Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ



Μιλούνε οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες τού κατοχικού καθεστώτος για τη σωτηρία τής πατρίδος όταν ετοιμάζουν ένα πολυφυλετικό και δουλικό κράτος που αδιαφορεί πλήρως για το μέλλον και την υγεία τού ελληνικού λαού. Αναφέρονται σε μια Ελλάδα που θα την κατοικούν κάποιοι ραγιάδες ενός φθίνοντος ντόπιου πληθυσμού όταν απέναντι στην έξαρση τής λαθρομετανάστευσης η απάντηση των δωσίλογων είναι η μετανάστευση των Ελλήνων και η δημιουργία κλίματος κοινωνικών αναταραχών.
Την ίδια στιγμή ο διεθνής Τύπος διαπιστώνει την διάλυση τού συστήματος υγειονομικής και φαρμακευτικής περίθαλψης που αντικρίζουμε καθημερινά με το ίδιο πάντα πρόσχημα. Οι περικοπές γίνονται τάχα για να φτιάξει το δημόσιο ταμείο και να θεραπευθεί το χρέος ώστε να μην πεινάσουμε! Όμως ο ελληνικός λαός δεν έχει χρήματα μήτε για το φάρμακο μήτε για τις στοιχειώδης ιατρικές εξετάσεις, ενώ έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε αύξηση τής παιδικής θνησιμότητας.
Η κατάθλιψη και οι αυτοκτονίες σαρώνουν. Οι ελληνικές επιχειρήσεις κλείνουν. Οι αμοιβές των εργαζομένων που έχουν ακόμη απασχόληση έχουν αξία μικρότερη τού φιλοδωρήματος, οδηγώντας το λαό να αναζητεί τρόφιμα και ένδυση στα σκουπίδια. Μεγάλες επιχειρηματικές μονάδες που αιμοδοτούν την εθνική άμυνα τής χώρας μένουν αδρανείς επί μήνες όπως τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Στη Χαλκιδική η άφρονα και άνευ εθνικού στρατηγικού σχεδιασμού κεντρική πολιτική φέρνει σε κόντρα αστυνομικές αρχές και πολίτες.
Όλοι μιλούν για σχέδιο κοινωνικής ανωμαλίας ώστε να παραδοθούμε χωρίς ίχνος εθνικής αντίστασης στα λυκόρνεα τού μισελληνικού νεοταξισμού. Το ίδιο πράττουν ακόμη και τα ίδια τα λυκόρνεα που πολύ εξυπηρετούνται από το αδιέξοδο, αφού ένας εξαντλημένος αντίπαλος πολύ απλά δεν είναι πλέον αντίπαλος ούτε μπορεί να βρει σωστές λύσεις άνευ ενότητος, συνοχής και ψυχραιμίας. Κι αυτός ακριβώς ο αντίπαλος είναι για την παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία η Ελλάς.
Συνεργοί στο έγκλημα για τη διάλυση τής κοινωνίας μας είναι αυτοί που επιτρέπουν την είσοδο των τραυμάτων και των εισβολέων στις ζωές μας. Αυτοί ακριβώς είναι οι πολιτικοί τού Συστήματος, καπιταλιστές και μαρξιστές, που επικαλούνται τάχα την ανάγκη τής ενίσχυσης των αδυνάμων Ελλήνων.
Την ίδια στιγμή όμως η Τουρκία συνεχίζει να μας στέλνει καραβιές δύστυχων τάχα λαθρομεταναστών που διαπρέπουν στο έγκλημα. Και οι πολιτικάντηδες φτιάχνουν αντιρατσιστικούς νόμους και Τζαμιά σε μια χώρα που τα παιδιά της πεινάνε. Οι δε δυνάστες των τόκων σαν τη Γερμανία κάμουν συμφωνίες συνεργασίας με την Τουρκία που εγείρει συνεχώς διεκδικήσεις άλλοτε δια των όπλων και άλλοτε δια της εξαγοράς.
Όμως οι διαχειριστές τής εξουσίας, μνημονιακοί και «αντιμνημονιακοί» συνεργάζονται για να φιμώσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που επιδιώκει την απελευθέρωση από την ξενοκρατία και την εθνική μας αναγέννηση.
Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές η μόνη παραδεκτή πολιτική πράξη είναι η ανάσχεση τής κοινωνικής και της παραγωγικής μας αιμορραγίας με την ενεργοποίηση των δικών μας δυνάμεων και χεριών. Το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη πόρων και το ίδιο το χρέος αλλά αυτοί που τα προκαλούν.
Είναι απολύτως αναγκαίο να ανατραπεί η ξενοκρατία από τον τόπο και να ανακτηθεί η εθνική μας κυριαρχία με την επανεκκίνηση τής εθνικής παραγωγικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας και με την συμμετοχή σύσσωμου τού ενεργού οικονομικά εθνικού πληθυσμού.
Θα ξανακάνουμε ελληνικές τις γειτονιές και τους εργασιακούς μας χώρους ώστε με πνεύμα συνοχής και ασφάλειας να σηκώσουμε την πατρίδα μας στις πλάτες και να την καταστήσουμε δύναμη ανάπτυξης και διεθνούς σεβασμού. Η αναγέννηση τής Ελλάδος προϋποθέτει τη συνεργασία και τη σύμπνοια όλων των κοινωνικών δυνάμεων τής Πατρίδος μας.
Το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δεν αναγνωρίζει το διαχωρισμό των Ελλήνων σε οικονομικές τάξεις και κομματικές κάστες. Όλοι οι Έλληνες έχουν έναν ιδιαίτερο ρόλο στην ανάπτυξη τού εθνικού μας κράτους μέσα από τα δικά τους χαρίσματα. Η δε Ελλάδα μπορεί να υπερνικήσει τους εχθρούς της όταν τα παιδιά της κάμουν τη γη τους εργαστήρι και φρούριο συνάμα τής Φυλής μας. Με την εργασία αποκλειστικά σε χέρια ελληνικά και την Ελλάδα να αυξάνει τις ζώνες επιρροής της φέρνοντας πίσω τους Έλληνες κι όχι κουβαλώντας αλλοδαπούς πεμπτοφαλαγγίτες.
Το ψευτορωμέϊκο έχει αναλάβει να οδηγήσει το λαό μας στην εξόδιο ακολουθία βάζοντας θυρωρούς και νταβατζήδες τού νεοταξισμού να καλωσορίζουν επενδυτές και φτηνά εργατικά χέρια, τοκογλύφους και βαρβάρους, καλλιεργώντας την κοινωνική απογοήτευση και στη συνέχεια σύγκρουση με κατευθυνόμενους τρόπους τύπου «ισλαμικής» ανοίξεως. Αυτό το σκηνικό όμως και οι σύγχρονοι συμμοριτοπόλεμοι δεν πρόκειται να ευδοκιμήσουν. Τώρα πλέον υπάρχει ισχυρό Εθνικιστικό Κίνημα που έρχεται δυναμικά στην εξουσία τής Αληθινής και Φυσικής Ελλάδος.
Οι Έλληνες στο πλευρό των Ελλήνων σε ένα κράτος Εθνικό, Λαϊκό και Εργατικό. Αυτή είναι η αληθινή πρόταση ανάπτυξης για έναν λαό που θέλει να πάρει τη ζωή στα χέρια του. Αρωγή στις δύσκολες στιγμές των αδελφών μας. Κανείς Έλληνας δίχως φαγητό και σπίτι.
Ο Έλληνας επιχειρηματίας έχει το απόλυτο προβάδισμα στην οικονομική ανάκαμψη, αρκεί να στηρίξει την πρόσληψη και την απασχόληση Ελλήνων Εργατών. Η δε κοινωνική ένταξη είναι υπόθεση που αφορά μονάχα τους Έλληνες στο Γένος και το Αίμα. Έλληνες αποφασισμένους να ιδρώσουν και να ματώσουν για την Μεγάλη Ελλάδα μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου