Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΝΕΤΑ ΤΟ 20%


Δεν το λένε μόνον οι Χρυσαυγίτες. Το λένε και στη ΝΔ, το έχει προβλέψει μάλιστα εδώ και μερικούς μήνες πρώτος ο Κ. Καραμανλής όταν είχε δηλώσει πως στις ερχόμενες εκλογές η ΧΑ θα λάβει πάνω από το 20%.. 

Και το τελευταίο γκάλοπ της VPRC δίνει ποσοστά που με αναγωγή στην μονάδα, φτάνουν την Χρυσή Αυγή στο ποσοστό του 20% και ας ψαλιδίζονται επίτηδες τα πραγματικά ποσοστά του κόμματος από όλες τις δημοσκοπικές εταιρίες ! Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο κι επειδή η τρικομματική κυβέρνηση βλέπει ότι υπάρχουν σημαντικές απώλειες των ποσοστών της με αντίστοιχη αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, έχουν επιδοθεί σε αγώνα να ανακόψουν την ραγδαία άνοδό της. 

Η επιχείρηση-αντιρατσιστικός νόμος που εμπνεύστηκε εσχάτως ο Βενιζέλος, ήταν σχεδιασμός για τον εξοβελισμό της Χρυσής Αυγής ακόμη και από την Βουλή. Ο μεγαλύτερος φόβος του σάπιου πολιτικού συστήματος είναι η Χρυσή Αυγή.... Γι’ αυτό στην επιχείρηση-διάλυση της Χρυσής Αυγής έχουν επιστρατευτεί και οι… εταίροι-τοκογλύφοι ακόμα και ιεράρχες!!!!  

Πυρ ομαδόν κατά της Χρυσής Αυγής ώστε ο κόσμος να υποστεί την ανάλογη χειραγώγηση και να κατευθύνει την ψήφο του προς ελεγχόμενα από τους… κατακτητές κόμματα. Κακά τα ψέματα. Οι τοκογλύφοι-δανειστές-κατακτητές της Ελλάδος, θεωρούν ότι μπορούν να ελέγξουν απόλυτα τη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ. Το μόνο κόμμα που γι’ αυτούς είναι εντελώς ανεξέλεγκτο, είναι η Χρυσή Αυγή. Και θεωρώντας βέβαιο ότι οι ψηφοφόροι μέσω της Χρυσής Αυγής θα εκφράσουν την αντίστασή τους, προσπαθούν με κάθε τρόπο να ανακόψουν την πορεία της. Aκόμη και με τον Καμίνη! Μια πορεία, που όπως δείχνουν τα στοιχεία, σκαρφαλώνει με άνεση στο ποσοστό του 20% χτυπώντας ακόμη και την 2η θέση. 

Οι όποιες ψεύτικες ενέσεις-ψέματα ότι η οικονομία βελτιώνεται, ότι φαίνεται φως στο τούνελ κ.λ.π. δεν αλλάζουν την τραγική πραγματικότητα που βιώνει ο λαός ενώ οι "αντιρατσιστικοί νόμοι" των διεφθαρμένων και οι γελοίοι Καμίνηδες, εξαγριώνουν ακόμα περισσότερο τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι στρέφονται όλο και περισσότεροι προς τη ΧΑ όχι τόσο για να βρουν εκεί μία ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο αλλά για να τιμωρήσουν αυτή τη διεφθαρμένη γενιά του Πολυτεχνείου και της Μεταπολίτευσης που τους οδήγησε στην ανέχεια, στον όλεθρο και την καταστροφή της πατρίδας μας. Πρώτος σκοπός πλέον των Ελλήνων είναι να τιμωρήσουν και να εκδικηθούν αυτό το άθλιο, σαθρό και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και αυτό θα φανεί πολύ σύντομα. 

Και όσο πιο πίσω γίνουν οι εκλογές τόσο περισσότερο μπροστά θα βρεθεί η ΧΑ. Μη σας κάνει καθόλου εντύπωση εάν στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές δείτε Δημάρχους της ΧΑ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, ούτε εάν θα δείτε στις βουλευτικές εκλογές ακόμα και πρώτο το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου.. Κρατήστε αυτά τα γραπτά. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου