Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ! Η Χρυσή Αυγή ενάντια στο διεφθαρμένο καθεστώς της συγκυβέρνησης

ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ! Η Χρυσή Αυγή ενάντια στο διεφθαρμένο καθεστώς της συγκυβέρνησης Η τριμερής συγκυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, μετρά ήδη επτά μήνες ζωής. Τα κόμματα που την απαρτίζουν, επιχείρησαν τον περασμένο Ιούνιο, να παρουσιάσουν το εγχείρημά τους ως μια νίκη της λογικής, απέναντι στον παραλογισμό της αντιμνημονιακής πτέρυγας. Διατείνονταν τότε προς τον Ελληνικό Λαό πως αφήνουν κατά μέρος τις όποιες μεταξύ τους πολιτικές διαφορές με μοναδικό γνώμονα ''το συμφέρον της Πατρίδος''. Την ίδια εκείνη εποχή, το μείζον πρόβλημα για το μεταπολιτευτικό καθεστώς της Προδοσίας, της διαφθοράς και της κομματοκρατίας, δεν ήταν ούτε τα εκατομμύρια των ανέργων, ούτε εκείνα των εξαθλιωμένων Ελλήνων, οι οποίοι ζούσαν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Το Καθεστώς υπέδειξε δια των κοινοβουλευτικών μαριονετών του διεθνούς σιωνισμού και των βουτηγμένων στη διαπλοκή μέσων ενημέρωσης, τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, ως τον υπ' αριθμό ένα εχθρό του. Και ορθώς έπραξε, ουδέποτε αρνηθήκαμε ότι είμαστε Εχθροί του σάπιου και διεφθαρμένου Καθεστώτος!
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα κατηγόρησε το μεταπολιτευτικό καθεστώς για την συρρίκνωση του Ελληνισμού σε όλα τα επίπεδα. Για την υπογεννητικότητα που πλήττει το Έθνος μας και η οποία αποτελεί το μείζονα εθνικό κίνδυνο! Για την απεμπόληση των αναφαίρετων ελληνικών δικαιωμάτων στην Κύπρο και την Βόρειο Ήπειρο και ακόμη περισσότερο για την ενδοτικότητα και την ηττοπάθεια στην εξωτερική πολιτική. Ενδοτικότητα και ηττοπάθεια, η οποία ρίχνει λάδι στη φωτιά των ανεδαφικών και -ιστορικώς και πολιτικώς- ατεκμηρίωτων διεκδικήσεων εις βάρος της Πατρίδος μας, εκ μέρους των Αλβανών, των Σκοπιανών και των Τούρκων. Εκείνοι, οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι, μας κατηγόρησαν ως φασίστες.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα κατηγόρησε το μεταπολιτευτικό καθεστώς για την Προδοσία του Έθνους, όπως αυτή έλαβε χώρα δια της υπογραφής των Μνημονίων. Η κοινοβουλευτική ηγεσία, μετά της αμέριστης συμπαράστασης και συνεργασίας της σύγχρονης πνευματικής ελίτ και του δημοσιογραφικού κόσμου, αποδέχτηκαν δίχως αντίσταση την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Τους υποδείξαμε ως τους υπεύθυνους της φτώχειας, η οποία βασανίζει έναν στους τρεις Έλληνες, της ανεργίας που εκτινάχτηκε στα ύψη, της στέρησης κάθε μελλοντικής ελπίδας, γι' αυτό τον Λαό. Εκείνοι, οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι, μας κατηγόρησαν ως φασίστες.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα κατηγόρησε το μεταπολιτευτικό καθεστώς για την ενθάρρυνση της εισβολής των κάφρων της Αφρικής και των βαρβάρων της Ασίας. Τις συνέπειες αυτής της κρατικής επιλογής(για την οποία μάλιστα το καθεστώς σπαταλούσε εκατομμύρια σε διαφημίσεις στις αρχές της δεκαετίας του 2000), τις βιώνει σήμερα ο Ελληνικός Λαός: ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητος, δολοφονίες, βιασμοί, ληστείες και προπαντός, ο εκφυλισμός του Λαού μας δια της πολυφυλετικής κοινωνίας, την οποία επιχειρεί δια της βίας να επιβάλλει το τοκογλυφικό καθεστώς το οποίο εξουσιάζει. Εκείνοι, οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι, μας κατηγόρησαν ως φασίστες.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα κατηγόρησε το μεταπολιτευτικό καθεστώς για την υφαρπαγή των κόπων και των θυσιών του Ελληνικού Λαού. Για την κλοπή των ασφαλιστικών ταμείων, για την καταλήστευση που συντελέστηκε στο Χρηματιστήριο, για τη σκανδαλώδη εξυπηρέτηση των συμφερόντων των Τραπεζών. Επιπρόσθετα, για την απάνθρωπη αντιμετώπιση των χαμηλοσυνταξιούχων, των πολυτέκνων και των ανέργων. Εκείνοι, οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι, μας κατηγόρησαν ως φασίστες.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα κατηγόρησε το μεταπολιτευτικό καθεστώς για τη διάλυση του Κράτους, όπως αυτή διαπιστώνεται σε κάθε τομέα του. Στην εσωτερική ασφάλεια, στην εξωτερική πολιτική, στην οικονομία, στην υγεία, στην παιδεία, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Μοναδικό μέλημα του Καθεστώτος, η οικονομική αφαίμαξη του Λαού μας, για να ικανοποιηθεί η δίψα για χρήμα του διεθνούς σιωνιστικού κεφαλαίου. Κι από την άλλη μεριά, το ίδιο αυτό Καθεστώς είναι εκείνο που αποβιομηχανοποίησε την Πατρίδα μας, διέλυσε την αγροτική παραγωγή και τώρα τσακίζει τη μεσαία τάξη, τόσο τους ελεύθερους επαγγελματίες, όσο και τους μισθωτούς. Στόχος τους, να καταστεί ο Ελληνικός Λαός, σκλάβος των πολυεθνικών, οι οποίες θα βάλουν χέρι στον εθνικό μας πλούτο, με τις ευλογίες του ένοχου πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου το οποίο τυραννικά εξουσιάζει. Εκείνοι, οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι, μας κατηγόρησαν ως φασίστες.
Επτά ολόκληροι μήνες, μέσα στους οποίους απέδειξε η συγκυβέρνηση των πρόθυμων υποτακτικών του διεθνούς σιωνισμού, το απάνθρωπο και ανθελληνικό της προσωπείο. Επτά μήνες, στους οποίους η κυβέρνηση Σαμαρά και τα στρατευμένα μέσα ενημέρωσης, διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, ισχυριζόμενοι πως οι θυσίες του Λαού πιάνουν τόπο. Η ελπίδα του Λαού να ανταποκριθεί στα νέα φορολογικά μέτρα του Καθεστώτος έρχεται να συντριβεί μπρος στην ανακοίνωση νέων μέτρων, σκληρότερων και ακόμη πιο άδικων από τα προηγούμενα. Και οι κοινοβουλευτικοί προδότες συνεχίζουν το όργιο της καταλήστευσης του Ελληνικού Λαού, σκορπώντας θάνατο και εξαθλίωση σ' εκείνον και χαμόγελα στους τραπεζίτες και τη διεθνή τοκογλυφική συμμορία.
Ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κι εκείνος της ΔΗΜ.ΑΡ., δηλώνουν με κομπασμό, υπερήφανοι και ικανοποιημένοι από την έως τώρα προσπάθεια του Λαού. Ναι, οι υπεύθυνοι της δυστυχίας και της εξαθλίωσης του Λαού μας, έχουν το θράσος να αποκαλούν ''προσπάθεια'' την λαφυραγώγηση του Ελληνικού Λαού από τα γεράκια του διεθνούς σιωνισμού. Η ''προσπάθεια'' είναι προφανώς η συνέχεια εκείνης της γελοίας απόπειρας του καθεστώτος των διεφθαρμένων, να θέσει τον όρο ''οικονομικός πατριωτισμός'' στις ζωές των Ελλήνων. Τι έπραξε όμως το καθεστώς στους επτά αυτούς μήνες; Όσο και να ψάξει κανείς, δεν δύναται να περιγράψει το πνεύμα της κυβερνήσεως Σαμαρά, καλύτερα από τον ίδιο τον πρόεδρό της. Εκείνος, απαντώντας σε ερώτηση του πρώην υφυπουργού εργασίας, για το πώς θα έπρεπε να ανταποκριθούν τα υπουργεία στις απαιτήσεις της τρόικας, απάντησε ωμά και δίχως περιστροφές: ''Θα κάτσουμε στα τέσσερα''! Μα έτσι είχε μάθει μέχρι τώρα ο πρωθυπουργός, δεν είναι δυνατόν να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη. Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν εκείνων των αφελών που εξαπατήθηκαν για πολλοστή φορά στις εκλογές του 2012. Εκείνων που πλανήθηκαν από τις δεσμεύσεις Σαμαρά για επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου, για την μη περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων. Την επόμενη φορά Ελληνικέ Λαέ, αντιμετώπισε τον πρωθυπουργό σου, τους κυβερνητικούς του εταίρους και ολόκληρο το καθεστώς της σαπίλας και διαφθοράς, κατά τον ίδιο τρόπο που τον αντιμετωπίζει η τρόικα. Καθώς φαίνεται, το διεφθαρμένο σύστημα δεν καταλαβαίνει με άλλο τρόπο...
Ήρθε κι εκείνος, ο αρλεκίνος της πολιτικής, εκείνος που καμαρώνει για  το γεγονός ότι έχει πολλούς φίλους μασόνους, να ''ανακαταλάβει'' τις πόλεις μας! Ξεκίνησε μια σταυροφορική επιχείρηση, για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης. Εκτός από τον πομπώδη τίτλο ''Ξένιος Ζευς'', η όλη επιχείρηση είχε και διατηρεί ακόμη, όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία απαιτούνται για να της αποδοθεί ο χαρακτηρισμός φιάσκο! Ο νέος Ροβεσπιέρος των Επτανήσων κατόρθωσε να συλλάβει περί τις 4.οοο λαθροεισβολείς! Κατόπιν, τους στέλνει για διακοπές στα κέντρα κράτησης, στα οποία οι συνθήκες είναι ιδανικές: κλιματισμός, θέρμανση, φαγητό, τη στιγμή που χιλιάδες συμπατριωτών μας, αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες βιοπορισμού, των ίδιων και των οικογενειών τους. Ενώ ο νέος Ροβεσπιέρος, επαίρεται στα μέσα μαζικής αποβλάκωσης για τις προσωπικές του ''επιτυχίες'', φυλλάδες του εξωτερικού οικτίρουν το Ελληνικό Έθνος, του οποίου η πάλαι ποτέ απαστράπτουσα πρωτεύουσα, κατέστη κακέκτυπο της Βαγδάτης. Ακόμη χειρότερα, την ώρα που το υπουργείο του Ροβεσπιέρου στέλνει δελτία Τύπου για τα αποτελέσματα του ''Ξένιου Δία'', οι Έλληνες πολίτες δολοφονούνται μέσα στα ίδια τους τα σπίτια, γέροντες δέρνονται ανηλεώς και γυναίκες βιάζονται από τα ανθρωποειδή που έχουν κατακλύσει την Ελληνική Πατρίδα. Όμως αυτές οι ειδήσεις, είναι απαγορευμένες για τα κανάλια των μεγαλοεργολάβων, τα οποία στήριξαν και στηρίζουν το καθεστώς της ρεμούλας. Στηρίζουν, γιατί είναι καταχρεωμένα, αλλά παρά ταύτα δε κλείνουν, μα παραμένουν για να εκπέμψουν το δηλητήριο του ανθελληνικού τους μίσους.Τα φερέφωνα του καθεστώτος βέβαια δεν αμελούν τα κηρύγματα για τον ''αισχρό ελληνικό ρατσισμό'' εις βάρος των μεταναστών! Στη δημόσια ασφάλεια απέτυχε, όμως ας είναι, η κοινοβουλευτική κλίκα τα πάει καλά στην εξωτερική πολιτική και την άμυνα! Εκεί έχουμε τον κύριο Αβραμόπουλο, εγγύηση για το υπουργείο... Πήγε με τυμπανοκρουσίες στη Λιβύη, για να λάβει τη θετική ανταπόκριση των Λιβύων στο ζήτημα της ανακήρυξης της ελληνικής ΑΟΖ. Εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπέστατο ''όχι'', το οποίο σκίασε τα χαμόγελα του ταξιδιού. Όχι από ποιούς; Από τους Λίβυους, εκείνους που έστελναν κατά εκατοντάδες τους εξεγερμένους κατά του Καντάφι, για να νοσηλευτούν σε ελληνικά νοσοκομεία. Πόσο αστεία είναι η πολιτική ηγεσία αυτού του τόπου και πόσο δυστυχής αυτή Πατρίδα με αυτούς τους ψοφοδεείς στο τιμόνι της.
Δε πειράζει, τουλάχιστον στα Βαλκάνια πάμε καλά! Οι Τούρκοι έχουν στήσει χορό στην άλλοτε ελληνική λίμνη, στο Αιγαίο. Επιπλέον, τουρκικές εταιρείες αγοράζουν τη μια μετά την άλλη τις ελληνικές μαρίνες, στις οποίες θα κυματίζει πλέον η ημισέληνος. Οι σκέψεις περί ανακήρυξης της ελληνικής ΑΟΖ, θα μείνουν σκέψεις, διότι η πολιτική ηγεσία της Ελληνικής Δημοκρατίας οφείλει να λάβει πρώτα την έγκριση των Αμερικανών και κυρίως, του κυρίου Νταβούτογλου. Του κυρίου Νταβούτογλου, τον οποίο η πολιτική μας ηγεσία αντιμετωπίζει, όπως ένας υποτελής το Σουλτάνο του. Η ελληνική Θράκη διοικείται άτυπα από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, με την ανοχή της κυβέρνησης των προδοτών και με την ανοιχτή υποστήριξη των αριστερών ανθελλήνων του Σύριζα. Εκείνων των αριστερών τάχα ανθρωπιστών, οι οποίοι δε διστάζουν να τεθούν στην Αθήνα υπό τις πράσινες σημαίες του φονταμελιστικού Ισλάμ και στη Θράκη υπό τη κόκκινη σημαία με την ημισέληνο.
Στα βόρεια σύνορα, ένα κρατίδιο το οποίο συντηρείται από το ΝΑΤΟ και το οποίο μαστίζεται από τις συγκρούσεις Αλβανών και Σλάβων, κρατά δέσμια την ελληνική εξωτερική πολιτική επί τρεις δεκαετίες. Επιπλέον, περιμένει η Ελληνική Δημοκρατία τον κάθε κύριο Νίμιτς, να μας αναγγείλει εάν η Μακεδονία είναι ελληνική ή όχι. Αλίμονο! Πόσο γρήγορα απεμπόλησε η κοινοβουλευτική μας δημοκρατία, το Αίμα του Παύλου Μελά και των αγωνιστών του Μακεδονικού Αγώνος, εκείνων των σπουδαίων Ανδρών οι οποίοι δεν ανέμεναν κανέναν τυχάρπαστο για να διεκδικήσει τα ελληνικά δίκαια, παρά απαίτησαν δικαιοσύνη κατά τον τρόπο που τους δίδαξαν οι Πρόγονοί τους. Και ο πατροπαράδοτος ελληνικός τρόπος, ορίζει πως η μόνη δικαιοσύνη είναι το σπαθί! Λόγοι κενοί ουσίας για τα ψοφίμια, των οποίων ανώτερο ιδανικό είναι η κοινοβουλευτική ψευτοδημοκρατία, δηλαδή η καταλήστευση του Λαού και της Πατρίδος μας.
Μάθανε πως η κυβέρνηση Σαμαρά ξεπουλιέται και πλάκωσαν και οι κατσαπλιάδες. Εκείνος ο λαός που θεωρούσε τον Χότζα δημιουργό του σύμπαντος, το συνονθύλευμα των άξεστων του οποίου η πνευματική ελίτ συλλαμβάνεται για κλοπές σε εμπορικά καταστήματα, οι δε υπουργοί του επισκέπτονται γειτονικά κράτη με κλεμμένα οχήματα, ονειρεύεται τη ''μεγάλη Αλβανία''! Μια μεγάλη Αλβανία, με ελληνικά εδάφη προσαρτημένα! Και βεβαίως, δε μπορούμε να στερήσουμε τα όνειρα από ένα λαό. Μπορούμε όμως να τους ξυπνήσουμε και να τους επαναφέρουμε στην ιστορική πραγματικότητα, εκείνη που απαιτεί τη δικαίωση των θυσιών του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και την εφαρμογή του πρωτοκόλλου της Κέρκυρας, το οποίο ορίζει αυτονομία για την Βόρειο Ήπειρο. Ας είμαστε όμως ρεαλιστές: οι Αλβανοί έχουν ένα όνειρο, οι κοινοβουλευτικοί απατεώνες που εξουσιάζουν τη Πατρίδα μας όχι μόνο δεν έχουν, αλλά η παρουσία τους και μόνον, προκαλεί εφιάλτες σε ολόκληρο τον Ελληνισμό.
Για τη δημόσια υγεία και τη δημόσια παιδεία, τα λόγια περιττεύουν. Η κοινοβουλευτική δημοκρατία, έφερε τα γενόσημα φάρμακα, για να πειραματιστούν κάποιοι με τον Ελληνικό Λαό, ενώ τα νοσοκομεία στερούνται και τα βασικά ακόμη είδη για τη περίθαλψη των ασθενών. Σε περίπτωση που απαιτηθεί νοσηλεία, αν είσαι συγγενής κάποιου κομματικού τρωκτικού, υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες ανάρρωσης. Αν ανήκεις στη μάζα των κοινών θνητών, σου απομένει η προσευχή, η νηστεία και κάποιο τάμα στο εγγύτερο εκκλησάκι. Η δημόσια παιδεία προοδεύει αφού η κλίκα των μαρξιστών καθηγητών και δασκάλων έχει κατορθώσει να την υποβαθμίσει σε επίπεδα Αφρικής. Μα πώς θα νιώσουν σα στο σπίτι τους οι αγαπημένοι, της αριστερής παρανόησης και όχι διανόησης, μετανάστες; Οι μαθητές υποσιτίζονται και λιποθυμούν στις σχολικές αίθουσες, δεν έχουν θέρμανση (μη περιμένετε δα, να έχουν τα σχολεία τις ανέσεις των κέντρων κράτησης των μεταναστών!), κάποιοι δεν έχουν ούτε βιβλία, αλλά δεν είναι αυτό κάποιο σοβαρό πρόβλημα για τις ενώσεις δασκάλων και καθηγητών. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σύγχρονο δημοκρατικό και παγκοσμιοποιημένο κέντρο εκπαίδευσης δούλων (ο όρος σχολείο είναι πια καταχρηστικός), είναι η επανεμφάνιση του Εθνικισμού! Πού ακούστηκε μαθητές να αρνούνται να συμμετάσχουν στο πανηγυράκι του πολυτεχνείου; Πώς είναι δυνατόν, στην κατεχόμενη Ελλάδα του 2013 να απαιτούν μαθητές να υψωθεί η Ελληνική Σημαία στον ιστό του σχολείου τους; Πώς γίνεται να αμφισβητούν την μαρξιστική εκδοχή της ιστορίας, όπως αυτή καταγράφεται στα σύγχρονα βιβλία; Και πολύ περισσότερο, πώς επιτρέπεται, μαθητές να φωνάζουν στα σχολεία ''Αίμα-Τιμή-Χρυσή Αυγή'';
Η Δικαιοσύνη έρχεται να κερδίσει τις εντυπώσεις για μια ακόμη φορά. Οι φυλακές αν δε γέμισαν ακόμη, θα γεμίσουν από τον ''διεφθαρμένο Ελληνικό Λαό'', ο οποίος αδυνατεί να πληρώσει τους φόρους που μοιράζει σαν καραμέλες ο κύριος Στουρνάρας. Αλλοδαποί δολοφόνοι πολιτών και αστυνομικών αφήνονται ελεύθεροι, στο όνομα ενός παράλογου ανθρωπισμού. Βιαστές και παιδεραστές, αποφυλακίζονται ή αθωώνονται ακόμη, διότι ναι μεν διέπραξαν εγκλήματα, αλλά δε διέπραξαν το κατά τους δημοκράτες αισχρότερο: να αδυνατούν να πληρώσουν τους φόρους! Για την οικονομία τέλος, δεν έχουμε να πούμε και πολλά. Ο πρωθυπουργός είπε ότι οι θυσίες του Λαού δε πήγαν χαμένες. Μα φυσικά και δεν πήγαν, κονόμησαν χοντρά τα αφεντικά του, της παγκόσμιας τοκογλυφικής συμμορίας! Νέοι φόροι, διότι τα παλαιά ''τελευταία μέτρα'', ήταν ''τελευταία'', την περασμένη χρονιά! Τώρα κορόιδα της μεταπολιτευτικής χούντας, πληρώστε ''δημοκρατία''!
Εάν το Καθεστώς των κοινοβουλευτικών Προδοτών και ληστών του Ελληνικού Λαού και μαζί και οι καλοπληρωμένοι ρουφιάνοι των μέσων ενημέρωσης μας χαρακτηρίζουν κίνδυνο γι' αυτή τη κοινοβουλευτική δικτατορία, τότε ναι! Είμαστε ο μοναδικός θανάσιμος κίνδυνος για το καθεστώς των διεφθαρμένων, το καθεστώς του ξεπουλήματος και της εξαθλίωσης! Αποτελεί μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα ότι ο Ελληνικός Λαός πλήρωσε ακριβά την είσοδο στη ζώνη του ευρώ. Πλήρωσε όμως και πληρώνει ακόμα χρυσή, τη διεφθαρμένη και ανθελληνική γενιά του πολυτεχνείου, η οποία στελέχωσε και διοικεί το Καθεστώς της σαπίλας!
Εν κατακλείδι, ο Ελληνικός Λαός βίωσε επτά μήνες εντατικοποίησης της κρατικής τρομοκρατίας των φόρων. Βίωσε πείνα,ανασφάλεια, εγκληματικότητα, κρατική αδιαφορία και κυρίως, στερείται ενός εθνικού οράματος για να πορευτεί στο μέλλον. Ως εκ τούτου, δε μπορεί παρά να είναι αυτός ο κυρίαρχος στόχος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος: να δώσει Εθνικό Όραμα σε ένα Περήφανο κι Ένδοξο Λαό! Για εμάς δεν απομένει άλλη οδός, από την οδό του Αγώνα και της επιτυχίας. Είναι αδιάφορο αν ο Αγώνας αυτός θα είναι δύσκολος ή εύκολος - εν πάσει περιπτώσει δεν θα είναι δυσκολότερος από τους αγώνεςτων προγόνων μας.. Ως αμετανόητα ρομαντικοί Ιδεολόγοι, κυνηγούμε το ακατόρθωτο. Ως ρεαλιστές Εθνικιστές όμως, αγωνιζόμαστε για την ταχύτερη έλευση του αναπόφευκτου!
Για την Πατρίδα και το Λαό μας, Λαϊκός Εθνικισμός Τώρα!
Ευάγγελος Καρακώστας
Πυρήνας Λιβαδειάς


xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου