Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

«ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΗΔΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΒΟΡΟ» Ηράκλειτος



Η παγκόσμια οικονομική κρίση είναι το αποτέλεσμα της αυτονόμησης του τραπεζικού συστήματος και της μη δυνατότητος ελέγχου του από τα εθνικά κράτη. Αυτό το γεγονός δημιούργησε εικονικά οικονομικά μεγέθη που συνέτριψαν τη πραγματική οικονομία της κοινωνίας, δηλαδή την οικονομία που στηρίζεται στην εργασία ως παροχή υπηρεσιών , παραγωγή και διακίνηση προϊόντων. Τα κράτη υπαγόμενα στην ιδεολογία του σοσιαλκαπιταλισμού αντί να προστατέυσουν την πραγματική οικονομία και το λαό , εργάστηκαν για να στρώσουν το νομικό πλαίσιο πάνω στο οποίο δομήθηκε η ληστρική εικονική οικονομία των τραπεζών που χειραγώγησε την πραγματική οικονομία.
Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν εικονικές ευημερίες που συνέστησαν τεράστιους γραφειοκρατικούς μηχανισμούς που πλήρωνε πάντα από το μόχθο του ο λαός του μεροκάματου και της μικρής επιχείρησης , αυτός που βρίσκεται σήμερα εκτεθειμένος με ένα τεράστιο χρέος προς τις τράπεζες .
Τα υποτιθέμενα χρέη των τραπεζών από τα χρηματιστηριακά τους παιχνίδια και τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις τους, σπεύδουν τα κράτη με δάνεια από το χρηματοπιστωτικό υπερκράτος που δεν έπαθε ούτε γρατσουνιά από την κρίση , να τα καλύψουν , για να στηρίξουν δήθεν την ρευστότητα του κεφαλαίου στην αγορά. Τα κράτη δανείζονται και δίνουν στις τράπεζες σχεδόν χωρίς τόκους . Τα δάνεια όμως που παίρνουν συνοδεύονται από επαχθείς τόκους και λοιπές υποχρεώσεις και εγγυήσεις που φορτώνονται στους ώμους του λαού ο οποίος πληρώνει και δεύτερο τόκο προς τις τράπεζες που αναλαμβάνουν υποτίθεται να διοχετεύσουν το χρήμα στην αγορά. Στη πραγματικότητα το χρήμα αυτό πηγαίνει σε επενδύσεις επιχειρήσεων που ανήκουν στο κύκλο των τραπεζών και έτσι η οικογενειακή και μικρομεσαία επιχείρηση πλήττεται άλλη μια φορά. Κράτος και τραπεζίτες αρπάζουν το μόχθο του λαού εν ονόματι της κρίσης. Τέτοιες κρίσεις είναι που δυναμώνουν το ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα και επιτρέπουν στο κράτος να στύβει το λαό χωρίς αυτός να αντιδρά. Σε αυτή τη περίπτωση ο πραγματικός και ο μεγαλύτερος εχθρός του λαού είναι το κράτος που τάχθηκε στην υπηρεσία των τραπεζιτών.
Όσο ο λαός θα μένει σιωπηλός και θα πληρώνει αγόγγυστα , ως να είναι θέλημα θεού , τους φόρους και το χρέος προς τις τράπεζες , χωρίς να εγείρει έστω απαίτηση διαπραγμάτευσης , το σύστημα θα κάνει τη δουλειά του τέλεια και ο κόσμος θα παραμένει τέλειος όπως τον έφτιαξε ο θεός. Όταν ο λαός θα αποφασίσει να μη πληρώνει φόρους και χρέη προς τους τραπεζίτες , τότε όλο το σύστημα θα αρχίσει να τρέμει από τις κολώνες που βαστάζουν τους τρούλους των τραπεζών μέχρι τις κολώνες που βαστάζουν τους τρούλους του ουρανού.
Αν ορθωνόταν μια τέτοια απόφαση στη ψυχή του λαού θα γιορτάζαμε το χαλασμό αυτού του τυραννικού κόσμου και το ξημέρωμα μιας ελπιδοφόρας ζωής. Λέγω αν.. αν ο άνθρωπος δεν ηδονιζόταν στο βόρβορο όπως είπε και ο μέγας δάσκαλος μας , ο Ηράκλειτος από την σκλαβωμένη Έφεσο.
ΥΕΣ ΒΟΡΒΟΡΩ ΗΔΟΝΤΑΙ.
antistasihellas.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ
    HEIL GAP (or mind the GAP )
    . . . . . . . . .. . .. . .. .. …… .. .. … …… .. .. .. .
    a

    " Η Ισλαμική Τζιχάντ του ΝΑΤΟ "

    From HEIL GAP

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο
    http://img.allvoices.com/thumbs/event/609/480/76463302-libya.jpg

    Σύμφωνα με το CNN, σε μια διαστρεβλωμένη λογική, οι τρομοκράτες που έχουν μετανοήσει: «οι πρώην τρομοκράτες" δεν είναι πλέον «τρομοκράτες».

    Η " Libyan Islamic Fighting Group (LIFG)" (Λιβυκή μαχόμενη ισλαμική ομάδα ) λέγεται ότι έχει διαλυθεί διότι μετά την αποκήρυξη της βίας τους, όλοι αυτοί οι πρώην ηγέτες του " LIFG" δημιούργησαν μια νέα πολιτική οργάνωση που ονομάζεται «Ισλαμικό Κίνημα για την Αλλαγή», η οποία σύμφωνα με το CNN « είναι αποφασισμένη να εργαστεί στο πλαίσιο μιας μελλοντικής δημοκρατικής διαδικασίας ». "Το Λιβυκό Ισλαμικό Κίνημα για την Αλλαγή (Al-Haraka Al-Islamiya Al Libiya Lit-Tahghir), αποτελείται από πρώην μέλη της ανενεργής πλέον (υποστηριζόμενης από την CIA) Λιβυκής μαχόμενης ισλαμικής ομάδας (LIFG)" (Reuters, 26 Αυγ, 2011 )

    Σε μια αντιφατική «διευθέτηση» , οι πρώην «κακοί» (τρομοκράτες) προαναγγέλλονται ως «καλοί» οι οποίοι δεσμεύεται στην "καταπολέμηση της τρομοκρατίας». Τα «πρώην» μέλη της Λιβυκής μαχόμενης ισλαμικής ομάδας (LIFG), παρουσιάζονται τώρα ως "ακτιβιστές της δημοκρατίας», και «έχουν αναλάβει ηγετικές θέσεις σε διάφορες επαναστατικές ταξιαρχίες".

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο
    http://i2.cdn.turner.com/cnn/2011/images/03/31/t1larg.libya.rebels.road.gi.jpg

    Οι ετικέτες έχουν αλλάξει:
    α) Η CIA υποστήριξε την Αλ Κάιντα στην οποία είναι συνδεδεμένη η LIFG .
    β) Η CIA έχει μετατραπεί σε χορηγό του Ισλαμικού Κινήματος για Αλλαγή (IMC), που υποστηρίζει τη δημοκρατική επανάσταση.

    ’’ Σε περίπτωση που δεν έχετε ακούσει, ο Ομπάμα υπέγραψε εντολή για τη CIA να συμμετέχουν στη Λιβύη.’’

    Αλλά πότε διαλύθηκε η LIFG (Λιβυκή μαχόμενη ισλαμική ομάδα) ;

    α) Κατά μια πικρή ειρωνεία, η (LIFG) τον Ιούνιο του 2011 καταγράφηκε από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ , ως μια καλόπιστη τρομοκρατική οργάνωση. Στις 21 Ιουνίου 2011, , εξαφανίστηκε από την ιστοσελίδα των τρομοκρατικών οργανώσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ λογω της αναμόρφωσης του δικτυακού τόπου. (Βλ. παράρτημα παρακάτω)

    β) Η είσοδος της ’’ LIFG ’’ συμπεριλήφθηκε στην ενημερωτική 24 Μαρτίου 2011- 3η Απριλίου 2011) των Ηνωμένων Εθνών του Συμβουλίου Ασφαλείας "λίστα της τρομοκρατίας» ως εξής :
    ’’ QE.L.11.01. Όνομα: LIBYAN μαχόμενη ισλαμική ομάδα .
    Όνομα (πρωτότυπο σενάριο):Γνωστή και ως: LIFG Fka: na (μη διαθεισμη) Διεύθυνση: not available Εισηγμένη στις: 6 Οκτωβρίου, 2001 (όπως τροποποιήθηκε στις 5 Μαρτίου, 2009) ’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. b

    Ο διοικητής της επίθεση στην Τρίπολη είναι ο Abdelhakim Belhadj (Αμπντέλ Χακίμ Belhadj ) , (επίσης γνωστός ως Αμπού Αμπντάλα αλ-Sadeq, Χακίμ αλ-Hasidi). Σε αυτόν λοιπόν έχει ανατεθεί, με την έγκριση του ΝΑΤΟ, «μια από τα πιο ισχυρές ταξιαρχίες ανταρτών στην Τρίπολη , η οποία και ανέλαβε την ευθύνη των επιτυχημένων προσπαθειών των ανταρτών νωρίτερα αυτή την εβδομάδα να κτυπήσει τον «κακό» Καντάφι. " (CNN)
    Φωτογραφία στο διαδίκτυο
    http://www.maggiesnotebook.com/wp-content/uploads/2011/08/Abdelhakim_Belhadj_25.jpg

    " Ο Sadeeq ήταν ένα πολύ γνωστό στοιχείο του κινήματος τζιχάντ. Πολέμησε τη υποστηριζόμενη από τους Σοβιετικούς κυβέρνηση στο Αφγανιστάν όπου και βοήθησε στην ίδρυση (με την υποστήριξη της CIA) της Λιβυκής μαχόμενης ισλαμικής ομάδας , "

    Αλλά ο Saddeeq, σύμφωνα με το CNN έχει « μετανοήσει » ( ! ) .
    Αυτός δεν είναι τρομοκράτης (δηλαδή κακός) ", αλλά μια ισχυρή φωνή κατά της τρομοκρατίας της Αλ Κάιντα». ( με υπογράμμιση )

    "Το 2009, Sadeeq μαζι με άλλους ανώτερους ηγέτες LIFG αποκήρυξε επίσημα την τρομοκρατία σε στυλ Αλ Κάιντα και διέλυσε την εκστρατεία τους για να ανατρέψουν το καθεστώς της Λιβύης.
    Φωτογραφία στο διαδίκτυο
    http://i109.photobucket.com/albums/n67/seemslikeadream/P1010042.jpg

    Σύμφωνα με DebkaFile (ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών), οι "Προ-ταξιαρχίες της Αλ Κάιντα" με επικεφαλής τον διοικητή της « LIFG » Abdelhakim Belhadj αποτελούν την κυρίαρχη δύναμη της εξέγερσης, παρακάμπτοντας την αρχή του Μεταβατικής Συμβουλίου.

    "Ο επικεφαλής της LIFG ο Abdelhakim Belhadj τώρα με στυλ αποκαλεί τον εαυτό του" Commander " Διοικητη του Στρατιωτικού Συμβουλίου της Τρίπολης.

    Ο Abdul Hakim Belhhadj έλαβε στρατιωτική εκπαίδευση σε στρατόπεδο της CIA υπό την αιγίδα των ανταρτών στο Αφγανιστάν. Αυτός αποτελεί κατά την CIA "περιουσιακό στοιχείο νοημοσύνης» στο θέατρο του Λιβυκού πολέμου. Μια έκθεση δείχνει ότι έχει περίπου 1.000 άνδρες υπό τις διαταγές του.
    Οι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ συμμαχία ( συμμαχία των προθύμων όπως αποκαλούνται από πολλούς μάλλον , με διορθώνει ο HEIL GAP ) εξοπλίζει «το τζιχάντ », με όπλα που διοχετεύεται στο ‘LIFG’ από τη Σαουδική Αραβία, η οποία ιστορικά, από την αρχή του σοβιετικού πολέμου του Αφγανιστάν, έχει υποστηρίξει μυστικά την Αλ Κάιντα. Οι Σαουδάραβες παρέχουν τώρα στους αντάρτες, σε συνεργασία με την Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες, αντιαρματικά και πυραύλους εδάφους-αέρος βλήματα , στον αγώνα για μια «Δημοκρατία» που διοικείται από τρομοκράτες .

    Οι εκθέσεις επιβεβαιώνουν επίσης ότι μεγάλος αριθμός φυλακισμένων τρομοκρατών στη φυλακή Αμπού Σαλίμ απελευθερώθηκαν από τις επαναστατικές δυνάμεις.
    Τώρα έχουν προσληφθεί από τις πρώην LIFG Ισλαμικεςς ταξιαρχίες, με επικεφαλής διοικητές "πρώην" τζιχάντ και νυν υπέρ της δημοκρατίας .
    Μιας δημοκρατίας που διοικείται όμως από τους τρομοκράτες της
    « Ισλαμικής Τζιχάντ του ΝΑΤΟ »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. c

    Υπάρχουν ενδείξεις ότι το NATO, σε συντονισμό με τις Δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών (συμπεριλαμβανομένης της Μοσάντ του Ισραήλ), συμμετέχει στην πρόσληψη ισλαμιστών μαχητών. Ισραηλινές πηγές πληροφοριών επιβεβαιώνουν ότι το ΝΑΤΟ σε συνεργασία με την Τουρκία, προσέλαβε άμεσα και εκπαιδεύει μια νέα γενιά τζιχαντιστών "αγωνιστών της ελευθερίας» σε αρκετές μουσουλμανικές χώρες .
    Οι «Μουτζαχεντίν» μετά την εκπαίδευση τους θα είναι έτοιμοι ώστε να συμμετάσχουν στις "ανθρωπιστικές" στρατιωτικές εκστρατείες "υπέρ της δημοκρατίας" του ΝΑΤΟ.
    ….. H Συρία, μάλλον βρίσκεται δίπλα στη γραμμή για τον οδικό στρατιωτικό χάρτη του ΝΑΤΟ:

    Τελικά Συμπεράσματα

    Τα τραγικά γεγονότα της 11 / 9 έχουν διαδραμάτισαν τον βασικό ρόλο στην ανάπτυξη μιας τεράστιας προπαγανδιστικής εκστρατείας , προσανατολισμένης προς την κατεύθυνση που δικαιολογεί τον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» και στρέφεται κατά της Αλ Οσάμα μπιν Λάντεν Κάιντα ή Αλ μπιν Κάιντα Οσάμα Λάντεν ή όποιον άλλο μύθο εξυπηρετεί την Νέα Τάξη Πραγμάτων .

    Κατά μια πικρή στρέβλωση , σε όλη τη Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία , η Δυτική στρατιωτική συμμαχία χρησιμοποιεί Ισλαμικές ταξιαρχίες, εκπαιδευμένες και καλλωπισμένες από τη CIA, MI6 και την Μοσάντ, δια να διεξάγει τους "παγκοσμίους πολέμους κατά της τρομοκρατίας» . ( ! )

    Έτσι και το ΝΑΤΟ στην ηγεσία της εισβολή και κατοχής της Λιβύης χρησιμοποιεί Ισλαμιστές μαχητές
    Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας αποτελεί μια ευρεία συναίνεση που τα διεφθαρμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν ενσταλάξει στη συνείδηση εκατομμυρίων ανθρώπων.
    Αυτό όμως που δεν είναι γνωστό στη Δυτική κοινή γνώμη είναι ότι η ιερή σταυροφορία της Δύσης κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας, περιλαμβάνει στην πραγματικότητα τρομοκράτες στις τάξεις της , δηλαδή την Αλ Κάιντα που "Ως ελεύθεροι μαχητές » έχουν ενταχθεί στις τάξεις των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και αναλαμβάνουν την ηγεσία των στρατιωτικών επιχειρήσεων δηλαδή την ραχοκοκαλιά μιας υποτιθέμενης μετάβασης στη δημοκρατία.


    HEIL GAP ( or mind the GAP )

    Υ.Γ.
    Να είστε βέβαιοι, στην περίπτωση της Λιβύης, οι επαναστάτες είναι "οι καλοί": είναι «οι πρώην» και όχι «τα ενεργά» μέλη της Αλ Κάιντα.
    Χα , χα , χα,


    …………………………………………

    ΑπάντησηΔιαγραφή