Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Αποποινικοποιηση ναρκωτικων, ανοικτα επαγγελματα και αλλα... δειτε γιατι γινονται.



Δεν καταλαβατε ακομη το πιο ευνοητο που συμβαινει σε αυτην την χωρα??
Εχω ξαναγραψειγια ααυτο και το γραφω και σημερα για υπενθυμηση¨
Η κυβερνηση δρα ακουσιως και υπακουει στις εντολες των αφεντικων των που ειναι οι κερδοσκοποι και ολοι αυτοι που ανοικουν στο γρουπ Bilderberg απο το οποιο πληρωθκαν αδρα ορισμενοι υπουργοι που ανοικουν στο γρουπ να καταστρεψουν...

την χωρα. Αυτος ειναι αλλωστε ο απωτατος σκοπος του γροθπ. Καραστροφη ολων των αξιων που εχουν οι χωρες (υγεια, μορφωση, τουρισμος, κτλ.)
Να λοιπον γιατι βλεπετε ανενδοτο ενα Ραγκουση καιΠαπανδρεου να μην κανουν πισω μεχρι τελους Αυγουστου. κ. Βαω Παπανδρεου ηδη το νοησατε αλλα δεν ξερετε το γιατι. Αυτο ειναι το γιατι... "το γκρουπ της πλανητικης καταστροφης"

1. Καταστροφη τουρισμου φετος και αναγκαστικως και επομενων ετων διοτι οι τουριστες θα δεισταζουν να μας ξαναρθουν.

2. Καταστροφη της μορφωσης της νεολαιας για να μην υπαρχουν στο μελλον εξυπνοι ανθρωποι που θα βαδιζουν εναντια της "Νεας ταξης του κοσμου"
Η Υπουργος Διαμαντιοπουλου που τα εκανε ολα μανταρα στην παιδεια ανηκει επισης στο γκρουπ.

3. Οι μεγαλες φωτιες της μαζικης καταστροφης του πρασινου ειναι για να υποθαλψουν την υγεια των πολιτων ωστε να μην εχουν την δυναμη να αντιδρασουν στους κυβερνητες του πλανητη. Ειναι μαι απο τις αρχες τους και πολυ γνωστη.

4. Αποποινικοποιηση ναρκωτικων, (οπως στην Ολλανδια) ωστε οι νεολαια να τα εχει μονο 100 και οχι 400 τα μυαλα. Οι κερδοσκοκυβερνητες θελουν τους υπηκοους τους (δηλ. τις αυριανες κυβερνησεις) του αυριο οσο το δυνατον χαμηλης εξυπναδος, υποχειριους και με χαμηλα IQ. Τα ναρκωτικα ειναι μια τελεια βοηθεια στους σκοπους των.

5. Το μεσοπροθεσμο εγινε για να πουληθουν φετες απο την δημοσια περιουσια για ενα κομματι ψωμι, και ει δυνατον σε ανθρωπους η κρατη που ειναι εις αντιμαχια με την Ελλαδα (π.χ. Σκοπια, Τουρκια, κτλ.)

6. Η κυβερνηση δεν εχει βαλει πλεον κοκκινη γραμμη στα σκοπια για την ονομασια της Μακεδονιας, και μαλιστα υπηρξαν συναντησεις Παπανδρεου και Gruevski (χωρις να γινεται γνωστο το περιεχομενο των συζητησεων) πραγμα αδιανοητο και απαραδεκτο στις διενεξεις που ειμαστε με αυτους. Η αυστηρη κοκκινη γραμμη του Καραμανλη εγινε καπνος. Γιαυτο αλλωστε και για αλλα τον υποχρεωσαν δια βιας να παραιτηθει.
Μην ξεχνατε το κλεισιμο του υπουργειου Μακεδονιας στην Βορειο Ελλαδα. Ολα συμφωνημενα. Οι Παγκοσμιοι κυβερνητες αρεσουν να γινεται μπαχαλο και χαμος και διενεξεις μεταξυ κρατοων που εχει αντικτυπο στις οικονομιες των.

7. Το κλεισιμο του αγωγου γκαζ απο τον Παπανδρεου (Παντα ηταν εναντια αυτουτου σχεδιου) μεσω Αλεξανδρουπολις απο την Ρωσιια. Οσο ηταν αντιπολιτευση ελεγε οτι μολις γινω πρωθυπουργος θα καταργησω αυτο το σχεδιο (υπαρχουν βιντεο που το αποδεικνυουν). Ο αγωγος θα εφερνε πολλα δισ. κερδος στην Ελλαδα για να μην ειχαμε σημερα το μεσοπροθεσμο και ΔΝΤ. Ηταν και σ' αυτο βαλτος ωστε να αναγκασθουμε να δανεισθουμε απο το ΔΝΤ (δηλαδη κερδοσκοποι και πλανητοκυβερνητες) δηλαδη απο τους καταστροφεις μας που σημερα μας κυβερνουν με τα μνημονια.

Ολα αυτα ειναι συμπτωση?? Φυσικα οχι. Οσο και να τα αρνουνται τοσο πιο πολυ ειναι φανερο οτι ολα ηταν προμελετημενα, προκατασκευασμενα να ριξουν την χωρα στην καταστροφη. Μετα απο ,μας ερχονται και αλλοι. Εμεις ειμεθα τα πειραματοζωα σε αυτην την φαση αυτην την φορα για το πως θα πετυχει το σχεδιο παγκοσμιας οικονομικης καταστροφης αρχιζοντας απο την εβρωζωνη..

8. Ερχονται και πολλα αλλα νομοσχεδια στο μελλον απο την κυβερνηση που θα σας καταπληξουν. Η συνεχεια στο επομενο....

Μεχρι ποτε Ελληνες θα τους αφηνετε ετσι στα φανερα να σας εξαπατουν, και να καταστρεφουν την Ελληνικη ριζα και της αξιες της? Την Ελληνικη κοιμνωνια, υγεια, παιδεια, κτλ...?? Μεχρι ποτε θα τους ανεχεσθε?? Ειστε τοσο αφελεις που δεν τα βλεπετε τι γινετε?? η τα βλεπετε και δεν κανετε τιποτα και οπου μας παει η μοιρα??
Ειναι πολυ απλο. Να φυγει αυτη η καταστροφικη κυβερνση απο την εξουσια ειδ' αλλως θα τριζουν τα κοκκαλα των μεγαλων παπουδων μας και των αρχαιων Ελληνων για την αδρανεια σας στην καταστροφη της χωρας. Ειναι προδοτες που πληρωθηκαν για να μας κατατρεψουν. Και οι προδοτες πρεπει να τιμωρουνται.
Καντε τους στο φιναλε μια μηνυση στο διεθνες δικαστηριοτης Χαγης για εσχατη προδοσια και εγκληματικοτητα εις βαρος της χωρας και του λαου.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Πηγη

anti-ntp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου