Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΟΝΟ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΟΒΟ




ΑΘΗΝΑ 9-5-2013.
Η ενοχοποίηση και ο εκφοβισμός των Ελλήνων είναι οι βασικοί άξονες στους οποίους κινούνται οι ψευτοσύμμαχοι και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί συνεργάτες τους. Την ώρα που ο λαός μας χάνει την εργασία του και υπόκειται στην προσχεδιασμένη φτωχοποίησή του, τα ανδρείκελα τού καθεστώτος εξακολουθούν να λυμαίνονται τα έσοδα της κλεπτοκρατικής πολιτικής τους και να ξεπουλούνε την πατρίδα μας.
Έχουν φροντίσει μάλιστα να στήσουν στην ελληνική κοινωνία τα σκιάχτρα τής αιχμαλωσίας και να ανοίξουν την νέα κερκόπορτα διάπλατα στον «περιούσιο» νεοταξισμό. Οι διπλωματικές υπηρεσίες των ψευτοσυμμάχων και η Αριστερά δίνουν κατευθύνσεις και ανοίγουν δρόμους. Είναι η διατήρηση τής πολιτικής σταθερότητας τού καθεστωτικού δωσιλογισμού ακόμη και εν μέσω κοινωνικών αναταραχών, η διατήρηση και η γιγάντωση τού φαινομένου τής λαθρομετανάστευσης και η ώθηση τής τουρκικής επιθετικότητας.
Δεν θέλουν σε καμία περίπτωση εκλογές διότι φοβούνται την άνοδο τού Λαϊκού Εθνικισμού. Το ομολογούν οι «εταίροι» σε όλους τους τόνους και με κάθε ευκαιρία που τους δίνεται. Θέλουν την συνέχιση τής αφαίμαξης Πατρίδος και λαού με τους κεφαλικούς φόρους και την λεηλασία τού γεωφυσικού μας πλούτου, ενώ η δημιουργία μιας «ισλαμικής ανοίξεως» θα τους βόλευε για να κρατήσουν τους Έλληνες ως φοβισμένους ραγιάδες. Άρα θα επιδιώξουν να βάλουν ως πρωθυπουργό ένα διορισμένο ανδρείκελο μέσα από ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.
Επιδιώκουν μέσα από στοχευμένα σεμινάρια σαν αυτό που στήσανε πρόσφατα οι Αμερικανοί στη Θράκη Μας να επιβάλλουν τους λαθρομετανάστες και την ανοχή σ’ αυτούς αφού αυτοί θα φέρουν «ανοίξεις» και πέμπτη φάλαγγα στην ακριτική μας περιοχή. Θα διατηρήσουν ακόμη την εγκληματικότητα, επομένως τον φόβο μεταξύ των Ελλήνων ως κατοχικός στρατός, ενώ ακολουθεί η εθνοφυλετική μας νόθευση. Η ελληνόφωνη Αριστερά αντιδρά στα σοσιαλφιλελεύθερα βιολιά τού καθεστώτος και τους κοινούς τους φίλους στηρίζοντας τους προσκομίζοντες τον φόβο.
Οι Τούρκοι που θέλουν να τα έχουν καλά με όλους τους εχθρούς και δυνάστες - δανειστές μας αμφισβητούν την ελληνικότητα των νησιών μας και της Θράκης μας και την εγκυρότητα των συνθηκών που σύναψε ο ηρωισμός, ο πατριωτισμός και το δίκαιο των Ελλήνων. Καρφώνουν τους γραικύλους πολιτικάντηδες για τις προδοτικές συναλλαγές που κάνουν κρυφά μαζί τους ενώ έχουν συγκεντρώσει μεγάλα σε όγκο στρατεύματα στα προσωρινά ελληνοτουρκικά σύνορα. Έχουμε δηλαδή την στρατιωτική έκφραση τού φόβου σε βάρος τού Ελληνικού Έθνους σε μια αναμέτρηση που νομοτελειακά θα έρθει.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και ο ελληνικός λαός έχουν την απάντηση και τη δίδουν καθημερινά με απόλυτη συνέπεια. Είναι η απόφαση να δώσουμε στους εχθρούς μας πάσης λαλιάς τον πόνο τσακίζοντας τον φόβο. Η τυραννία, η ξενηλασία και η βαρβαρική χυδαιότητα και εισβολή θα ανατραπούν αποδιώχνοντας την κοινή τους μήτρα από τη γη των ηρώων, τον νεοταξισμό που έχοντας τη δειλία στη φύση του επιδιώκει με τα ενεργούμενά του να οδηγήσει τη Φυλή μας στην αμαχητί παράδοση ιερών και οσίων.
Όταν σε πολεμούν πολεμάς και όταν σε λένε μίζερο που οφείλεις τάχα να υπακούς, σηκώνεις το ελληνικό ανάστημα, αφουγκράζεσαι όσα σε έμαθαν οι προγονοί σου, κοιτάς τα οικογενειακά σου πρόσωπα στα μάτια και κάμεις εκστρατεία χαλασμού τού θράσους. Δεν σε νοιάζει τι λένε οι «ψύχραιμες» φωνές των πολιτικών πραματευτάδων. Δεν αισθάνεσαι τίποτα το ανθρώπινο για τους απάνθρωπους διεθνιστές που θεωρούν εσένα εχθρό κι όχι εκείνους που ζητάνε γη και ύδωρ. Και δεν νοιάζεσαι για  τον αριθμό των εχθρών.
Ένα πράμα μονάχα ενδιαφέρει τον Εθνικιστή Πολεμιστή τού Ελληνισμού. Η δημιουργία μιας Καθαρής και Μεγάλης Ελλάδος. Η ελευθερία με άλλα λόγια τού λαού και η επέκταση τού Έθνους στα αλησμόνητα και αλύτρωτα εδάφη μας.
Τα γερά έθνη κρατούν σε άριστη κατάσταση την υγεία τους όταν είναι σε θέση να χύσουν το αίμα τους και να εξολοθρεύσουν τους μισητές τους προκειμένου να παραμείνει η Πίστη και η Πατρίδα στα δικά τους χέρια. Το σπαθί φέρνει το δίκαιο της Φυλής κι όχι το μελάνι τής υποτέλειας. Γιατί το δίκαιο που μπαίνει στη ζυγαριά των ξένων συμφερόντων φέρνει νέες απώλειες.
Ο μοναδικός αληθινός εχθρός τού Έλληνα είναι ο φόβος και μαζί με εκείνον ο δίδυμος αδερφός του, ο διχασμός. Οι διχαστές τής Φυλής μας είναι οι φορείς τού φόβου στις καρδιές τού λαού μας, νεοταξικά φίδια που θέλουν πάτημα. Επάνω από το Ελληνικό Έθνος βρίσκεται μονάχα ο Θεός. Είμαστε οι Απόστολοι Εκείνου και οι εκπολιτιστές τής οικουμένης.
Σκέφτονται ελεύθερα εκείνοι που σκέφτονται ελληνικά και πολεμούν λαϊκά και εθνικιστικά. Η δε ανωτερότητα τής Φυλής μας δεν είναι μέσο καθυποτάξεως δια τής βίας όπως κάνουν οι αντίχριστοι παγκοσμιοποιητές αλλά η πολιτισμική υπεροχή και η πολεμική αρετή, η αποφασιστικότητα για ελληνική κυριαρχία και εξουσία δικαίου με το σεβασμό τής εθνικής ιδιοπροσωπίας των λαών.
Σεβόμαστε μόνον όσους μας σέβονται. Έχουμε χρέος πάνω από όλα να φροντίσουμε τον Ελληνισμό μας. Να κρατήσουμε αμόλυντη την Ορθοδοξία μας και ενωμένο τον λαό μας. Βαδίζουμε μπροστά με ετοιμοπόλεμο τον Στρατό και άγρια χαρά μέσα στις καρδιές μας για την Εθνικιστική Ελλάδα που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου