Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Εικόνες ντροπής σε διανομή τροφίμων στο κέντρο της Αθήνας - Κάντε μία σύγκριση... - ΒΙΝΤΕΟ


Εικόνες ντροπής σε διανομή τροφίμων στο κέντρο της Αθήνας - Κάντε μία σύγκριση... - ΒΙΝΤΕΟ
Εικόνες ντροπής, οι οποίες καταδεικνύουν την απόγνωση στην οποία έχει περιέλθει ο Λαός μας συνεπεία των μνημονιακών επιλογών του αντεθνικού Καθεστώτος είχαμε σήμερα το πρωί στο κέντρο των Αθηνών. Παραγωγοί και επαγγελματίες λαϊκών αγορών, στα πλαίσια των διαμαρτυριών για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους, προχώρησαν στη δωρεάν διανομή τροφίμων προϊόντων τους.
Στο μετρό του Μεταξουργείου λοιπόν, υπό συνθήκες απόλυτου ευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να λάβει λίγα τρόφιμα, τα οποία όμως είναι απολύτως αναγκαία για την καθημερινή επιβίωση. Μέσα σε ένα ανοργάνωτο πλήθος με παντελή την απουσία τάξης και ελέγχου, τυχεροί στάθηκαν εκείνοι οι οποίοι άντεξαν στο συνωστισμό και στους διαπληκτισμούς, κατορθώνοντας να φτάσουν κοντά στους πάγκους και τα φορτηγά απ' όπου μοιράζονταν τα τρόφιμα. Ήταν μάλιστα τέτοιο το χάος ώστε οι επαγγελματίες φοβούμενοι την ορμή του πλήθους προσπάθησαν να απομακρύνουν τα φορτηγά! Οι πολίτες άρχισαν να τρέχουν πίσω από τα φορτηγά, από τα οποία εκτοξεύονταν οι τελευταίες σακούλες με τρόφιμα. Ο κόσμος μάλιστα παρέμενε στο σημείο και μετά τη φυγή των φορτηγών, μαζεύοντας υπολείμματα λαχανικών τα οποία είχαν πεταχτεί καταμεσής του δρόμου.
Σε αυτό το άθλιο σκηνικό, το οποίο αποτελεί το πραγματικό όνειδος του μεταπολιτευτικού Κράτους της εξαθλίωσης, δεν είχαμε φυσικά καμία αντίδραση του Καθεστώτος της σαπίλας, το οποίο τη Μεγάλη Πέμπτη στη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής επιδόθηκε στην άσκηση τρομοκρατίας έναντι των Ελλήνων Εθνικιστών και του Λαού, επιχειρώντας να τη ματαιώσει. Καθώς φαίνεται όμως, δεν είναι γενικά οι διανομές τροφίμων εκείνες οι οποίες ενοχλούν το Κράτος του μνημονίου, αλλά συγκεκριμένα οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Να υπενθυμίσουμε πως το ίδιο ακριβώς σκηνικό είχε συμβεί σε διανομή παραγωγών στη Πλατεία Συντάγματος, λίγες μέρες πριν την ρίψη χημικών και την απαγόρευση της διανομής της Χρυσής Αυγής, στο ίδιο σημείο τη Μεγάλη Εβδομάδα. Σε αντίθεση με τις σημερινές εικόνες οι οποίες κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου, οι διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής διακρίνονται από την τάξη, την οργάνωση και τον απόλυτο έλεγχο. Διότι σκοπός του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών δεν είναι η καταρράκωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας αλλά η αλληλεγγύη προς τον Ελληνικό Λαό! 
http://xristospappas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου