Σάββατο, 4 Μαΐου 2013

ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ" ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΕΟ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ! ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ. ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ....


  Μετά το νομοσχέδιο έκτρωμα θα απαγορεύεται να πούμε έστω και μία λέξη "κακιά" για αυτά τα αλβανικά ζώα φονιάδες... Για το άθλιο αυτό ανθελληνικό και ξενολαγνικό κράτος οι λαθραίοι και οι φονιάδες θα πάρουν τη θέση των Ελλήνων και οι Έλληνες θα γίνουν καταδιωκόμενοι μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα!!!

 Προσωπικά σας διαβεβαιώ πως δεν πρόκειται να με υποχρεώσει ή να μου απαγορεύσει ακόμα και δια τουφεκισμού κανείς και με τίποτα, να λέω την γνώμη μου και την άποψή μου ελεύθερα όπως και να εκφράζω ελεύθερα τα συναισθήματά μου εναντίον αυτών των κατσαπλιάδων, όλων όσων μας έκαναν την ζωή Κόλαση και κατά οποιουδήποτε γουστάρω εγώ. Με το ζόρι παντρειά αλλού, όχι σε τα μας. Αγαπώ και μισώ όποιον εγώ γουστάρω και κουμάντο στα ανθρώπινα συναισθήματά δεν μπορεί να κάνει κανείς νόμος. Ας το προσέξουν λοιπόν πολύ καλά όσοι βουλευτές προτίθενται να υπερψηφίσουν αυτό το αίσχος.
  
Ας προχωρήσουν λοιπόν στο ανθελληνικό και δοσιλογικό αυτό νομοσχέδιο και να είναι απολύτως σίγουροι πως αυτό θα σημάνει και την απαρχή ενός νέου εμφυλίου και το κρίμα στο λαιμό τους, ενώ η Χρυσή Αυγή θα βρεθεί  με αυτοδυναμία στην εξουσία στις ερχόμενες εκλογές. Ιδού η Ρόδος, τολμήστε για να σας πηδήξουμε πατόκορφα ανθελληνικά σκουλήκια. Εξάλλου δεν  χωράμε όλοι στις φυλακές σας. Οι περισσότεροι θα μείνουν έξω για να σας κρεμάσουν παλιοαληταράδες ξενόδουλοι.  

Από το defencenet.gr διαβάζουμε: 

 Το νέο νομοσχέδιο - παρωδία που προβλέπει πρόστιμο 20.000 ευρώ, έξι χρόνια φυλάκιση, αλλά και τιμωρία της στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων, έχει σαν στόχο να προστατεύσει τους λαθρομετανάστες και να κάνει πλέον τους Έλληνες, φιλοξενούμενους στην ίδια τους τη χώρα.
Αυτό για όσους - όποιους από πρόθεση δημόσια, προφορικά ή δια του Τύπου και διαδικτύου αλλά και με οποιονδήποτε άλλον τρόπο προκαλούν βιαιοπραγίες ή ωθούν σε βία εναντίον ομάδων και προσώπων με βάση τη φυλή, το χρώμα τη θρησκεία, την καταγωγή και το γενετήσιο προσανατολισμό.
Το νομοσχέδιο όμως έχει τις ίδιες ποινές και για όσους αρνούνται ή εκμηδενίζουν τη σημασία των εγκλημάτων γενοκτονίας, των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, των εγκλημάτων πολέμου αλλά και του φασισμού ναζισμού.

Τι θα συμβαίνει όμως εάν σε τέτοιες πράξεις υποπέσει αρχηγός κόμματος; Τότε, προστίθεται ένα ακόμη μέτρο. Η περικοπή της κρατικής χρηματοδότησης από το συγκεκριμένο κόμμα.

Όλα αυτά είναι μέρος του νομοσχεδίου περί "ξενοφοβίας και ρατσισμού" το οποίο, όπως γίνεται γνωστό, θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή μετά το Πάσχα.
Επί της ουσίας, είναι το πρώτο νομοσχέδιο το οποίο προβλέπει τόσο βαριές ποινές για περιπτώσεις ρατσισμού και ξενοφοβίας. Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Κ. Καραγκούνης είπε:

"Πρέπει η Ελλάδα να ενταχθεί σε αυτές τις πρωτοποριακές ρυθμίσεις και όχι να είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης στην αντιρατσιστική νομοθεσία με μισόλογα, εξαιρέσεις και αποτρεπτικές ποινές που αντί να λύνουν μεγαλώνουν το πρόβλημα. Τέτοιες ατελέσφορες ως τώρα ως τώρα ρυθμίσεις εκμεταλλεύονται οι ξενόφοβοι και οι ρατσιστές επικαλούμενοι τη δημόσια τάξη ώστε να ξεφύγουν και να δρουν ανενόχλητοι".
Με το που θα ψηφιστεί λοιπόν το νομοσχέδιο όποιος βουλευτής αναφερθεί ακόμα και από το βήμα της Βουλής σε προτροπές ή απειλές, όπως γράφεται παραπάνω, ή ακόμα και μιλήσει θετικά για τους ναζί εγκληματίες πολέμου ή χαιρετίσει με το γνωστό χαιρετισμό θα αίρεται αυτομάτως η βουλευτική του ασυλία και θα οδηγείται στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας, το νομοσχέδιο αντιμετωπίζεται θετικά από όλα τα κόμματα του πολιτικού τόξου, απλώς υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις, επιθυμούν δηλαδή κάποιοι πολιτικοί χώροι ακόμα αυστηρότερα μέτρα.

Είναι σαφές πλέον, ότι η κυβέρνηση ψάχνει κάθε τρόπο να περιορίσει την δράση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, καθώς έμμεσα στοχοποιεί το κόμμα, με σκοπό να ανακόψει την υψηλή απήχηση που έχει στις τάξεις του ελληνικού λαού.

Πηγή: defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου