Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΣ Ο ΝΟΜΟΣ-ΤΕΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



MASON678
Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενη ανάρτηση, τις τελευταίες τρεις ημέρες συνέρχεται στην Βουδαπέστη –για να υπογραμμιστεί η άνοδος του αντισιωνισμού στην Ευρώπη- το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο (ΠΕΣ). Χθες το βράδυ, η ολομέλεια του συνεδρίου ενέκρινε μια απόφαση με την οποία καλεί την κυβέρνηση της χώρας να αναγνωρίσει πως το Γιόμπικ αποτελεί «μια θεμελιώδη απειλή για την δημοκρατία της Ουγγαρίας»:
«Πρέπει να αναληφθεί τώρα αποφασιστική δράση από όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις εναντίον αυτών των σύγχρονων εκφάνσεων του εξτρεμισμού. Κάνουμε έκκληση προς τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Ορμπάν να υπογράψει μια διεθνή διακήρυξη για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού».
Επίσης, σύμφωνα με είδηση που μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στη σιωνιστική συνέλευση «συζητήθηκε επίσης η άνοδος κομμάτων της ακροδεξιάς, όπως η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, η οποία συγκέντρωσε 7% στις περυσινές εκλογές εν μέσω της βαθιάς οικονομικής κρίσης». Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ΑΠΕ, ο πρόεδρος του ΚΙΣ Ελλάδος ενημέρωσε τους υπολοίπους ηγέτες του σιωνισμού, ότι κατόπιν ενεργειών του, η κατοχική μνημονική συγκυβέρνηση της εξαθλίωσης των Ελλήνων αποφάσισε να φέρει στη βουλή τον γνωστό νόμο-τερατούργημα και εξέφρασε την ελπίδα ότι με το νόμο αυτό η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού θα… σβήσει. Ιδού το αυτούσια δημοσίευμα του ΑΠΕ:
«Ο Σέπερντ σημείωσε ότι το ποσοστό της ΧΑ αυξήθηκε στις δημοσκοπήσεις μετά τις εκλογές, ενώ ανέφερε πως η ελληνική κρίση ήταν τόσο απασχολημένη με τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, που δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει άμεσα στην πρόκληση. Ο Δαυΐδ Σαλτιέλ, πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας, συμφώνησε με την τοποθέτηση αυτή και είπε στη γενική συνέλευση ότι “η χώρα μας κατελήφθη εξαπίνης”. Ωστόσο ο Σαλτιέλ σημείωσε πως η κυβέρνηση, ύστερα από σχετικές πρωτοβουλίες του ΠΕΣ, τον διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα θέσει στη βουλή προς ψήφιση ένα νομοσχέδιο το οποίο θα θέτει εκτός νόμου την υποκίνηση μίσους εναντίον ανθρώπων λόγω της φυλής τους, της θρησκείας τους, της εθνότητάς τους ή του σεξουαλικού τους προσανατολισμού, μετατρέποντάς την σε κακούργημα το οποίο θα επισύρει ως και έξι χρόνια κάθειρξη. Από το νόμο αυτό δεν θα εξαιρούνται ούτε οι βουλευτές, σημείωσε, ενώ τα κόμματα που λαμβάνουν δημόσια χρηματοδότηση θα την βλέπουν να διακόπτεται εάν ηγέτες τους αρνούνται πως διαπράχθηκε το Ολοκαύτωμα— όπως έχει κάνει ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής στο παρελθόν. “Νομίζουμε ότι με αυτόν τον νόμο η Χρυσή Αυγή θα επανέλθει στα μικρά ποσοστά τα οποία είχε προηγουμένως”, εκτίμησε ο Σαλτιέλ.».
Μετά, λοιπόν, απ’ αυτήν την δημόσια ομολογία –την οποία επαναλαμβάνω μεταδίδει το επίσημο ελληνικό πρακτορείο ειδήσεων- ότι μια διεθνής οργάνωση επιβάλλει τη θέλησή της στην ελληνική «κυβέρνηση» για ένα ζήτημα καθαρά εσωτερικό, δε χωράει πλέον καμία αμφιβολία για το ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο! Βάσει, λοιπόν, της ακροτελεύτιας διάταξης του Συντάγματος της Ελλάδος –που κουρελιάζεται από τα κόμματα του… «συνταγματικού τόξου»: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει»!                                    ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΝΕΤ
 
 http://xristospappas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου