Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Φούμα φούμα στα βοτσαλάκια, το Γιώργο έβλεπα με ευρουλάκια

Η κορωνίδα των μέτρων: αποποινικοποίηση της μαύρης τώρα! Λύσαμε όλα μας τα προβλήματα πλέον. Θα αγοράσουμε ταξί ή φορτηγό, τώρα με την απελευθέρωση, θα ανάβουμε και δέκα …γάρα για να δοξάσουμε τους πολυχρονεμένους μας αφέντες. Μπάφο-μπάφο τον καημό θα μετράνε οι Νεοέλληνες. Γιατί το ερώτημα είναι πόσο είναι το μέτρο της προσωπικής χρήσης. Άλλοι κάνουν 2 τσιγάρα (περιπτέρου), άλλοι θέλουν τέσσερα πακέτα ημερησίως. Ήταν τόσος ο ενθουσιασμός από την ανακοίνωση των μέτρων – που αποτελούν το μεγάλο βήμα προς την προοδευτικοποίηση της συντηρητικής και καθυστερημένης ελληνικής κοινωνίας- που προς τιμήν των πρωτεργατών του κινήματος “δεν σβήνω τον μπάφο” παραφράζουμε το γνωστό λαϊκό άσμα:


“Και φούμα φούμα στα βοτσαλάκια, το Γιώργο έβλεπα με ευρουλάκια, και φούμα φούμα στη Φουκουσίμα , ότι με πλήρωνες άχρηστε είδα
Και φούμα φούμα με τον Στρος Καν, την καμαριέρα που όλοι ζητάν, και φούμα φούμα με Μιλτιάδη, είμαι ΠΑΣΟΚ μέχρι τον Άδη
Και φούμα φούμα κόψε τζιβάνα, νάτος κι ο Πάγκαλος με τη Συλβάνα, και φούμα φούμα με τον Ραγκούση, τους ταξιτζήδες και τη Μπελούσι…»
Μία σύγχυση, μια θολούρα θα προκληθεί στο πόπολο. Σκέψη τραχανά, μυαλό ρυζόγαλο. Τραγουδώντας και γελώντας οι ιθαγενείς ευχαριστημένοι θα ρίξουν πάλι τον πράσινο ήλιο στην κάλπη. Ο όχλος είναι υλικό προς διαχείριση, που λέει κι ο Απόστολος.

Η Ελλάδα του πράσινου ήλιου: ανεργία, φτώχεια, καζίνο, κουλοχέρηδες, πορνεία, μαλακά ναρκωτικά…
Μέχρι σήμερα, οι επιστήμονες είχαν εντοπίσει στο Διάστημα άτομα οξυγόνου μεμονωμένα ή ενσωματωμένα σε άλλα μόρια. Τώρα, για πρώτη φορά, το νέο τηλεσκόπιο Χέρσελ του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) φαίνεται πως έφερε σε πέρας μία από τις μακροσκελέστερες αναζητήσεις στην αστρονομία: βρήκε μοριακό οξυγόνο αυτό που αναπνέουμε- στο νεφέλωμα του Ωρίωνα.
Αφού βρέθηκε οξυγόνο στο διάστημα, μπορεί μέχρι και η ελληνική αγορά να αναπνεύσει. Προς το παρόν όσοι έμποροι έχουν μείωση μόνο 20% σε σχέση με πέρυσι πανηγυρίζουν.
Όπως πανηγυρίζουν και στον Πειραιά: ο οδυνηρός αποκλεισμός του αιωνίου αντιπάλου από τα προκριματικά του Champions league (3-4 με την Οντένσε, πρώτο ματς 1-1) φέρνει άλλα 4,5 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του συλλόγου. Η διοικητική ένδεια στον ΠΑΟ γίνεται τώρα πιο ορατή από ποτέ.
Για την ανεργία μη σας απασχολεί: έχει ήδη κανονιστεί υπουργική σύσκεψη. Τελείωσε το ζήτημα…
Πιέζονται πλέον έντονα Ιταλία και Ισπανία. Υψηλό το κόστος δανεισμού. Όλα τα «γουρουνάκια» (PIIGS) στην αγκαλιά του ΔΝΤ λύκου;
Μικρός Οδυσσέας
antinews

greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου