Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΑΛΛΑ... ΗΔΗ ΔΕΙΛΑ - ΔΕΙΛΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ! ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...


''Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται'' λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Και έχει απόλυτο δίκαιο. Με τον αλλεπάλληλο και συνεχή βομβαρδισμό με τα δεινά οικονομικά μέτρα έχουν επιτύχει και επιβάλει έναν ''οικονομικό Αρμαγεδώνα'' επιφέροντας τέτοια κατάθλιψη και ζάλη στον Έλληνα πολίτη που δεν παίρνει χαμπάρι τις ρουκέτες που δέχεται κατά ριπάς σε πνευματικό, ηθικό και εθνικό επίπεδο.

Επαίσχυντα νομοσχέδια πάνε και έρχονται, άλλα έχουν ψηφισθεί και άλλα βρίσκονται στο μεταβατικό και τελικό στάδιο ψήφισης, αποσκοπώντας στην στέρηση της ελευθερίας, της έκφρασης και γενικά στην αλλοίωση και διαστρέβλωση των πνευματικών και ηθικών αξιών του Ελληνορθόδοξου λαού μας, ενώ παράλληλα μυστικές διαβουλεύσεις σε Εθνικά θέματα έρχονται στο φως της Δημοσιότητας που σε κάνουν να ''ανατριχιάζεις''.

Και εάν μεν, τα συντρίμμια που θα αφήσει πίσω της η επερχόμενη οικονομική λαίλαπα μπορούν κάποια στιγμή να συμμαζευτούν και να ''ξαναχτιστούν'', η καταστροφή στο πνευματικό, κοινωνικό και εθνικό επίπεδο θα είναι τέτοια που πολύ δύσκολα μπορεί να αποκατασταθεί. Θέλετε παραδείγματα;

Πρώτον : Ποιός απλός πολίτης πήρε είδηση τον νόμο με το οποίο όλοι οι ενήλικες Έλληνες πολίτες αυτή την στιγμή είμαστε εν δυνάμει δωρητές οργάνων, εκτός εάν έχουμε κάνει (άκουσον-άκουσον) από πριν δήλωση ότι δεν το επιθυμούμε; Για φανταστείτε να πάθουμε κάτι και να μας σύρουν σε νοσοκομείο με διάσειση και με λανθασμένη ή όχι διάγνωση εγκεφαλικού θανάτου τι πετσόκομμα έχουμε να πάθουμε και σε τι δολοφονικά και αδίστακτα χέρια έχουμε να πέσουμε!!! Και μη νομίσετε ότι υπερβάλω ή στρέφομαι κατά των γιατρών, όταν δολοφόνοι (γιατροί) σκοτώνουν κάθε χρόνο στην Ελλάδα μας, με τις φοβερές εκτρώσεις, τουλάχιστον 250.000 ανθρώπους μέσα στην κοιλιά της μάνας τους ..!

Δεύτερον: Εδώ και καιρό βρίσκεται υπό επεξεργασία νομοσχέδιο με το οποίο θα τιμωρείται όποιος αποκαλεί τον ανώμαλο (!) (π.χ. ομοφυλόφιλο) ανώμαλο ενώ θα διώκεται όταν έχει διαφορετική γνώμη και για γεγονότα που επιλεκτικά η διεθνής και εγχώρια ''σπείρα'' έχει χαρακτηρίσει ως εγκλήματα και γενοκτονίες και από την άλλη πλευρά άλλες πραγματικές γενοκτονίες και εγκλήματα και μάλιστα που μας αφορούν ως Ελληνορθόδοξους ενταφιάζονται και αποσιωπώνται....

Τρίτον : Έχει δημοσιευθεί ότι θα θεσμοθετηθεί δια νόμου πως η σύζυγος δεν έχει πλέον την δυνατότητα να επιλέξει καν το όνομα του συζύγου της αλλά θα κρατά υποχρεωτικά το δικό της, καθιστώντας την έτσι ξένο σώμα μέσα στην ίδια την οικογένειά της. Και αυτό, όταν επιμελώς για δεκαετίες ολόκληρες γκρεμίζεται η έννοια της οικογένειας και έχει γεμίσει ο τόπος μας με άγαμες μητέρες και εγκαταλελειμμένα παιδιά. Παράλληλα το επαίσχυντο σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης που θεσπίσθηκε εδώ και καιρό για τα παράνομα ζευγαράκια, σκοπεύουν να το επεκτείνουν και για τους ανώμαλους και ανώμαλες (ομοφυλόφιλους) καθιστώντας τους-ες επίσημα ζευγάρια στην Ορθόδοξη Πατρίδα μας και μάλιστα με το δικαίωμα να υιοθετούν.!

Τέταρτον: Η αποποινικοποίηση (.!) κάποιων ναρκωτικών που προωθείται από το πολιτικό σύστημα, με κίνδυνο (ή άραγε με σκοπό !!!) να ναρκωθούν ψυχοσωματικά οι νέοι μας και ως άβουλα όργανα να δέχονται κάθε εθνική ταπείνωση, κάθε σκλαβιά και υποταγή στον οποιοδήποτε και τέλος την ολοκληρωτική υποδούλωση σε μια παγκόσμια υπερκυβέρνηση που κάποιοι δικοί μας την επιθυμούν διακαώς και κάποια κέντρα αποφάσεων την προωθούν ''πάση θυσία''.

Πέμπτον: Πρόσφατα τούρκος διπλωμάτης αποκάλυψε μυστικές συμφωνίες με τις οποίες ή χώρα μας είχε δεχθεί να παραιτηθεί του δικαιώματος επέκτασης των χωρικών της υδάτων σε περιοχές του Αιγαίου στα 12 ναυτικά μίλια. Και τι άραγε μας κρύβουν πίσω από την ''κουρτίνα'' για συμφωνίες με Σκόπια, Β. Ήπειρο, Θράκη κ.λ.π.;

Βέβαια όλα αυτά συμβαίνουν γιατί ο λαός μας είναι εν υπνώσει και έχει χάσει δυστυχώς την αγωνιστικότητά του ενώ θεσμικοί φορείς που είναι επιφορτισμένοι με την προστασία του έχουν ενδώσει και '' εκόντες – άκοντες '' βάζουν ''πλάτη'' στα προστάγματα των εκάστοτε κυβερνώντων.
Πλην όμως ένας ένδοξος λαός που πριν από λίγα χρόνια κατανίκησε και ταπείνωσε τρείς αυτοκρατορίες δεν πρέπει να υποτιμάται (μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει) !

Έσσετ' ήμαρ ..... (μετφρ. θάρθει η μέρα ....) !!! Ήδη δειλά – δειλά αρχίζει και ξυπνά από τον λήθαργο. Απλώς αυτό που του λείπει είναι ο εμπνευσμένος ηγέτης με χριστιανικά ιδεώδη και απλά αγάπη για την Πατρίδα μας, ώστε να ανατραπεί επιτέλους όλο αυτό το κακό στημένο σκηνικό με τους ακριβοπληρωμένους '' ηθοποιούς και γελωτοποιούς'' που επιζητούν το ''καλό μας'' μέσα από την πνευματική, ηθική, εθνική και οικονομική υποδούλωσή μας.

Γεώργιος Ντόνας - Οικονομολόγος
Ανιγραφή από taxalia.blogspot.com
 
stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου