Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Εμετική ομολογία ΚΚΕ εναντίον των Ελλήνων Εργαζομένων





Εμετική ομολογία ΚΚΕ εναντίον των Ελλήνων Εργαζομένων
Διαβάσαμε σήμερα στην ηλεκτρονική έκδοση του «Ριζοσπάστη» ένα κείμενο που αφορά την από τις 15 Δεκεμβρίου παναττική δράση της Χρυσής Αυγής, στα πλαίσια της «Ένωσης Ελλήνων Επαγγελματιών», όπου μοιράστηκε φυλλάδιο ενημερωτικού περιεχομένου σε καταστηματάρχες και καταναλωτές. Δεν θα σχολιάσουμε, φυσικά, την αμηχανία που προκλήθηκε στο Ιδεολογικό τμήμα του ΚΚΕ και η οποία γίνεται εμφανής από το ότι απαιτήθηκε ένας μήνας για να ψελλίσουν μια απάντηση, ασχέτως της ανεπάρκειας της. Δεν θα σχολιάσουμε, επίσης, το γεγονός ότι δεν κατέστη δυνατόν να διαβάσουμε το εν λόγω «άρθρο» στην έντυπη έκδοση του «Ριζοσπάστη», αφού οι «σύντροφοι» στις ενημερωτικές τους δράσεις πουλάνε… καπιταλιστικότατα την φυλλάδα τους, σε αντίθεση με την Χρυσή Αυγή που παρέχει στον Λαό την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" δωρεάν.
Επίσης δεν θα μπούμε στην διαδικασία σχολιασμού της επιθέσεως που είχε εξαπολύσει το ΚΚΕ εναντίον της Χρυσής Αυγής στο θέμα του κοινωνικού έργου του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, την στιγμή που η ανεργία χτυπά τους Έλληνες με πρωτόγνωρη ισχύ. Μάλλον τα ορφανά του Στάλιν επιθυμούν να παραμένουν άνεργοι οι Έλληνες. Αυτό δείχνουν και οι πρωτοχρονιάτικες απολύσεις που πραγματοποίησαν οι κομματικές επιχειρήσεις του ΚΚΕ.
Ας μείνουμε όμως στο ζητούμενο: Η Χρυσή Αυγή στις 15 Δεκεμβρίου μοίρασε στους Έλληνες ένα κείμενο που τους γνωστοποιούσε στους Έλληνες το κόστος που έχει στην ίδια τους την επιβίωση η λαθρομετανάστευση. Το ΚΚΕ με έναν μήνα καθυστέρηση αντιδρά στο εν λόγω φυλλάδιο της Χρυσής Αυγής, αντιδρώντας ακόμα και στην ανασύσταση της Ελληνικής Παραγωγής και την πολυπόθητη αυτάρκεια. Ας δούμε όμως την ανακοίνωση του ΚΚΕ πριν προχωρήσουμε στο σχολιασμό της:
«Χολή ενάντια στους Ελληνες βιοπαλαιστές που απασχολούν στη δουλειά τους μετανάστες εργάτες, αλλά και ενάντια στα χειμαζόμενα λαϊκά στρώματα που ελέω καπιταλιστικής κρίσης και ακρίβειας στρέφονται αναγκαστικά και σε μετανάστες μικροπωλητές για να προμηθευτούν τα στοιχειώδη, χύνει με δύο απαράδεκτες ανακοινώσεις της η νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Κάνοντας στην πράξη αβάντες στο μεγάλο κεφάλαιο, τους μεγαλεμπόρους, υποκινεί το λεγόμενο κοινωνικό αυτοματισμό, σπέρνει τη διχόνοια στους ανθρώπους του μόχθου, καλεί μάλιστα τον κόσμο να μπαίνει σε μαγαζιά που απασχολούν ξένους εργάτες και να απειλεί τους μικρομαγαζάτορες.
Η νεοεμφανιζόμενη «Ενωση Ελλήνων Επαγγελματιών», που έστησαν τα φασιστοειδή, διανέμει ανακοινώσεις σε μικρεμπόρους και ελευθεροεπαγγελματίες, όπου κάνει γαργάρα τον «ανταγωνισμό», ουσιαστικά την ισοπέδωση που υφίστανται από μονοπώλια, όσα θέριεψαν ελέω πολιτικής ΕΕ - κυβερνήσεων, πολιτική που και η Χρυσή Αυγή υπηρετεί. Σκόπιμα και αποπροσανατολιστικά φορτώνει όλα τους τα προβλήματα στις «ανθελληνικές κυβερνήσεις» και τους «λαθρομετανάστες», ότι στέλνουν πολλά εμβάσματα στις χώρες καταγωγής τους, λες και γι' αυτό συνθλίβονται οι Ελληνες μικρομεσαίοι. Μαγαζάτορες που η οργάνωση φτάνει στο σημείο να τους «καρφώνει» λέγοντας ότι τα εμβάσματα «είναι παράγωγα ΥΠΟΠΤΩΝ και ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ συναλλαγών όπως και ΜΙΣΘΩΝ που σε βάρος του Ελληνα εργαζόμενου καρπούνται όλοι αυτοί που, ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ κάποιες φορές, απασχολείς στην επιχείρησή σου». Εμμεσα τους ζητά να διώξουν όσους μετανάστες βιοπαλαιστές απασχολούν, με σλόγκαν του τύπου «για να δημιουργήσουμε ξανά από την αρχή την ελληνική βιομηχανία». Να αναστήσουν, δηλαδή, οι μικροβιοτέχνες και επιτηδευματίες τις βιομηχανίες, το μεγάλο κεφάλαιο, τους μεγαλοκαρχαρίες που τους καταπίνουν έναν έναν, καθαρίζοντας την αγορά σε όφελός τους...
Ανάλογου ύφους και περιεχομένου ανακοίνωση διακινεί η Χρυσή Αυγή προς τους «φίλους καταναλωτές», όπως τους λέει. Οτι «κάθε ευρώ που προσφέρεις στους λαθραίους και παράνομους επαίτες των φαναριών, κάθε ευρώ που σπαταλάς αγοράζοντας λαθραία και παράνομα προϊόντα, κάθε ευρώ που δίνεις σε επαγγελματίες που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ απασχολούν ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, κάθε ευρώ που ξοδεύεις απασχολώντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ λαθρομετανάστες σε οικιακές εργασίες, φεύγει από τη χώρα σου (...)».
Τσιράκι του συστήματος, η Χρυσή Αυγή επίτηδες αποσιωπά ζητήματα χιλιοειπωμένα, αποδεκτά ακόμα και για υπηρεσίες του αστικού κράτους. Π.χ., υπάρχει επίσημη τοποθέτηση του ΣΔΟΕ, ότι δεν είναι εφικτός ο έλεγχος εισαγωγής των εμπορευμάτων του «παρεμπορίου», γιατί γίνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ. Αρα, το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι αποτέλεσμα της «ελεύθερης αγοράς», της γνωστής ελευθερίας κυκλοφορίας εμπορευμάτων, αποτέλεσμα του Μάαστριχτ που υποστηρίζουν τα κόμματα του «ευρωμονόδρομου».
Παρακάτω η οργάνωση καλεί τους καταναλωτές: «Προτίμησε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ προϊόντα και στήριξε τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα που απασχολούν ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ εργαζόμενους (...) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥ Ενημέρωσε τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της περιοχής που κατοικείς και απασχολούν παρανόμως λαθρομετανάστες ότι ΔΕΝ θα τους προτιμάς για τις αγορές σου. ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΣ άλλο έδαφος σε αυτούς που εγκληματούν κατά της πατρίδας και της οικογένειάς σου». Να τσακώνεται, δηλαδή, σε κάθε γειτονιά ο ένας λαϊκός άνθρωπος με τον άλλον για χάρη των φασιστοειδών και προς όφελος των μεγαλοκαρχαριών...»
Προκρίνει, δηλαδή, το ΚΚΕ τον αθέμιτο ανταγωνισμό των λαθρομεταναστών ενάντια στους Έλληνες εργαζομένους και χειροκροτεί τα πάσης φύσεως λαμόγια που αφήνουν άνεργους τους συνέλληνες μας προκειμένου να γλιτώνουν τα λεφτά των ενσήμων. Επικροτεί δε και το παρεμπόριο που φέρνει στην απελπισία τους Έλληνες μαγαζάτορες. Οι δε λαθρομετανάστες γίνονται «μεροκαματιάρηδες», θυμίζοντας άμεσα τα δημοσιεύματα για «το παλικάρι από το Μπαγκλαντές», που αναφέρονταν στον έμπορο ναρκωτικών που εφονεύθη στην οδό Στρατηγού Καλάρη, στα πλαίσια ξεκαθαρίσματος λογαριασμών του κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών. Για την δήλωση ότι η ανασύσταση της Ελληνικής Παραγωγής θα είναι ανάσταση του «μεγάλου κεφαλαίου», θα παραπέμψουμε απλά στην δήλωση του Νίκου Καζαντζάκη ότι «ο κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα». 

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου