες της παγκοσμιοποίησης, τους ταραξίες των σαλονιών, τους τοκογλύφους πατρόνες και τις λαθρομεταναστευτικές ορντινάντσες τους. Το χρήμα θα σταματήσει να ταξιδεύει σε κοσμοπολίτικες θυρίδες και μπανανίες του εξωτερικού. Συνδικαλισταραίοι, ακαδημαϊκοί της πλάκας, εργολάβοι της διαφθοράς, παπαγαλάκια, πολιτικάντηδες και οικονομικοί κομισάριοι του συστήματος μαζί με τους ευνοημένους αυλικούς τους θα γίνουν παρελθόν.
Η φορά που έχει αυτή τη στιγμή αναπτυχθεί αποσκοπεί στη δημιουργία δύο και μόνον τάξεων. Στους λίγους και πλούσιους που αποτελούν την καθεστωτική τάξη και στους πολλούς, φτωχούς και υποταγμένους που επιδιώκεται να γίνουν λιγότεροι, φτωχότεροι και μη Έλληνες. Τα παραμύθια περί της δήθεν ταξικής πάλης και της ψεύτικης εθνικής σωτηρίας έχουν διαψευστεί πανηγυρικά.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα ανασυντάξει την πατρίδα μας διατηρώντας και αναπτύσσοντας τις δικές της δυνάμεις. Η αιμορραγία των δυναμικών στοιχείων της οικονομικής αλυσίδας στο εξωτερικό θα αναστραφεί με τον επαναπατρισμό αυτών των στοιχείων και την αποτροπή ενός νέου μεταναστευτικού ρεύματος. Η εργασία, η γη και το εισόδημα θα αποδοθούν αποκλειστικά στην εθνική εργατική και παραγωγική τάξη της χώρας με βάση την εντιμότητα, τις ικανότητες και τον πατριωτισμό. Και τα προϊόντα της υπεξαίρεσης θα γυρίσουν σε έθνος και λαό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου