Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Περί «μίσους»




Πολλά πλέον ακούγονται και γράφονται για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τελευταία. Και είναι φυσικό αυτό. Όχι μόνον μπήκαμε στη Βουλή αλλά πρόσφατα γίναμε και τρίτο κόμμα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις. Δεν περνάει πια η συνομωσία της σιωπής. Οι Χρυσαυγίτες την έσπασαν με τον υπέρ πάντων αγώνα τους. Πέρασαν λοιπόν οι αντίπαλοί μας, δηλαδή «όλοι», στη λασπολογία, το υβρεολόγιο και την κατασυκοφάντηση του Κινήματός μας. Στην ατασυκοφάντηση λοιπόν ανήκει και η κατηγορία που μας προσάπτουν ότι τάχα μισούμε τους λαθρομετανάστες.
Τους πληροφορούμε λοιπόν ότι δεν μισούμε κανένα λαθρομετανάστη. Απλώς αγαπάμε την Πατρίδα μας, την Ελλάδα. Όσοι από μας έτυχαν να ζήσουν, έστω και για όχι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, στα ξένα, για οποιονδήποτε λόγο, ξέρουν τι σημαίνει ξενητειά και αν αυτή είναι ευχάριστη ή δυσάρεστη και πόσο. Δεν τούς μισούμε λοιπόν. Δεν μπορεί όμως να συνεχισθεί άλλο η κατάσταση με αυτούς. Ήδη ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. κ. Δένδιας έχει χαρακτηρίσει ο ίδιος την σημερινή μαζική εισβολή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα σαν το μεγαλύτερο μεταναστευτικό κύμα που μας έχει έλθει από την εποχή της «καθόδου» των Δωριέων, το 1.100 π.Χ., όπως χαρακτηριστικά είπε!
Κινδυνεύει άμεσα λοιπόν όχι μόνο η φυλετική και δημογραφική αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού αλλά και ο ίδιος ο κοινωνικός μας ιστός από ηθογραφικής και εθιμικής πλευράς. Την Πατρίδα μας την αγαπάμε και κανένας δεν μπορεί να μας το αμφισβητήσει αυτό. Γι’ αυτό και δεν θέλουμε να αλλοιωθεί ούτε φυλετικά ούτε κοινωνικά. Τέλος πάντων τι θέλουν όλοι αυτοί εδώ; Δουλειά δεν υπάρχει ούτε για τους Έλληνες. Γιατί δεν πάνε να ζητιανέψουν στις πατρίδες τους και προτιμούν να το κάνουν εδώ; Τουλάχιστον εκεί θα βρίσκονται στην πατρίδα τους.
Αφήστε ότι και από καθαρά αμυντικής πλευράς κινδυνεύουμε. Τι θα γίνει π.χ. αν κάποια  ωραία πρωία όλοι αυτοί ξεσηκωθούν και πάρουν τα όπλα; Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν πρόκειται καθόλου για μίσος προς αυτούς αυτό που αισθανόμαστε. Απλά η ΠΑΤΡΙΔΑ μας, που την υπεραγαπάμε, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!
Ε.Χ.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου