Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΣΚΕΠΑΣΕ ΜΑΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕ




Θέλουνε να αφανίσουν το ελληνικό έθνος τα μολυσμένα κτήνη τού νεοταξισμού και δεν το κρύβουν. Απλώνουν την λογοκρισία σε βάρος τού εθνικού συναισθήματος τα καθεστωτικά βαποράκια τής παγκοσμιοποίησης. Στήνουν προβοκάτσιες οι σκιές τού Συστήματος για τον κίνδυνο που διατρέχουν τάχα οι μουσουλμάνοι γενικά και αόριστα από τους «κακούς» Έλληνες που μπορεί και να είναι εθνικιστές. Προσέξτε, οι μουσουλμάνοι, όχι οι λαθρομετανάστες, για να φτιάξουν κλίμα «ισλαμικής άνοιξης».
Πόσο πολύ ηλίθιους μάς περνάνε λοιπόν οι εχθροί Ελληνισμού και Εθνικισμού και πόσο αληθινά ηλίθιοι είναι οι ίδιοι οι μισητές Θεού και ανθρώπου. Αυτοί που πλάσανε την υποτιθέμενη οικονομική κρίση ως δυσεπίλυτο εμπόδιο για να γυρίσουνε στη συνέχεια να μας πούνε να αποκόψουμε κάποιες σάρκες από τον Εθνικό Κορμό για να ανασάνουμε! Μέσα σ’ αυτές τις σάρκες μάλιστα συμπεριλαμβάνουν τις θρασείς αλυτρωτικές βλέψεις των γειτονικών ψευδοκρατών και νεοταξικών δορυφόρων.
Θέλουν να μας δημιουργήσουν νέες γενοκτονίες και εθνικές καταστροφές. Η ταχεία αντίδραση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με την ανάπτυξη αυτών σε όλο το εύρος τού Αιγαίου έως την Κύπρο Μας είναι η πιο ενδεδειγμένη απάντηση στα μισελληνικά παράσιτα.
Όμως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες μάς θέλουν διαιρεμένους και στοχοποιούν τον εθνικισμό και τον πατριωτισμό μας ώστε να διαιωνιστεί η σκλαβιά και να εφορμήσουν οι εισβολείς, ελληνόφωνοι και λαθραίοι και τουρκομογγολικοί. Και έτσι ποινικοποιούν με αντιρατσιστικούς και άλλους νόμους την επιχείρηση τής εθνικής μας απελευθερώσεως και ολοκληρώσεως!
Τα ραβασάκια για τον κίνδυνο που διατρέχουν τάχα οι μουσουλμάνοι κινούνται στην τροχιά τής προβοκάτσιας όπως αναγνωρίζουν και οι ίδιοι οι αποδέκτες. Οι παγκοσμιοποιητές δεν έχουν άλλο τρόπο να μας αποδυναμώσουν παρά μονάχα την ενεργοποίηση των λαθρεπιβατών τής γης μας και των απάτριδων λαθροθηρών. Δεν είναι ανδρείοι και δεν έχουν τα κότσια να βγουν οι ίδιοι εμπρός μας. Και φυσικά η τουρκική έμπνευση για την διενέργεια των στρατιωτικών ασκήσεων μαζί με τις δικές μας είναι τόσο «τυχαία» όσο και η εισβολή των τόκων.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν ανακόπτεται διότι είναι η φωνή τού ελληνικού λαού και η συνείδηση τού Ελληνικού Έθνους. Η Ελλάς έχει μια και μόνη αποστομωτική απάντηση να δώσει στους αρνητές της. Θα γίνει οπωσδήποτε η στοργική Μάνα που θα σκεπάσει τα παιδιά της όλα ανεξαιρέτως, από την υποτιθέμενη λεύτερη πατρίδα έως τις αλύτρωτες πατρίδες που θλίβονται αλλά αναμένουν με περίσσεια ελπίδα το σηκωμό τού Γένους.
Η αποστολή τής Φυλής μας, εκείνης της πανώριας έννοιας που πάνε να καταργήσουν στην Γαλλία, είναι να τεθούμε στην υπηρεσία τής Ελληνικής Σημαίας βαλμένης στο κεφάλι τής εθνικιστικής φάλαγγας Ελλήνων Πολεμιστών και να αναλάβουμε αγώνα ιερό. Αγώνα για την αποκατάσταση τής εθνικής μας κυριαρχίας και την ενδυνάμωση τής γεωπολιτικής μας παρουσίας. Και εκεί που λέγεται διαρκώς και έντονα πως θέλουν να καταργήσουν τον Σταυρό από την Ελληνική Σημαία, να καταργήσουνε δηλαδή το Έθνος μας, να κάμουμε Σταυροφορία Πανελληνισμού και να καταργήσουμε δίχως έλεος τούς ενάντιους ημών.
Ο τρόπος είναι ένας, ουσιαστικός και αποφασιστικός και η πορεία δεδομένη. Να καταργήσουμε τα ψεύτικα διαχωριστικά τείχη που έχουν βάλει οι εγχώριοι και διεθνείς νεοταξίτες ανάμεσά μας. Να σωριαστούν τα ψευτοδημοκρατικά τόξα σε ερείπια και να εξαλειφθεί κάθε ίχνος αυτών. Είμαστε εμείς οι Έλληνες από την μια πλευρά και οι ανθέλληνες από την άλλη. Τελεία και παύλα.
Να φτιάξουμε ευθύ και ασφαλή εν συνεχεία τον δρόμο για την άνοδο τού Έθνους μας. Από την επισκευή των τειχών τής Καστροπολιτείας μέχρι την επιθετική και διεκδικητική γραμμή τού στρατηγικού σχεδιασμού τής Λαϊκής Εθνικιστικής Πολιτείας, τής Εθνικής Διπλωματίας και τού Ελληνικού Στρατού. Ο σκλάβος που ανέχεται τη διαιώνιση των δεσμών πέθανε. Τον σκότωσε η Εθνική Ψυχή τού Έλληνα. Η Εθνική Απελευθέρωση συντελείται μονάχα με την ολοσχερή εξόντωση τού εχθρού. Και ακόμη συντελείται με την Καθαρή εσωτερικά και Φυσική στο εύρος και την επιρροή Ελλάδα.
Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά έρχεται στην επιφάνεια απολύτως δικαιωμένο το δόγμα τού Εθνικισμού μας που λέγει πως υπάρχει Ένα Έθνος, Μια Φυλή, Ένας Λαός, Μια Ενιαία Πολιτική Διοίκηση, Μια Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάς. Η Μητέρα όλων των Ελλήνων στην Καρδιά και το Αίμα είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν εγκαταλείπουν ποτέ μήτε την Μητέρα μήτε τα αδέρφια τους. Όχι όσο είναι οι ίδιοι ελεύθεροι. Και αυτό ακριβώς κάνουμε σήμερα. Κατακτούμε την αληθινή λευτεριά μας προασπίζοντας την Πίστη και τα έργα μας. Και ευθύς αμέσως απλώνουμε το Θείο Δώρο τού Λυτρωμού στα υπόδουλα αδέρφια μας.
Θέλουν το Αιγαίο Μας, την Μακεδονία Μας, τη Θράκη Μας, την Ήπειρό Μας μαζεύοντας στρατούς και κατσαπλιάδες και ό,τι άθλιο έχει εισχωρήσει εντός μας. Εμείς λοιπόν λέμε πως το Έθνος και η Φυλή μας είναι επάνω από όλα τα συντάγματα τού κόσμου. Και ακόμη πως η Ελληνική Σημαία και τα Ιερά Ελληνικά Όπλα θα φθάσουν στην Βόρειο Ήπειρό Μας, στην Βόρεια Μακεδονία Μας, στην Ανατολική Θράκη Μας, στην Ανατολική Ρωμυλία Μας, στην Ιωνία και τον Πόντο Μας. Σκέπασε Μάνα, σκέπασε τα πανώρια παιδιά και τους Πολεμιστές τής Φυλής μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου