Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: ΟΙ «ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ» 1967-74 ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


XA-KO13
Το σύστημα τα’ χει βρει πολύ σκούρα με τη Χρυσή Αυγή και την διαρκώς αυξανόμενη απήχησή της στην ελληνική κοινωνία, κι έφτασε στο σημείο να βγάλει στην πολιτική πιάτσα τα φαντάσματα του «ενδόξου» μεταπολιτευτικού παρελθόντος. Τους λεγόμενους «αντιστασιακούς» στην εφταετία 1967-1974.
Έτσι, «προσκλητήριο για αντίσταση στη βία που ασκεί το κράτος και η Χρυσή Αυγή» απευθύνουν οι «αντιστασιακοί», που είχαν μάζωξη αυτές τις ημέρες στο Πάρκο Ελευθερίας, στην είσοδο του οποίου έγραψαν τους στίχους ενός ξεφτισμένου και ξεφτιλισμένου σκυλιού του Στάλιν, του δήθεν καλλιτέχνη Μπρεχτ.
Πρώτος το λόγο πήρε κάποιος Γιάννης Στρατής, μέλος του κομμουνιστικού «Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-74» (και δε συμμαζεύεται,,,), ο οποίος προανήγγειλε… δράση:
«Ο Παππάς, βουλευτής της Χρυσής Αυγής, σήκωσε τη σημαία της 21ης Απριλίου στο Ηράκλειο Κρήτης. Σ’ αυτούς που ύψωσαν το λάβαρο της χούντας θα αντισταθούμε όσο μας το επιτρέπει η ηλικία μας. Έχουμε υποστεί βασανιστήρια. Αποφασίσαμε να δράσουμε».
Εν συνεχεία, το λόγο πήρε κάποιος Νίκος Καργόπουλος, ο οποίος είπε τα εξής: «οι ΕΚΟΦίτες συγκροτήθηκαν το ’61 για να ανακόψουν την άνοδο της ΕΔΑ. Κυριάρχησε το ξύλο, η βία. Σκότωναν ανθρώπους. Αλλά ήταν πιο προσεκτικοί απ’ τους Χρυσαυγίτες. Δεν θα έφθαναν τόσο ψηλά. Κάποιοι τους ώθησαν. Αν το ποσοστό τους είναι μεγαλύτερο από 0,29%, είναι πολύ. Διότι οι νεοναζί δεν είναι περισσότεροι. Τους υποστηρίζουν όσοι αναζητούν εύκολες λύσεις, που προσφέρονται πρόχειρα. Η θεωρία τους για αίμα ελληνικό παραπέμπει στη χιτλερική ιδεολογία. Παριστάνουν τους πατριώτες. Σαν τους χουντικούς, που πρόδωσαν την πατρίδα και ξέρουμε πώς φέρθηκαν στο λαό».
Πως θα… δράσουν κατά της Χρυσής Αυγής τα φαντάσματα του παρελθόντος; Γύρεψαν από το υπουργείο Παιδείας να διοργανωθούν καθημερινές επισκέψεις μαθητών στο Πάρκο Ελευθερίας, για να τους κάνουν πλύση εγκεφάλου: «Είμαστε εδώ και περιμένουμε τα παιδιά για να τους μιλήσουμε για την Ιστορία τους».
Λοιπόν, για να τελειώνουμε μ’ αυτούς τους υπέργηρους συντρόφους, τους πληροφορούμε ότι πέρασε πλέον η μπογιά τους, κι αν τολμήσουν να κυκλοφορήσουν ανάμεσα στο λαό που υποφέρει και του πουν το… ποίημα τους, δε θα ξέρουν από πού να… φύγουν!
(ΥΓ): Τους ευχόμεθα υγεία και μακροημέρευση, για να προλάβουν την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που έρχεται ταχέως και να… σκάσουν από το κακό τους!         
                                                πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου