Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ


Η Ελλάδα μας είναι μια κατακτημένη χώρα που τής επιβλήθηκε μια κατοχική κυβέρνηση μέσω ενός ακήρυχτου οικονομικού πολέμου. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια που ζούμε με την ανοχή δυστυχώς τού ίδιου τού ελληνικού λαού ανεξαιρέτως. Όμως παράλληλα με την οικονομική εξαθλίωση που υφιστάμεθα, αντικρίζουμε με οργή την επιχείρηση τής ταχείας συρρικνώσεως τού ελληνικού στρατού από τους προδότες πολιτικάντηδες.
Μειώνονται τα στρατόπεδα, μετατρέπονται κάποια εξ αυτών σε κοιτώνες λαθρομεταναστών, μειώνεται το στελεχιακό δυναμικό αλλά και οι στρατεύσιμοι κάθε Σειράς, καταργούνται Σώματα Στρατού και βασικές μονάδες που βρίσκονται μάλιστα σε εθνικά ευαίσθητες ακριτικές περιοχές μας. Έχει ήδη μειωθεί πολύ και παράλογα ο χρόνος τής στρατιωτικής θητείας, ασκούνται πιέσεις σε βάρος τής επιχειρησιακής ετοιμότητας τού Στρατού μας, δεν παραλαμβάνεται στρατιωτικός εξοπλισμός, ενώ οι γενναίοι τής Φυσικής μας Αριστοκρατίας εξαθλιώνονται μαζί με ολάκερο το λαό μας από ένα μισελληνικό ψευτορωμέϊκο.
Μήπως απελευθερώσαμε τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες και αποδιώξαμε τους προσωρινούς τυράννους που μας ζητούν να τους δώσουμε κι άλλα ελεύθερα ελληνικά εδάφη; Όχι βέβαια, οι κίνδυνοι παραμένουν και έχουν μάλιστα αυξηθεί στον καιρό των μνημονίων που ζητάει ανταλλαγή χρήματος με γη και ψυχές. Μήπως έχουμε καλούς και συνετούς γείτονες, πολιτισμένους που γυρεύουνε φιλία και ομαλές σχέσεις καλής γειτονίας, ενώ εμείς οι «κακοί» Έλληνες Εθνικιστές τους κατηγορούμε άδικα πως θέλουν το κακό μας; Προφανώς υπάρχει διαφορά μεταξύ Τουρκίας και Λουξεμβούργου!
Όχι μόνον λοιπόν εξακολουθούν να μας ζώνουν οι εχθροί μα και έχουν μπει πλέον κυριολεκτικά μέσα στην Ελληνική Πολιτεία. Ισλαμικοί εξτρεμιστικοί πυρήνες, μισητές Ελληνισμού και Ορθοδοξίας, έχουν συγκροτηθεί από ιδιαιτέρως επικίνδυνους λαθρομετανάστες που συμμετέχουν σε κάθε είδους εγκληματικότητα, έχουν αρπάξει ελληνικές θέσεις εργασίας, διακηρύττουν τις προθέσεις επιβολής ισλαμικού «δικαίου». Στα νησιά μας δημιουργούνται εντάσεις με σκάφη τής τουρκικής ακτοφυλακής που κουβαλούν νέους λαθρομετανάστες, Αλβανοί πολιτικάντηδες τάζουν στους λαθροεισβολείς τους αλβανικά σχολεία, οι Τούρκοι αμφισβητούν την ελληνική κυριότητα των νησιών μας.
Όμως οι πολιτικάντηδες θέλουν τον αφανισμό τού Ελληνικού Στρατού ώστε να περάσουν αμαχητί τον τεμαχισμό τής χώρας με την παραχώρηση δικαιωμάτων που ζητούν ψευτοσύμμαχοι, η Αριστερά, πράκτορες τής Τουρκίας και των Σκοπίων σε αυτοδιοίκηση και πρακτορεία. Όταν τα πνεύματα μάλιστα οξύνονται από προβοκάτσιες και ψευτοδιαμαρτυρίες και όταν τα νεοταξικά αφεντικά τού καθεστώτος μιλάνε για επερχόμενες κοινωνικές αναταράξεις, τότε τα μέτρα τής εξαθλίωσης που παίρνουν διατεταγμένα οι γραικύλοι φτάνουν σκόπιμα μέσα στα στρατόπεδα.
Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και ολάκερο το Ελληνικό Έθνος ο Ελληνικός Στρατός κατακτάει τα ανώτατα όρια τής λευτεριάς και δεν συρρικνώνεται. Πετάει έξω από τα αιματοβαμμένα εδάφη μας τους θρασείς εισβολείς και απελευθερώνει πάσα σκλαβωμένη ελληνική γη.
Ο Στρατός μας διασφαλίζει την κοινωνική ομαλότητα και συνοχή τσακίζοντας την απειλή ακόμη κι όταν αυτή μπαίνει σε πόλεις και χώρια, είτε μιλάει καταχρηστικά την ελληνική γλώσσα είτε ξένη. Διαφυλάσσει την Πίστη και την Πατρίδα από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους μισητές τους. Συμμετέχει ως στύλος σταθερότητας μαζί με το Εθνικιστικό Κίνημα στην Εθνική και Κοινωνική Ανασυγκρότηση τής Ελλάδος.
Αυτό που πρέπει να συμβεί είναι να ληφθούν άμεσα μέτρα στηρίξεως των Ενόπλων Δυνάμεων. Εν μέσω τής αιμορραγίας που προκαλεί ο σκοπούμενος δημογραφικός μαρασμός επιβάλλεται η άμεση αύξηση τής στρατιωτικής θητείας. Μια αύξηση που εξυπηρετεί επιπλέον την καλύτερη εκπαίδευση των στρατεύσιμων νέων στα σύγχρονα όπλα και την εξοικείωσή τους σε όλες τις πολεμικές συνθήκες.
Η παραμεθόριος θα επανδρωθεί δίχως εξαιρέσεις και η μολυσματική νόσος των ανυπότακτων θα παταχθεί με την κατάργηση όλων των προνομίων τους. Η δε στράτευση θα ξεκινάει άμεσα από το 18ο έτος ηλικίας για άνδρες και γυναίκες, με εξαίρεση τις μανάδες και τους διαπιστωμένα βαρέως νοσούντες. Στην γραφειοκρατική εργασία οι γυναίκες, στο πεδίο τής μάχης οι άνδρες. Οι γυναίκες μας είναι ανώτερες κάθε φυγόστρατου συστημικού. 
Κάθε προπαγάνδα δηλητηρίασης των εθνικών ιδεωδών και συκοφαντήσεως τού Στρατεύματος θα εξαλειφθεί από οπουδήποτε έχει εισχωρήσει. Από επικοινωνιακούς διαύλους και στρατόπεδα. Τα ιδεώδη τής Φυλής μας, τα εθνικά εμβατήρια και η προσήλωση στην Ιδέα τής Μεγάλης Ελλάδος θα επανέλθουν ως βασικότατο σκέλος τής εκπαίδευσης στις Στρατιωτικές Σχολές και τα Ελληνικά Στρατόπεδα στον υπέρτατο βαθμό που υπήρχαν πριν την διαβόητη «αποχουντοποίηση» τής εθνοβλαβούς μεταπολίτευσης.
Η επιστροφή τής αξιοπρέπειας των στρατιωτικών και των στρατευσίμων είναι σημαντική προτεραιότητα τής Εθνικής Λαϊκής Διακυβερνήσεως. Τα στρατευμένα παιδιά μας θα ενδυθούν εκ νέου την στρατιωτική στολή εξόδου που απέβαλλαν οι κηφήνες προδότες της ψευτοδημοκρατίας για την ενοχοποίηση τού Στρατού μας. Οι Ελληνικές Πολεμικές Σημαίες και η επιβλητική θωριά των στρατιωτικών σχηματισμών θα εμπνεύσουν εθνικό παλμό σε παρελάσεις και εθνικές επετείους.
Η ηγεσία τού Στρατεύματος θα ανατεθεί σε Στρατιωτικό κι όχι σε πολιτικάντη. Το επιστημονικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και το αντίστοιχο εξειδικευμένο θα αξιοποιηθεί στην ανάπτυξη αυτοφυούς πολεμικής βιομηχανίας. Το δε υπουργείο Εθνικής Αμύνης έχει έρθει η ώρα να ονομαστεί Υπουργείο Στρατιωτικών Ζητημάτων τού Έθνους.
Ας συγκεντρώνουν στρατεύματα οι εχθροί μας πέριξ των συνόρων. Είναι οι τελευταίες τους ενέργειες όπως και κείνων που γυρεύουν «δικαιώματα». Ο Στρατός και ο Εθνικισμός μας φέρνουν τη Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου